Παρασκευή, Μαρτίου 19, 2010

τὸ ἀποπραγματοποίησης κατιτὶς

Πρίν ἀπό ὄχι πολύ καιρό, ὁ Θεόδωρος Πάγκαλος, σέ μιά σειρά λογομαχιῶν του μέ ἀνθρώπους τοῦ ΚΚΕ, εἶχε τονίσει προτάσσοντας τό ζωτικό ζήτημα τῆς ἐλευθερίας τοῦ λόγου:

«Αν ήταν το κόμμα της κ. Παπαρήγα στην εξουσία στην Ελλάδα θα μπορούσε να με είχε απολύσει από τη δουλειά μου, να με βάλει φυλακή, να με στείλει στο ψυχιατρείο... και ενδεχομένως στο παρελθόν να με εκτελέσει...".

Καί:

Μιλώντας τη Δευτέρα στον ρ/σ ΑLPHA, ο πρώην υπουργός κατηγορεί την ηγεσία του ΚΚΕ ότι αν είχε κερδίσει τον εθνικό στρατό, θα είχε επιβάλει δικτατορία σοβιετικού τύπου, αλλά και το νόμο της σιωπής στους αντιφρονούντες

Τώρα, τί σύμπτωση! Κάποιοι ὁμόσταυλοί του (τῆς Νομαρχιακῆς Ἐπιτροπῆς Α΄ Θεσσαλονίκης) ἐξέφρασαν ἀντιρρήσεις γιά τό νομοσχέδιο πού ἀπονέμει τό ἀνθρώπινο δικαίωμα τῆς ἑλληνικιᾶς ἰθαγένειας καὶ ὁ Πάγκαλος τσοῦπ! Γιομάτος τόσες εὐαισθησίες κατά τό παρελθόν γιά τό δικαίωμα τῆς ἐλεύθερης ἔκφρασης (ἐλεύθερη ἔκφραση μόνον γιά τόν ἑαυτό του προφανῶς!) ἀνέφερε:

Οι άνθρωποι αυτοί είναι κάπου δεξιά από τον Καρατζαφέρη. Είναι εντελώς ηλίθιοι, δεν έπρεπε να κινούνται ελεύθεροι, θα έπρεπε να είναι σε κάποιο άσυλο.

Ἄχ! Αὐτό τό ἁλκοολίκι μέ τά ἄσυλα! Εἴτε ὡς τρόφιμοι, εἴτε ὡς φύλακες! Ἀλλά πόσο εἰρωνικό πού ὅ,τι (ὀρθά) καταλόγιζε στούς μπολσεβίκους, φαίνεται νά υἱοθετῇ καί νά ἐπιστρατεύῃ τώρα!

Ἀντιπρόεδρος τῆς Κυβέρνησης κατά τ’ἄλλα, σέ μιά τόσο κρίσιμη περίοδο!

12 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Καλά, για τους Θεσσαλονικιούς δίκιο έχει και χωρίς να ξέρω υποστηρίζει η τοπική. Κάτι τους ρίχνουν στο νερό εκεί πάνω, δεν εξηγείται αλλιώς! Και δεν είναι μόνο οτι ψηφίζουν Ψωμιάδη. Αν ακούσεις αθλητικό σταθμό τους θα φρικάρεις. Μια φορά που είχαμε κερδίσει τον Άρη και έτυχε να είμαι πάνω, πήρα ταξί και νόμιζα οτι ξεκίνησε η εξέγερση για την απόσχιση της Μακεδονίας -δε σου κάνω πλάκα!

Κατά τα λοιπά ο Τεό, το παίζει μια χαρά το παιχνίδι. Τραμπουκισμός και προβοκάτσια για αποπροσανατολισμό -γνωστό Μαοϊκό κόλπο. Τσέκαρε και παλιότερα, όχι το ΤΙ λέει, αλλά το ΠΟΤΕ το λέει.

19/3/10, 11:25 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger son of a lion είπε...

Σιγά ρε πρωτευουσιάνε Μότορ που κοιτάς αφ υψηλού τους σαρκοφάγους βορειοελλαδίτες! Λες κι η σκούφια σου κρατά απευθείας από το γένος του Περικλή του χρυσού αιώνος. Ποιος ξέρει από ποιο κωλοχώρι μαζεύτηκε στο κλεινόν άστυ ο παππούς σου, για να το παίζεις εσύ ευρωπαίος τώρα και να μην πισωγλεντάς καμιά κατσίκα στη στάνη.

Πάρτο χαμπάρι. Εμείς εδώ πάνω είμαστε όσο ηλίθιοι είσαστε και σεις εκεί κάτω!

Μα αριστερός άνθρωπος να αναπαραγάγεις τέτοια στερεότυπα; Τς τς τς. Πιπέρι!

19/3/10, 11:59 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger JustAnotherGoneOff είπε...

«ἑλληνικιᾶ» με περισπωμένη; Μωρέ μπράβο κύματα!
:-)

20/3/10, 12:03 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

χαχαχα, ἔλα μωρέ, μήν εἶσαι τόσο κακός μέ τούς πάνω, ἄλλωστε ἄλλα λένε τά πραχθέντα σου! (Ντἀξ, στά ἀθλητικά εἶναι λίγο... γαῦροι! χαχαχα)

Σόν, χαχαχαχαχα! Πῶς τούς λένε μωρέ τούς πάπου πρός πάπου ἀθηναίους;Γκάγκαρους; Μπορεῖ νά εἶναι τέτοιος ὁ μότορ ναοῦμε! (εἶσαι λίγο ὀξύς ἀλλά σᾶς ἀγαπῶ ἀμφότερους)

Ρέ σύ Jago αὐτοσχεδιάζω εἰδικά ὅταν ἡ γραμματικιά ἀφήνει τέτοια περιθώρια!

20/3/10, 12:18 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger JustAnotherGoneOff είπε...

Έτσι που ορθογραφείς, ο Περικλής Γιαννόπουλος θα σου ξύλιζε το πειραιώτικο ποπουλίνι.

Btw, χάρηκα που έχεις το βιβλίο του Χαρτοκόλλη. Εξαιρετικό πράγματι.

20/3/10, 12:30 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger JustAnotherGoneOff είπε...

Πρόταση: κάνε ένα ποστ με το πως και το γιατί της αυτοκτονίας του Γιαννόπουλου! Ο τρόπος της αυτοκτονίας είναι εντελώς ψαρωτικός.

20/3/10, 12:36 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

χαχαχα!

Ποιό βιβλίο ἐννοεῖς; Τοῦ Βακαλόπουλου;

20/3/10, 12:37 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

λές ἔ; :-)

20/3/10, 12:38 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger JustAnotherGoneOff είπε...

Ρε συ, κόλλησα. Ο Καλλίμαχος είχε κάνει αναφορά στο βιβλίο του Χαρτοκόλλη, όχι εσύ.

Αγορά του βιβλίου.

Υπάρχει ιερόν λίνκιο εις το scribd αν το ψάξεις μέσω γούγλη αλλά μην μου κάνει η ΕΠΟΕ το ποπό μου κόκκινο. Ξέρεις τώρα πως να ψάξεις και να με ευχαριστείς μετά. Θα το πάρεις το βιβλίο και θα με προσκυνάς.

20/3/10, 12:52 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Είπα εγώ ποτέ οτι είμαι κωλοΑθηναίος; Εγώ κατάγομαι από τους Άγιους Τόπους (Μεσσηνία -Ηλεία), γιατί βγάζεις συμπεράσματα από το μυαλό σου και μετά αυτοψήνεσαι οτι είναι αληθινά;

Όταν μιλάω για κάποια πόλη μιλάω για την κυρίαρχη νοοτροπία της, όχι για τους ανθρώπους (πόσες φορές θα πρέπει να το γράψω για να γίνει κατανοητό;) Η κυρίαρχη νοοτροπία στη Θεσσαλονίκη είναι "όλα τα κανονίζουν τα λαμόγια οι Αθηναίοι, άντε μην τους κλείσουμε τα Τέμπη και ψοφήσουν!" Έτσι την έχω αντιληφθεί εγώ. Και η κυρίαρχη νοοτροπία των γκάγκαρων Αθηναίων είναι "Κακλαμάνης, Αβραμόπουλος κ.λ.π." Το ότι υπάρχουν σε όλες τις πόλεις και έτσι και γιουβέτσι δεν έχει σχέση με την κυρίαρχη νοοτροπία!

Υ.Γ.: Βαγγέλη, έχεις απόλυτο δίκιο οτι εκτιμώ τους (και κυρίως τις) κατοίκους της Θεσσαλονίκης, αλλά στα αθλητικά ΔΕΝ είναι γάβροι -είναι ακόμα χειρότεροι!

20/3/10, 11:50 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger Φειδίας είπε...

Ὤ ναί, πολὺ καλὸς ὁ Χαρτοκόλλης, ὄντως!

27/3/10, 11:25 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

τὸ βρῆκα τοῦ Χαρτοκόλλου! Πῶς νὰ τὸ διαβάσῃς ὅμως! Μέχρι τώρα, δὲν ἔχω διαβάσει τίποτις σὲ ἠλεκτρονικὴ μορφή!

29/4/10, 10:45 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats