Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2009

Ἡ καρδιά τοῦ πρωκταθλητῆ


20 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger kaltsovrako είπε...

δεν έχεις ηρεμήσει ακόμη;

25/9/09, 3:11 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Ρε τον άτιμο το διατητή! Να μη δώσει ένα μπεναλτάκι στη φάση του Μέλμπεργκ, άλλο ένα στην φάση του κοψίματος μετά, να βάλετε ένα στα δυο (τέτοιο ποσοστό δεν έχετε;), να ισοφαρίσετε!
Να ακυρώσει μετά και με οφσάιντ το δεύτερο γκολ του Τόρο (γιατί οφσάιντ ήταν, μη νομίζεις -πως ξεκινάς κύριέ μου από το θεό και ρίχνεις τρεχάλα; απαγορεύεται!)... Αλήθεια το δικό σας γκολ ήταν κρύσταλ κλίαρ;

Υ.Γ.1: Καρδιά του πρωταθλητή φίλε μου σημαίνει να σου έχει ξεσκίσει τη φυσική κατάσταση και την ψυχολογία ο φαλάκρας κι εσύ να πηγαίνεις αμέσως μετά και να παίρνεις δυο διπλά στις δυο (από τις τρεις) πιο καυτές έδρες του πρωταθλήματος. Άμα το κάνεις ποτέ, θα καταλάβεις τι εννοώ.
Υ.Γ.2: Πρωκταθλητής είναι αυτός που αθλείται παραβιάζοντας πρωκτούς; Ρε, μήπως είσαι κρυφογάβρος; Χαχαχα.
Υ.Γ.3: Τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε δώσει 30 παιχνίδια μεταξύ μας κι έχετε μόνο μια νίκη όπως διαβάζω! Πάντα η διαιτησία φταίει;
Υ.Γ.4: Κι εμάς μας ακύρωσε ένα γκολάκι στην πρώτη αγωνιστική που ήταν πεντακάθαρο αλλά δεν είπαμε τίποτα, επειδή με την ομάδα που παίζαμε έπρεπε να της έχουμε ρίξει 4 κι ας μας ακύρωναν άλλα 7. Εκεί είναι η διαφορά μας φίλε κι όσο πιο νωρίς το καταλάβουν στην ΑΕΚ τόσο καλύτερα θα πάνε.

25/9/09, 3:43 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Στενοχωρήθηκα πολύ μωρέ.

Ὅσο γιά ἠρεμία, ἄν κλείσῃς κινητά, ῥάδια κλπ, γίνεσαι κομπλέ.

25/9/09, 3:43 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Νικήστε το βάζελο να τα ξεχάσετε όλα -εμείς είμαστε μαζί σας πάντως.

25/9/09, 3:54 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger kaltsovrako είπε...

Εντάξει, το καταλαβαίνω... Ελα τώρα να σε κάνω tourbo. Για δες κάτι εδώ και σκέψου...
http://www.bam.gr/page.ashx?pid=2&aid=187797

25/9/09, 3:58 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger kaltsovrako είπε...

Ρε μοτοσακέ, ο Νικολακόπουλος είσαι; Χαχαχα

25/9/09, 3:59 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger kaltsovrako είπε...

Λοιπόν, το ματσάκι το είδα στον Κορυδαλλό (Μέμου, κλασσικά και κανγκούρικα, όπως αρμόζει άλλωστε) σε καφετερία με τα τραπέζια 70-30%. Μια χαρά.

Το ματσάκι σχολιαζόταν από όλους. Κανείς, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ρε πούστη μου από τους ΑΕΚτζήδες δεν αντιλαμβανόταν πως διάολο θα μπορούσε να κερδίσει αυτό το παιχνίδι η ομάδα του. Συζητούσαμε συνεχώς πως αν χρειαζόταν να βάλει ο ολυμπιακός ένα γκολ παραπάνω θα το έβαζε ό,τι ώρα ήθελε. Φαινόταν η διαφορά. Δεν υπερβάλω καθόλου. Αυτή ήταν η αίσθηση αυτού που βλέπαμε. Τελείωσε το ματσάκι, χαιρετηθήκαμε (όχι σαν τον τελικό που τα κάναμε πουτάνα) και μόλις άνοιξα το ράδιο στο αυτοκίνητο, ξεκίνησε η μίρλα. Δε μου δωσε, δε σου δωσε... Αει γαμήσου! Κάθε φορά αυτή η μαλακία! Δώστο ρε μαλάκα Δαλούκα και να πα να γαμηθεί στο κάτω-κάτω της γραφής! Αφού θα βάλω κι άλλο. Και στο κάτω-κάτω της γραφής, δώσ το να μπορώ να γκρινιάξω εγώ, να σπάσω τ' αρχίδια του καθε ΑΕΚτζή εγώ αυτή τη φορά, κι ας μη φταίει αυτός.

Αυτά, γιατρέ μου.

P.S.
H αλήθεια είναι πως ο Μπλάνκο την ώρα που σουτάρει ο Νέμεθ κάτι κάνει στο σεντρεμπακ εκεί που είναι ξαπλωμένοι κάργα ερωτικώς και εκτεθειμένος σε στάση offside. Αν επειρεάζει το σουτ ή όχι, σαν τον Diogo στο παιχνίδι με την ομάδα της Αγαπούλας, δεν νομίζω αλλά το φαουλάκι του το κάνει τραβώντας κάτω τον αμυντικό την σωστή ώρα.

Ψιλά γράμματα θα μου πείς και δεν είναι μπαλίτσα αυτό. Ε, ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ 'ΓΩ ρε πούστη μου με το κουλό του Θεού Μέλμεργκ.

25/9/09, 4:15 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Νικολακόπουλος ε; "Τι γίιιινεται;"

Μα εκεί που με έστειλες με το λινκ, διάβασα και το παραδίπλα άρθρο, χεχεχε.

Να ρωτήσω και κάτι ρε Βαγγέλη επειδή μας λες Εφεσιακό:

Υποστηρίζεις οτι πρέπει να τηρείται το πνεύμα του νόμου και όχι το γράμμα (ώστε το ποδόσφαιρο να παίζεται μόνο στο χορτάρι); Τουτέστιν, αφού είχαμε χάσει από την Καλαμαριά να μην κάνουμε έφεση περί εφαρμογής του νόμου -καλά τα λέω; Αν είναι έτσι, υποθέτω υποστηρίζεις κιόλας οτι στον περσινό τελικό μεταξύ μας κακώς αποβλήθηκε ο Γκαλέτι με δεύτερη κίτρινη, αφού, ναι μεν ήταν σύμφωνη με το γράμμα του νόμου η κάρτα αλλά τελικά ο άνθρωπος δεν είχε καταλάβει οτι είχε πάρει κι άλλη. Τα λέω καλά; 'Η κάνω λάθος;

25/9/09, 6:19 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger maxairobgaltis_porph είπε...

Τι σχέση έχει η βλακία του Γκαλέτι με το πνεύμα του νόμου; Και πώς συγκρίνεται με την υπόθεση Βάλνερ; Στην περίπτωση της Καλαμαριάς η ίδια η ΕΠΟ που ενέκρινε τη μεταγραφή και το δελτίο του παίκτη, τιμώρησε την ομάδα γιατί ... τον χρησιμοποίησε.
Αν ψάχνεις αναλογίες σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι, θα πρέπει να βρεις κάποια φάση στην οποία ένας κόραξ θα σφυρίξει φάουλ και μόλις ένας παίκτης πάρει τη μπάλα με τα χέρια για να τη στήσει, ο μαυροφόρος θα σφυρίξει πέναλτυ.

Και μετά από αυτά που γράφετε, φταίω εγώ που συγκρίνω τα IQ?
(πλακίτσα κάνω, ρε παίδες, μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς, ένας ανώνυμος σχολιαστής που εσείς δε γνωρίζετε, αλλά που διαβάζει με χαρά τα μπλογκ σας, κουλ)

25/9/09, 6:43 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger kaltsovrako είπε...

"Αν ψάχνεις αναλογίες σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι, θα πρέπει να βρεις κάποια φάση στην οποία ένας κόραξ θα σφυρίξει φάουλ και μόλις ένας παίκτης πάρει τη μπάλα με τα χέρια για να τη στήσει, ο μαυροφόρος θα σφυρίξει πέναλτυ."

Πρέπει να το έχει κάνει ο μπουκλοτός θεούλης Βαμβακούλας σε Ολυμπιακος -Παναθηναϊκός.

25/9/09, 8:05 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger maxairobgaltis_porph είπε...

Ρισπέκτ στον Βάμβα! Το ντέρμπυ με τους βάζελους δεν το θυμάμαι, αλλά έχει κάνει το ίδιο όταν έπαιζε με τον Ιωνικό.
Ο αντίπαλος επιθετικός είναι τετ-α-τετ με τον φύσκουλα και ακούγεται ένα σφύριγμα. Τα παίρνει ο επιθετικός, σταματάει, πιάνει την μπάλα γυρίζοντας να διαμαρτυρηθεί προς τον επόπτη και ο διαιτητής... του δίνει κίτρινη κάρτα! Μετά έβγαινε στην Αθλητική Κυριακή ο Βαμβακούλας και ζητούσε συγγνώμη γελώντας κάτω από την περπανάντ του. Έπος!

25/9/09, 8:38 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Μαχαιροβγάλτη, επειδή ήμουνα σίγουρος οτι δεν θα καταλάβαινες τι ρώτησα γι΄αυτό ρώτησα τον Βαγγέλη και όχι γενικά.

Δε βαριέσαι...

25/9/09, 11:01 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger haridimos είπε...

@ motorcycle boy
ο Τοροσίδης έπρεπε να είχε φάει κόκκινη στο 13' στην αγκωνιά του Juanfran ΜΠΡΟΣΤΑ στον επόπτη..
όσο για το ΥΓ3, αυτά να τα σκεφτείς την επόμενη φορά που θα χασετε στο μπάσκετ από τους Κατσάμπες και θα βρίζετε τον Βασιλακόπουο, τον Βορεάδη και τα κοράκια .

26/9/09, 1:23 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Αμάν αδερφέ μου Χαρίδημε! Δε μας φτάνανε τα πέναλτι τώρα θα αρχίσουμε ποιος έπρεπε να φάει κίτρινη και κόκκινη; Έλεος αδερφέ! Ούτε που θυμάμαι πια τη φάση που λες.

Περί μπάσκετ εγώ δεν έχω φωνάξει ποτέ επειδή δεν το παρακολουθώ το άθλημα -θεωρώ οτι αν πιάσεις τη μπάλα με το χέρι είναι φάουλ. Άρα, μη με μπερδεύεις, δεν είμαστε ΚΟΒΑ οι γάβροι (ή εγώ δεν ανήκω τέλος πάντων). Αν πάντως καταλαβαίνω τι θες να πεις, το έχω ξαναπεί και παλιότερα. Σε έναν αγώνα μεταξύ μιας μικρότερης και μιας μεγαλύτερης ομάδας η μεγάλη ομάδα ΣΥΝΗΘΩΣ ευνοείται. Είτε μιλάμε για τον βάζελο στο μπάσκετ, είτε μιλάμε για εμάς στο πρωτάθλημα, είτε μιλάμε για τη Ρεάλ στο ΤσουΛου.

26/9/09, 7:21 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger haridimos είπε...

Mε τη διαφορά, πως στο μπάσκετ η καλύτερη ομάδα κατά βάση κερδίζει. Στο ποδόσφαιρο δεν ισχύει το ίδιο (πχ Ελλάδα στην Πορτογαλία)

(όσο για τα περί μιας φάσης... ακόμα κάνετε σημαία το χέρι του Ρομπέρτο Κάρλος στο Μπερναμπεου σε ενα ματς που τελικα φαγατε 5...)

26/9/09, 11:33 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Στο ξανάπα, δεν ανήκω σε καμιά ΚΟΒΑ γάβρων, άρα, δεν ξέρω τι κάνει και τι δεν κάνει κάποιος σημαία. Εγώ απλά αναφέρω το χέρι του Κάρλος σαν παράδειγμα όπου η ισχυρότερη ομάδα ευνοείται -απλά λέω οτι αυτά γίνονται, τίποτα περισσότερο ή λιγότερο.
Εντάξει, 5 φάγαμε και τόσα μπορεί να τρώγαμε -όπως κι εσείς χάσατε και μπορεί πάλι θα χάνατε αν σας σφύριζαν το πέναλτι. Η διαφορά είναι οτι εγώ τουλάχιστον ποτέ δεν είπα οτι έχασα από τη Ρεάλ λόγω διαιτησίας κι εσύ ποτέ δεν παραδέχτηκες οτι έχασες από το γάβρο λόγω δυναμικότητας της ομάδας.

Μη μου λες για τις διαφορές ποδοσφαίρου και μπάσκετ, εσύ έβαλες θέμα μπάσκετ, όχι εγώ. Και όσο για το Γιούρο που πήραμε στην Πορτογαλία -μην τα μπερδεύεις. Ο σημαντικότερος λόγος που το πήραμε ήταν οτι οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες ήταν σκασμένες από τα πολλά παιχνίδια των αστέρων τους. Και τον Παναθηναϊκό του μπάσκετ, αν τον πάρεις αμέσως μετά το φάιναλ φορ και τον βάλεις να παίξει με τον Αστέρα Χαλανδρίου, μπορεί να χάσει -έτσι τσακισμένοι που θα είναι οι παίκτες του.

27/9/09, 3:42 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger haridimos είπε...

Δεν εχω πρόβλημα να παραδεχθώ ότι χάνω δίκαια όταν γίνεται.

27/9/09, 3:44 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Μά'στα -μάλλον τότε εγώ κάνω λάθος που δεν το θυμάμαι. Πάντως είδα πρώτο ημίχρονο από το παιχνίδι σας με τους βάζελους, βοηθάει όσο μπορεί ο 10κάτε με τον Σισέ στον πάγκο και τον Καντέ αριστερό μπακ αλλά αδερφέ μου έχετε κάποιο στραβισμό στην επίθεση και νομίζετε οτι το τέρμα είναι 5 μέτρα ύψος επί 10 πλάτος! Τι να σου κάνει κι ο Ολλανδός; Μόνος του παίζει!

27/9/09, 10:31 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

κάτι ἤθελα κι ἐγώ νά γράψω, εἶχα ἐτοιμάσει κάτι, στίς αἰτιάσεις τῶν φίλων ὀλυμπιακῶνε, ἀλλά ξενέρωσα μέ τά χθεσινά καί τί νά κάθωμαι νά λέω τώρα........ Καλή ἑβδομάδα, τοῖς πάσι*, ἄνω σχῶμεν τάς καρδίας, λόλ.

*μήπως θέλει περισπωμένη ἄραγες;

28/9/09, 11:06 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Ποιο να θέλει περισπωμένη; Το "πάσι"; Είναι μακρό πρό βραχέου;

Καταλαβαίνω πάντως την ξενέρα σου -άντεξα να δω το πρώτο μόνο ημίχρονο επειδή με ενδιέφερε το αποτέλεσμα και κόντεψα να φάω το τραπέζι! Γιατί, κακά τα ψέμματα (αλλά όχι απαραιτήτως καλές οι αλήθειες) όσο κουβεντιάζουμε για διαιτησία, εύνοιες και άλλα φιλολογικά -τόσο αυξάνεται ο αστιγματισμός των ποδοσφαιριστών. Πάντως, εντάξει, θα χαρείς την Τρίτη που θα μας κοροϊδέψεις για την καινούργια τεσσάρα (είμαι αισιόδοξος) -κάνε κουράγιο.

28/9/09, 11:21 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats