Παρασκευή, Οκτωβρίου 02, 2009

Ὁλόψυχα τὸ ΚΚΕ!



Θύμιος Καλαμούκης, δημοσιογράφος:«Ψηφίζω-στηρίζω ολόψυχα ΚΚΕ, γιατί δεν θέλω να ντρέπομαι για τις επιλογές μου. Για να ορθώσουμε γερό και σταθερό φραγμό αντίστασης στα προαποφασισμένα σχέδια της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Γιατί δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια στην ανεργία, τη φτώχεια, τη θηλιά της πιστωτικής κάρτας, την ανασφάλεια, τη λογική του κέρδους, τον ισοπεδωτικό χυλό των πάντων. Ψηφίζω-στηρίζω ολόψυχα ΚΚΕ γιατί δεν θέλω καπιταλισμό με ανθρώπινο πρόσωπο, αλλά ανθρώπινα γελαστά πρόσωπα του σοσιαλισμού. Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί μ’ αρέσει να τους τη χαλάμε. Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί είναι το ελάχιστο απ’ αυτά που θέλω και μπορώ να κάνω. Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί το νόημα της ζωής είναι και στην ομορφιά του αγώνα. Και τέλος ψηφίζω ΚΚΕ γιατί θέλω να δώσω ψήφο τιμής και όχι ντροπής.»




Ἐντυπωσιακό! Μία πρὸς μία οἱ λέξεις ποὺ συνθέτουν αὐτὸ τὸ μανιφεστάκι ὑποστήριξης (ὁλοψύχου μάλιστα κι ἂς ἐκπορεύεται ἀπὸ ὑλιστῆ!) τοῦ ΚΚΕ, εἶναι ὑλικάρα ἀ-ν-ε-κ-δ-ό-τ-ο-υ!

Δὲν μπορεῖ, δὲν γίνεται, δὲν εἶναι δυνατὸν νὰ ἐννοῇ* ὅ,τι λέει, δὲν παίζει νἆναι σοβαρὴ ἡ θέση τοῦ ἑλληνοφρενικοῦ Θ. Καλαμούκη, πλάκα κάνει ὁ ἄτομας, χαχαχαχοχοχοχίιιι, δὲν ὑπάρχει λέμε!


* εἰδικὰ ἐκεῖ, τὸ «Ψηφίζω-στηρίζω ολόψυχα ΚΚΕ γιατί δεν θέλω καπιταλισμό με ανθρώπινο πρόσωπο, αλλά ανθρώπινα γελαστά πρόσωπα του σοσιαλισμού.» εἶναι τὸ σᾶς δουλεύωωωωωωωωωω ῥὲ μαλάααααααααακεεεεεεεεεεεεεες, ἀρχιδιὲς λέεεεεεεωωωωωωωωωω, τῆς ψωλῆς μου τὸν χαβὰ στραβοσφυρίζω! Αααααααααααχαχαχαχαααααααα!

5 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Καλά, ούτε εγώ κατάλαβα στην αρχή ποιος είναι! Είδα και το Θύμιος, λέω "κάνας ναυτεργάτης θάναι", μετά θυμήθηκα τον Ελληνοφρένεια. Άσχετο: εσύ που ενοχλείσαι με το κάψιμο της γαλανόλευκης δεν ενοχλείσαι με το τουμπάρισμά της στο σήμα της σχετικής εκπομπής; Ρωτάω επειδή στο στρατό μας λέγανε οτι αυτό ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία.

Τέλος πάντων, εμένα άλλα με πειράξανε περισσότερο: Καλά η Τσαβάλου που την εκτιμώ σαν ηθοποιό... Καλά ο Λάκης που ξεμωράθηκε και κάνει διαφήμιση ασφαλιστικής εταιρείας: "Το ΚΚΕ είναι ένα αξιόπιστο Κόμμα, με βάσεις και θέσεις ειλικρινείς και σταθερές και πρέπει να δοθεί η ευκαιρία..." Αλλά κι ο Σάββας ο Κωφίδαρος ρε πούστη μου! Ο μεταλλάς, ο χέντμπανγκερ; Ρε παλιά οι ΚΚΕδες τους λέγανε πούστρες επειδή είχαν μακρύ μαλλί και φοράγανε βινύλ κολάν -τρελάθηκε ο Κωφίδης; Τίποτα δεν σεβάστηκε; Ούτε τα σταυροκούμπωτά του, ούτε καν τα μποτάκια τα Κονβέρς;
Ρε θα τ΄ακούσει ο Πολ ΝτιΑνο και θα βρυκολακιάσει! Θα τ΄ακούσουν οι Τζούντας Πριστ και θα γίνουν πάστορες σε αγγλικανική εκκλησία!
ΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!

2/10/09, 12:35 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger haridimos είπε...

Εδώ στηρίζουν ΚΚΕ ο Κελπέκης και ο Κωστούλας. Στον Κωφίδη κόλλησες ;
http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=1/10/2009&id=11363&pageNo=17&direction=-1

2/10/09, 8:16 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Ναι, με πείραξε η αλλαγή γραμμή ενός συνεπούς χεβιμεταλλά -είμαι ευαίσθητος σε τέτοια θέματα.

Αλλά από οτι είδα όλοι οι ΟΝΙΡΑΜΑ ΚΚΕδες είναι, χαχαχαχα. Αμ ο Κραουνάκης; Στηρίζει το κόμμα που είχε θέση του οτι ο γάμος είναι για τη διαιώνιση της οικογένειας γι΄αυτό διαφωνούν με τον πολιτικό γάμο ομοφυλοφίλων;

2/10/09, 8:32 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger ιφαιστίων είπε...

Ο Καλαμούκης του ΣΚΑΙ, Καθημερινής και της Ελληνοφρένειας ψηφίζει ΚΚΕ...
δε γαμιέσαι ρε Καλαμούκη
πορνίδιο της δημοσιογραφίας;

3/10/09, 11:50 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

ἔ, νομίζω ὅτι ἐντελῶς ντεμὲκ προσβολὴ τῆς σημαίας, αὐτοσκοπίστικος 100%. Μοῦ κάνει ἐντύπωση πάντως ποὺ δέν ἔχει γίνει ζήτημα ἀπὸ κἄναν Παπαθεμελῆ-Πλεύρη...

Κωφίδης ἔ; ῥέ χαρίδημε, νὰ θέλῃς, φτιάχνεις κωφίδειο μαλλί;

Ἀγαπητὲ ἠφαιστίωνα, ἄν θέλῃς ἐξωραϊζεις τὶς πρὸς ἔρωτα προτροπές;

3/10/09, 8:40 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats