Τρίτη, Απριλίου 29, 2008

Άι τίνκ άμ ιν λάβ γουίτ δις γκάυ...

«Είμαι απογοητευμένος. Έχω πάρει τρία πρωταθλήματα μέ τόν Ολυμπιακ Ενστασιακό, όταν δούλευα εκεί. Άκουγα τι συνέβαινε, αλλά δέν ήξερα. Τώρα πού είμαι σέ άλλη ομάδα βλέπω όλα όσα συμβαίνουν εκτός αγωνιστικών χώρων. Όταν δούλευα στόν Ολυμπια Ενστασιακό άκουγα ότι πολλοί υπάλληλοι τής ομοσπονδίας δουλεύουν στόν Ολυμπια Ενστασιακό. Αγαπώ πολύ τό ποδόσφαιρο καί αυτή τήν στιγμή αμφιβάλλω γιά τά τρία πρωταθλήματα πού κατέκτησα μέ τόν Ολυμπια Ενστασιακό, γιατί μέ τήν ΑΕΚ γνώριζα καλά ότι δουλέψαμε καί πήραμε βαθμούς στό γήπεδο».

23 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Άρα, τώρα που είδε το φως το αληθινό ο Ρίμπο, θα επιστρέψει τα πριμ κατάκτησης των πρωταθλημάτων -ε; Ή θα τα δώσει σε ιδρύματα για παιδιά!
Αλήθεια, αν έμενε στον γαύρο θα τα έλεγε αυτά; Μπα -δε νομίζω.
Κοιτάξτε λοιπόν μην πάει σε τίποτα Πανηλιακούς γιατί θα βγάλει και τα δικά σας άπλυτα στη φόρα.

Υ.Γ.:Περιμένω βεβαιώς, να αιτιολογήσει τις απόψεις του σε δικαστήριο -ή να κάνει μια ακόμα από τις κωλοτούμπες του (σε στυλ Λούα Λούα).

30/4/08, 11:03 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger haridimos είπε...

Μάλλον θα τα δώσει όπου δώσει τα λεφτά από το ΤσουΛι ο 'θείος' για τα ίδια πρωταθλήματα :-)

Μη ξεχάσετε να κάψετε φανέλες και του Λουτσιάνο που δήλωσε πως τα ματς πρέπει να παίζονται στους αγωνιστικούς χώρους

30/4/08, 2:34 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Αμάν πάλι αδερφέ μου! Εντάξει, τα είπαμε -κι εγώ μαζί σου, μην αγχώνεσαι. Στο δικαστηριάκι θα πάει ο Ρίμπο με τον Ντεμίνιο να μας που τις απόψεις τους; Ή θα κάνουν κωλοτούμπα;

Υ.Γ.: Ο "θείος" ή Κρόκους για να σεβόμαστε και τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού τα παντελόνισε τα λεφτά, αλλά, είπαμε ... αυτός είναι σεσημασμένος και απατεώνας. Ο Ρίμπο δεν είναι τέτοιος, έχει αρχές και αξίες -γι΄αυτό ρωτάω τι θα κάνει τα φράγκα.

30/4/08, 4:08 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger haridimos είπε...

ότι έκανε και αυτά που του χρώσταγε ο Κρόκους πέρσι προφανώς.

30/4/08, 5:28 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Χα χα φτάσαμε να κλαίμε για τα χρήματα που έχασε ο Ρίμπο! Πάντως, αν του χρώσταγε, ο Ρίμπο θα τον έτρεχε χειρότερα από τον ξανθ(ε)ό.

Αλήθεια -τώρα που μου ήρθε. Εσείς δεν βρίζατε τον Ντούσκο επειδή πριν τελειώσει το πρωτάθλημα είχε συμφωνήσει μαζί μας; Υποθέτω λοιπόν, οτι σαν δίκαιοι άνθρωποι, θα βρίζετε και τον Δώνη τώρα. Ε;

30/4/08, 5:40 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger haridimos είπε...

Του χρωστούσε λεφτά ο Κρόκους και τα έδωσε στα ιδρύματα.

Tον Φρόγκυ τον βρίζαμε γιατί ενώ είχε κλείσει από τον Φλεβάρη μας είχε ταράξει στο δούλεμα για ένα τρίμηνο με τα "αν πάρω το κύπελλο θα μείνω", επειδή χάρισε το πρωτάθλημα του 96 στον ΠΑΟ, επειδή του έφερνε Τζολε ή Ντέμη ο Τροχανάς και δεν του κάνανε και μετά τους έφερε ή ήθελε στο λιμάνι, επειδή ξήλωσε όσους μπορούσε από την ομάδα και τους κατέβασε στου Ρέντη.

30/4/08, 7:50 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Μα πουθενά δεν φταίτε ρε παιδί μου εσείς οι ΑΕΚτζήδες! Όλα σωστά τα κάνετε και πάντα δίκιο έχετε; Τύφλα νάχει ο Κούρκουλος!

30/4/08, 8:36 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger haridimos είπε...

Φυσικά και φταίμε.
Που τον μαζέψαμε από το Μόσταρ και τον κάναμε άνθρωπο :-)

30/4/08, 10:52 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Γαμώ τις αυτοκριτικές! Και γαμώ τους σεβασμούς στον άνθρωπο που σας έκανε ομάδα! Γι΄αυτό μαζέψατε χτες την τεσσάρα. Αλλά θα μου πεις, κάπως θα ανακαλύψετε οτι φταίει ο Κόκαλης και γι΄αυτό. Σωστά;

1/5/08, 6:29 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger haridimos είπε...

Ο Μπάγιεβιτς ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του '88. Η ΑΕΚ τότε ήταν 2η και είχε χάσει το πρωτάθλημα από τη Λάρισα χάρη στα ούρα του Τσίγκοφ και τις αλλαγές των κανονισμών. Δεν παρέλαβε καμιά καμένη γη.

2/5/08, 9:15 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger Nativist είπε...

Ελάχιστα έως καθόλου ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που άκουσα χθες (ελπίζω να παρανόησα) μ’ έβγαλε έξω από τα ρούχα μου! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα πάρει, λέει, Τούρκο προπονητή; Γιατί, τόσο αετός είναι; Δεν υπάρχουν άλλοι, Έλληνες και ξένοι; Φτου ξεφτίλα!

5/5/08, 9:45 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Μάλιστα, μάλιστα -ήταν γαμώ η ΑΕΚ τότε που την παρέλαβε ο Ντούσκο! Τίποτα δεν χρειαζόταν να κάνει, ρόλαρε από μόνη της η ομάδα! Αναρωτιέμαι δηλαδή γιατί τον κρατήσατε και τον πληρώνατε -δεν βάζατε τον Καραγκιοζόπουλο παίχτη -προπονητή, να γλιτώσετε και τα παχυλά συμβόλαια;

Για τον Ολυμπιακό, μέσα στα ονόματα που παίζουν είναι και του Φατίχ Τερίμ. Μακάρι να τον έπαιρνε, αλλά σιγά μην έρθει ο Τερίμ στο κωλοχανείο του ελληνικού πρωταθλήματος. Αν υπάρχουν τέτοιοι στο ελληνικό πρωτάθλημα; Δεν υπάρχουν -δεν θυμάμαι εν ενεργεία προπονητή (στην Ελλάδα) που να έχει πάει την ομάδα του τελικό ΟΥΕΦΑ.
Και γιατί ξεφτίλα να πάρουμε Τούρκο προπονητή; Εθνικιστικοί οι λόγοι, ας πούμε; Δηλαδή, όταν έπαιζε σε σας ο Κουτλουάι πήγαινες στο μπάσκετ και τον έβριζες; Κάποιο κόμπλεξ διακρίνω εδώ;

5/5/08, 10:21 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger Nativist είπε...

"Και γιατί ξεφτίλα να πάρουμε Τούρκο προπονητή; Εθνικιστικοί οι λόγοι, ας πούμε; Δηλαδή, όταν έπαιζε σε σας ..."

Όχι μόνο. Ρωτώ παραπάνω, αλλά ως συνήθως, δεν διαβάζεις: "Δεν υπάρχουν άλλοι, Έλληνες και ξένοι"; "Σε σας", ποιους ..."μας";

Διάβαζε το γράφει ο άλλος, ρε παπατρέχα. Έτσι, γι αλλάγή μια φορά.

5/5/08, 12:14 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Καλά μωρέ συγνώμη για το "σε σας" -νόμιζα οτι το σχόλιο το έγραφε ο Χαρίδημος (και παραξενεύτηκα κιόλας!)
Πρόσεξε τώρα ένα είδος διαλόγου και μετά ας κουβεντιάσουμε για το πόσο διαβάζεις κι εσύ τις απαντήσεις μου:

Ρωτάς: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα πάρει, λέει, Τούρκο προπονητή; Γιατί, τόσο αετός είναι; Δεν υπάρχουν άλλοι, Έλληνες και ξένοι; Φτου ξεφτίλα!"

Απαντάω: "Αν υπάρχουν τέτοιοι στο ελληνικό πρωτάθλημα; Δεν υπάρχουν -δεν θυμάμαι εν ενεργεία προπονητή (στην Ελλάδα) που να έχει πάει την ομάδα του τελικό ΟΥΕΦΑ." (να στο κάνω και νιανιά -αυτό αφορά τους Έλληνες ή 'ελληνοποιημένους' προπονητές που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. για τους ξένους τι να πούμε; υπάρχουν και καλύτεροι από τον Τερίμ, υπάρχουν και χειρότεροι -τι σημασία έχει;)

Ξανάρχεσαι -μια από τα ίδια: "Όχι μόνο. Ρωτώ παραπάνω, αλλά ως συνήθως, δεν διαβάζεις: "Δεν υπάρχουν άλλοι, Έλληνες και ξένοι"; ""

Δηλαδή νομίζεις οτι μπορούμε να βγάλουμε άκρη έτσι;

5/5/08, 12:48 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger haridimos είπε...

Πως να μην έχει προβλήματα μνήμης ο Κρόκους ; Είναι επάξια πρόεδρος του Ενστασιακού αφού και οι οπαδοί του έχουν τα ίδια προβλήματα...

Δεν υπάρχουν -δεν θυμάμαι εν ενεργεία προπονητή (στην Ελλάδα) που να έχει πάει την ομάδα του τελικό ΟΥΕΦΑ.

Alberto Malesani.
Πήρε το Κύπελλο Uefa με την Parma το 1998/99.
Jose Peseiro
Πήγε τελικό Uefa με την Sporting το 2004/05

5/5/08, 12:50 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Διάβασε την επεξήγηση ακριβώς από πάνω σου ρε Χαρίδημε. Μιλάω για Έλληνες ή "ελληνοποιημένους" προπονητές (π.χ. Ντούσαν, Γκμοχ, Μαντζούρ). Για ξένους προπονητές τι να κουβεντιάσουμε; Υπάρχει ο Τερίμ, υπάρχει ο Φαν Γκααλ, υπάρχει κι ο Μουρίνιο -υπάρχουν κι άλλοι τόσοι -σημαίνει τίποτα αυτό; Δεν γίνεται κουβέντα έτσι -δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις στον αέρα. Ο Τερίμ, ας πούμε είναι "αετός" (που λέει κι ο άλλος) σε σχέση με τον Σόλιντ, αλλά λίγος σε σχέση με τον Λίπι -κατά την προσωπική μου άποψη. Έχει κανένας στοιχεία οτι παρακαλάνε και οι δύο τον γαύρο, αλλά εμείς παίρνουμε τον Τερίμ επειδή είμαστε φιλότουρκοι και ενδωτικοί;
Θα μιλάμε σοβαρά ή θα το ρίξουμε στον σουρεαλισμό τώρα;

5/5/08, 1:09 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Ή προτείνεις να πάρει ο γαύρος Μαλεζάνι ή Πεσέιρο, αν μπορεί να πάρει Τερίμ; Χαχαχα -όχι τόση κακία, φτάνει!

5/5/08, 1:10 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger dgalanis είπε...

ιν λαβ γουιθ α γκάι?

τσ τσ τσ ... χάλασες κι εσύ ;)

5/5/08, 6:00 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

O Μπάεβιτς, κατ'εμέ - καίτοι δέν μέ χάλασε όταν τό 2002 τόν έφερε ο Αγαπουλίνης, φέρθηκε μέ επίφαση ρομαντικού ερασιτεχνισμού σ'εκείνο τό διάστημα Φεβρουαρίου - Μαϊου 1996. Γι'αυτό καί τόσα χρόνια μετά, τρώει κράξιμο.
.
.
.
Μάνι, άνοιξις είναι!

6/5/08, 10:33 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger τουκιθεμπλομ είπε...

Για την τεσσάρα που φάγατε από το βάζελο δεν είδα ακόμα ανάρτηση. Μήπως είσαι σε άδεια;

6/5/08, 11:08 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Ποιά τεσσάρα; Τί λέτε κύριε;

(έχει χαλάσει τό οικιακό πισάκι, πάνω πού ξέδωνα μέ τσόντες, ήρθε μιά μαύρη οθόνη νά ρηξικελευθίσει. Πλέον μόνο πρωινά, αλλά έχει δουλειάααααααααααααααα... Γιατί ρε γμτ, η δουλειά νά έχη δουλειά;)

6/5/08, 12:07 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger τουκιθεμπλομ είπε...

Ποια τεσσάρα; Έχεις δίκιο, είναι πολλές. Εννοούσα αυτή από το βάζελο, όχι την περσινή, την φετινή.

6/5/08, 1:58 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger zarathustra είπε...

Γουστάρω ρε ψευδο-γαβράκια που σας τη λέγει έτσι ο γεροκλόουν. Τρέχατε τόσο καιρό να δείτε τους βραζιλιάνους τσαρλατάνους που έφερνε στο λιμάνι ο πρόεδρας. Φάτε τη τώρα, γαβράκια.
Ζάχοβιτς, ρεεε!

21/5/08, 1:42 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats