Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2011

Ο (κεφαλαῖο) πολιτικὸς


Ὄχι ὅτι αὐτὸς ἔφταιξε μόνον, ἢ ὅτι ἡ ἀρχὴ ἔγινε τὸ 81, τριάντα ἀκριβῶς χρόνια πίσω, ἀλλὰ πιὸ γλοιῶδες δημαγωγικὸ περίττωμα δὲν πρέπει νὰ ὑπῆρξε ἀπὸ τὴν ἐποχὴ ποὺ κατοικήθηκε ἡ ἑλληνικὴ χερσόνησος. Δὲν τόλμησα νὰ ἀποδελτιώσω τὶς δακρύβρεχτες, καλοπιαστικές, ἀπατεωνίστικες παπαριές του ἀπὸ τὸ παρακάτω βίντεο.

4 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Ο μακαρίτης ανήκε στη σχολή του λεβεντομαλακισμού όπως κι ο Κώτσος ο Καραμανλής. Για να λέμε βέβαια την αλήθεια, εξίσου γελοίος ήταν κι ο Μαύρος εκείνα τα χρόνια. Κι ας μην πιάσουμε Ράλλη -Ζίγδη!!!

Οι ηγέτες της Αριστεράς επίσης ήταν τρομεροί, ο Χαρίλαος εντελώς καράβλαχος που μίλαγε με παροιμίες σαν τον Σεραφείμ κι ο Λεωνίδας με τη γλυκανάλατη φωνούλα.

Περνάγαμε υπέροχα τότε -ΟΝΕ!

24/10/11, 3:42 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

ὁ καραμανλῆς ἦταν ἕνας ἀγράμματος καθίκης, ὁ άνδρέας ἦταν τοὐλάχιστον καθηγητής. Οἱ τοῦ κέντρου μέχρι
ἂς ποῦμε τὸ 77, μοῦ φαίνονται πολὺ φλούφληδες εὐπατρίδηδες.

27/10/11, 8:42 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Καθηγητής ο Ανδρέας; Έλα βρε παιδί μου τώρα -μην τρως την προπαγάνδα! Το οτι ήταν επίτιμος σε κάποιο πανεπιστήμιο δε σήμαινε τίποτα, αν ήταν έτσι ο Κωστάκης ο Χονδρός θα έκανε πανεπιστημιακή καριέρα στο Ταφτς όπως μάς είχε απειλήσει!

Μέχρι το '77 οι του Κέντρου; Δηλαδή οι υπόλοιποι του κόμματος του Γέρου της Τρομοκρατίας; Νόβας, Μητσοτάκης, Ζίγδης κλπ; Έχω την εντύπωση (απ΄όσα έχω διαβάσει) οτι ο Γέρος είχε μαζέψει κάθε καρυδιάς αρχίδι -από μετανοημένους αριστερούς μέχρι δεξιούς που δεν τους παίζανε τα άλλα παιδάκια. Καιροσκοπισμός του κερατά εν ολίγοις.

Υ.Γ.: Οι πολιτικοί που θυμάμαι να ήταν ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ καθηγητές ήταν ο Σημίτης, ο Χριστοδουλάκης, ο Αλαγοσκούφης, ο Παυλόπουλος, ο Λοβέρδος και ο Βενιζέλος. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάποιον -αλλά κυκλοφορεί μπόλικη μούργα στο θέμα.

30/10/11, 11:12 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

ῥὲ μότορ, χαχαχα, δὲν μπορῶ ῥὲ πούστη μου, κάθε ἀράδα σου καὶ ἀτάκα

θα έκανε πανεπιστημιακή καριέρα στο Ταφτς όπως μάς είχε απειλήσει!

ίχε μαζέψει κάθε καρυδιάς αρχίδι

που δεν τους παίζανε τα άλλα παιδάκια.

Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάποιον -αλλά κυκλοφορεί μπόλικη μούργα στο θέμα.

1/11/11, 6:10 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats