Δευτέρα, Απριλίου 21, 2008

Έλα ρέ περίεργε!

Τό cash δικαστήριο στήν Λωζάνη είναι πιό πιθανό νά ζητήση αναψηλάφιση τής δίκης τής Ζωής Λάσκαρη στόν Κατήφορο παρά νά βγάλη κάτι πού θά αλλάζη τήν βαθμολογία πού έχει τόν ΟΣΦΠ πάνω από τήν ΑΕΚ. Δέν περιμένω τίποτε τό οποίο θα μεταβάλλη τά σημερινά δεδομένα. Η ΑΕΚ φέτος μέ έκανε νά νυστάζω καί νά οργίζομαι – τουλάχιστον στά πρώτα τρία πέμπτα αυτού τού πρωταθλήματος. Ωστόσο, τό τέλος μέ αφήνει ικανοποιήμενο κάργα, όχι μόνο μιάς μεγάλης νίκης – παρακαταθήκη γιά καζούρα μελλοντική αλλά επειδή τρείς βαθμοί τού πρωτοπόρου είναι χάρτινοι - ως έκ τούτου θεωρώ ότι η ομάδα πού αγαπώ είναι πρωταθλήτρια. Βεβαίως κανόνες διέπουν τό πρωτάθλημα, ΚΑΠ υπάρχει, αλλά όταν σέ ανάλογη περίπτωση είχε βγεί ένα πειραιώτικο, ένα αντρίκιο, ένα βάλε κι άλλο πιάτο στό τραπέζι τό οποίο εντοπιζόταν σέ δηλώσεις παραγόντων, προέδρων, παικτών τού Ολυμπιακού όταν βαθμοί τού είχαν αφαιρεθή (πρός τριετίας λόγω χαβαλέ σέ μάτς μέ τόν Πανιώνιο), τότε είναι ξεκάθαρο τό τραγελαφικό τής κατάστασης:

«Αισθανόμαστε μεγάλη αδικία για την επιβολή αυτής της ποινής στην ομάδα και ιδίως για την αφαίρεση βαθμών που έχουμε ήδη κατακτήσει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Πρόκειται για πρωτάκουστη και δίχως προηγούμενο απόφαση, που καταργεί κάθε ένοια fair play. Εμείς αγωνιζόμαστε στο γήπεδο για την ιστορία του συλλόγου, τον κόσμο και τις οικογένειές μας. (…) Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων μας. Οι αντιξοότητες και τα προβλήματα μας δυναμώνουν και μας ενώνουν στην πιο δύσκολη προσπάθειά μας».

Τζώρτζεβιτς καί παίκται.


«Είναι λυπηρό οι αγώνες να κρίνονται στις αίθουσες των δικαστηρίων. Το πρωτάθλημα πρέπει να κρίνεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Δεν μπορεί μια ομάδα να χάνει βαθμούς που έχει κερδίσει με τον ιδρώτα της. Ο Ολυμπιακός ζητάει να παίζονται τα ματς στα γήπεδα και να κερδίζει ο καλύτερος, διότι πιστεύει ότι είναι καλύτερος»

«Σεβόμαστε την απόφαση, η οποία πάντως παραμένει αυστηρή, αλλά είναι προς την κατεύθυνση της καταπολέμησης της βίας. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος και θέλει οι αγώνες να κρίνονται στα γήπεδα και όχι στις δικαστικές αίθουσες»

«Αυτή τη στιγμή είμαστε κατηγορούμενοι για ενέργειες που έκαναν άτομα εκτός ευθύνης του Ολυμπιακού. Είναι σοβαρό ζήτημα που δεν αφορά μόνο εμάς αλλά όλες τις ΠΑΕ. Κάθε ΠΑΕ και κάθε κοινωνικός ή πολιτικός φορέας έχει οπαδούς που μπορεί να προβούν σε ασχήμιες και μη νόμιμες πράξεις. Μόνο στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κυρώσεις στα σωματεία και τις ανώνυμες εταιρείες - δεν είναι δίκαιο. Εχουμε ευθύνη για τους οπαδούς μας στο Καραϊσκάκη κι εκείνους που εκτός έδρας έχουμε πάρει εισιτήρια. Γι' αυτούς έχουμε την ευθύνη. Οχι για εκείνους που δηλώνουν ή τους χαρακτηρίζουν οπαδούς του Ολυμπιακού. Είναι απαράδεκτο. Η τιμωρία του Ολυμπιακού δημιουργεί ένα κακό προηγούμενο. Τα πρωταθλήματα θα κρίνονται με αποφάσεις που λαμβάνονται σε δικαστικές αίθουσες».

Σωκράτης «Κρόκους» Κόκκαλης







9 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Ε και; Περιμένεις δηλαδή ηθική από μια Α.Ε και τους υπαλλήλους της; Που ζεις χρυσό μου;

Πάντως, θέλω να ρωτήσω κάτι. Αν έβγαινε η απόφαση υπέρ της Καλαμαριάς και έπαιρνε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ, δεν θα ήταν στα χαρτιά; Σε τι γράφει το CAS δηλαδή -σε πάπυρους ή σε πλάκες;
Κι αν δεν ασχολούνται με τέτοια και παίζουν μόνο στο γήπεδο τι την ήθελαν τη βόλτα στη Λωζάνη; Για τουρισμό; Κι αν ασχολούνται με τα χαρτιά, γιατί δεν έκαναν την ένσταση νωρίτερα; Άβυσσος η ψυχή του ΑΕΚτζή!

Υ.Γ.: Πάντως, καλός, χρυσός ο Ρίμπο και πούστικα του φέρθηκε ο Σωκράτης, αλλά μας γκάστρωσε με τα τέσσερα! Σε λίγο θα πηγαίνει σε καφετέρια και θα αναρωτιέται τι να κάνει τους υπόλοιπους τρεις καφέδες. Σιγά ρε Ρίμπο μου! Αν έπαιζες μπαλίτσα περισσότερο, δεν θα χρειαζόταν τώρα να γκρινιάζεις που δεν το σήκωσες.

21/4/08, 2:37 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger haridimos είπε...

Όση μπαλίτσα και να έπαιζε ο Ριβάλντο, το πρωτάθλημα θα το έπαιρνε ο Θείος, γιατί ΕΤΣΙ .

Ο Ολυμπιακός πήρε το ματς στο Καυταντζόγριο στα χαρτιά - όχι η Καλαμαριά, για να αντιστρέφεις την πραγματικότητα. Στο χόρτο έγραψε 1-0 με γκολ του Μπάρκογλου. ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο οσφπ.

Συνεπώς αν η απόφαση ήταν υπέρ της Καλαμαριάς, ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ.

21/4/08, 2:46 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger -billys- είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ.
11 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΥΡΟ.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΑΥΤΟ.

http://www.youtube.com/watch?v=QRwH8DpWwCE

21/4/08, 10:09 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Άντε πάλι το παραμύθι από την αρχή! Μου αρέσει και ο ραγιαδισμός του στυλ "ότι και να κάνουμε ο γάβρος θα το πάρει γιατί όλα είναι κανονισμένα". Αν είναι έτσι δεν υπάρχει λόγος να παρακολουθείτε ελληνικό ποδόσφαιρο -εκτός αν είσαστε μαζόχες.

Δηλαδή η ΑΕΚάρα και ο Βάζελος πήγαν να διορθώσουν μια αδικία -έτσι; Ρομπέν των Χαζών -ας πούμε; Να το δεχτώ οτι εμείς θα το παίρναμε στα χαρτιά και οι άλλοι υπερασπίζονταν τη δικαιοσύνη του γηπέδου. Γιατί δεν το έκαναν αυτό στην Ελλάδα; Γιατί κατέθεσαν τα χαρτιά τους εκπρόθεσμα; Τόσο μαλάκες είναι ή και γι΄αυτό φταίει ο Σωκράτης;

22/4/08, 10:32 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger haridimos είπε...

Επειδή όλα είναι ρόδα και γυρίζουν, όλα αυτά οι γαύροι να τα θυμηθείτε σε κάνα δυο μήνες που οι Κατσάμπα θα παίρνουν το 10ο στα 11..

22/4/08, 11:04 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Α, για τους Γιαννοκοπουλαίους λες -και ψαχνόμουν από την προηγούμενη φορά! Να τα πάρουν οι φαρμακοτρίφτες -δεν τρέχει τίποτα. Άλλωστε είναι γνωστό οτι τη μπάλα όταν την πιάσεις με τα χέρια είναι φάουλ -χρόνια τώρα.

Υ.Γ.: Πάντως, για να μην τρελλαθούμε εντελώς -δεν υπάρχει σύγκριση. Ο βάζελος στο μπάσκετ έχει υπερηχητική ομάδα τα τελευταία χρόνια. Καμιά σχέση με το επίπεδο των τριών πρώτων στο ποδόσφαιρο.

22/4/08, 12:03 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger Hristos G. K. είπε...

καλό πάσχα και καλή ανάσταση

24/4/08, 3:57 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Επίσης!

25/4/08, 9:54 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger dgalanis είπε...

τις καλύτερες ευχές στα καλύτερα παιδιά ;)

καλό πάσχα

25/4/08, 1:47 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats