Παρασκευή, Νοεμβρίου 20, 2009

Yπογράψτε τώρα για την τιμωρία τών ενόχων του βασανισμού τού πακιστανού...

...ο οποίος δολοφονήθηκε βασανιζόμενος από τούς κωλόμπατσους!!

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!Ξεκινάμε καμπάνια υπογραφών για την άμεση τιμωρία των ενόχων του θανάτου του Μοχάμεντ Kαμράν μετά από βασανισμό στο ΑΤ Νίκαιας
Ο θάνατος του Πακιστανού οικοδόμου Μοχάμεντ Καμράν μετά τον βασανισμό του στο ΑΤ Νίκαιας είναι μια εγκληματική ενέργεια που δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη.Με την πτώση της κυβέρνησης της ΝΔ θέλουμε να ξηλωθεί και όχι να διαιωνιστεί με τη νέα κυβέρνηση η πολιτική τω ψεμάτων και του κουκουλώματος εγκληματικών ενεργειών της Αστυνομίας που κόστισαν ζωές μεταναστών, στέρησαν την ελευθερία με απαγωγές και φυλακίσεις, παραβίασαν το απόρρητο των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων.Σας καλούμε να υπογράψετε το παρακάτω ψήφισμα, να το προτείνετε για να υιοθετηθεί σε σωματεία εργαζόμενων, φοιτητικούς συλλόγους, τοπικές κινήσεις και συλλογικότητες.
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΚΑΜΡΑΝ
στέλνοντας email στο antiracismfascism@yahoo.gr (με ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, τηλέφωνο) η στο http://www.petiononline.com/kamran09/petition.html
Eκτυπώστε από pdf το κείμενο, μαζέψτε υπογραφές και στείλτε τις στο email antiracismfascism@yahoo.gr (με ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, τηλέφωνο για επικοινωνία).Ο θάνατος του Πακιστανού οικοδόμου Μοχάμεντ Καμράν μετά τον βασανισμό του στο ΑΤ Νίκαιας είναι μια εγκληματική ενέργεια που δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη.Με την πτώση της κυβέρνησης της ΝΔ θέλουμε να ξηλωθεί και όχι να διαιωνιστεί με τη νέα κυβέρνηση η πολιτική τω ψεμάτων και του κουκουλώματος εγκληματικών ενεργειών της Αστυνομίας που κόστισαν ζωές μεταναστών, στέρησαν την ελευθερία με απαγωγές και φυλακίσεις, παραβίασαν το απόρρητο των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων.Σας καλούμε να υπογράψετε το παρακάτω ψήφισμα, να το προτείνετε για να υιοθετηθεί σε σωματεία εργαζόμενων, φοιτητικούς συλλόγους, τοπικές κινήσεις και συλλογικότητες.
Δεν πρέπει να αφήσουμε κανένα περιθώριο ατιμωρησίας των ενόχων με κωλυσιεργίες στη διαλεύκανση της υπόθεσης από τους επίσημους μηχανισμούς του κράτους.Eκτυπώστε από pdf το κείμενο, μαζέψτε υπογραφές και στείλτε τις στο email antiracismfascism@yahoo.gr


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


ΨΗΦΙΣΜΑ

ΑΜΕΣΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΚΑΜΡΑΝ
Καταγγέλλουμε τις δολοφονίες και τις ρατσιστικές επιθέσεις μεταναστών και προσφύγων. Ο Πακιστανός οικοδόμος Μοχάμεντ Καμράν που βασανίστηκε μέχρι θανάτου από αστυνομικούς στο ΑΤ Νίκαιας και οι 8 πνιγμένοι πρόσφυγες ανοικτά της Λέσβου είναι τα πιο πρόσφατα κρούσματα αυτής της ρατσιστικής βαρβαρότητας. Δεν θα ανεχτούμε άλλα!Η μαζική κινητοποίηση του αντιρατσιστικού κινήματος και της Πακιστανικής Κοινότητας ενάντια στην δολοφονία του Καμράν δεν επέτρεψε το κουκούλωμα αυτής της δολοφονίας και ανάγκασε την ίδια την κυβέρνηση να καταδικάσει το γεγονός.Παρόλα αυτά όμως, η προσπάθεια συγκάλυψης των ενόχων συνεχίζεται. Η Πακιστανική Κοινότητα καταγγέλλει ότι βασικοί μάρτυρες, ανάμεσα τους και ένας αυτόπτης συγκρατούμενος του Καμράν ο οποίος είδε να τον βασανίζουν μπροστά του, δεν έγιναν αποδεκτοί στην ανακριτική διαδικασία με την δικαιολογία ότι δεν έχουν έγγραφα!Απαιτούμε να σταματήσει η συγκάλυψη της δολοφονίας του Μοχάμεντ Καμράν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά τόσο οι αστυνομικοί που τον βασάνισαν μέχρι θανάτου όσο και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι. Είναι μια μάχη που πρέπει να δώσουμε μέχρι το τέλος, όλοι μαζί ενωμένοι ενάντια σε κάθε εμπόδιο που μπαίνει για να κλείσει στα γρήγορα αυτή η υπόθεση.Να ανοίξουμε έτσι το δρόμο ώστε να τιμωρηθούν οι ένοχοι και για όλα τα προηγούμενα ρατσιστικά εγκλήματα: από τις απαγωγές των 28 Πακιστανών το 2005 και τις δολοφονίες μεταναστών στην Π. Ράλλη πριν ένα χρόνο, μέχρι τις φασιστικές επιθέσεις σε γειτονιές όπως στον Άγιο Παντελεήμονα και τους βάρβαρους ξυλοδαρμούς από το Λιμενικό. Και να ξηλώσουμε ολόκληρη την ρατσιστική κληρονομιά της ΝΔ συνεχίζοντας την πάλη για νομιμοποίηση των μεταναστών, άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες κι όχι στρατόπεδα συγκέντρωσης.

3 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Μπα άνθρωπέ μου αφηνίασες! Σε προτιμώ να τα κανιβαλίζεις πάντως αυτά τα κείμενα -επειδή αυτό που έβγαλες δεν κατόρθωσα να το διαβάσω.

Υ.Γ.: Αλήθεια, ποια η γνώμη σου για τη διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά της τρομοκρατίας λόγω του χτυπήματος στην Αγ. Παρασκευή; Ρωτάω επειδή κι αυτό στον αέρα είναι -δεν είμαστε σίγουροι για το ποιος το έκανε...

20/11/09, 6:27 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger petr είπε...

Οι τύποι είναι ηλίθιοι και απευθύνονται στους ομοίους τους.
Το πρόβλημα είναι ότι ενώ σαν άτομα είναι άχρηστοι, σαν ηλίθιοι είναι χρήσιμοι για εκείνους που επιθυμούν την πακιστανοποίηση της Ελλάδος.

20/11/09, 7:26 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

γιατί λές ότι τό κανιβάλισα; Αὐστηρό κόπυ πέηστ ἔκανα!

11/12/09, 11:06 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats