Τρίτη, Σεπτεμβρίου 15, 2009

ἀπόψα κάνει μάγια ἡ πoύtca τοῦ Κετσπάγια!

Τιμοῦρ παιχταρᾶ, ἀπεκαταστάθη ἡ τάξις καὶ σιγὰ μὴ σοῦ συγχωροῦσαν ἐκείνη τὴν κονκόρντεια κούρσα μέσα στὸ τηγάνι!







Ὁ πρῶτος προπονητὴς, ποὺ ἀπελύθη ἀήττητος!

Καὶ μὲ ἐκτὸς ἕδρας νίκες!

7 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger haridimos είπε...

αήττητος (στο πρωτάθλημα) είχε απολυθεί και ο Στεπάνοβιτς. 5 νικες - 2 ισοπαλίες.

15/9/09, 2:44 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

εἴχομεν φάει ὅμως μιὰ τεσσάρα σβουρηχτή ἀπό τήν Φερεντσβάρος Φερεντσ-βάαααρος!

Κι ἄν δέν ψιλοκαθάριζαν στό 90φεῦγα Ντέμης, Σέμπουε (νομίζω)δέν θά τήν στανιάραμε.

Πῆρα εἰσιτηριάκι γιά τό μάτς μέ τόν χάρτινο... Ἄντε νά δοῦμε...................... Φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

15/9/09, 3:42 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger dgalanis είπε...

ποιος είναι ο κετσπάγια?

15/9/09, 4:41 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

ἔχμ... (χιχιχίιιι)

15/9/09, 10:38 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Τον έσωσε ο Σώκος που τον έδιωξε -σήμερα το βράδυ δεν θα την έβγαζε καθαρή ο Μητσικώστας. Πάντως, τώρα που είναι ελεύθερος κρατήστε τον σταντ μπάι για όταν βγει στη σύνταξη ο Πρίγκηψ να σας νοικοκυρέψει κι εσάς όπως μας νοικοκύρεψε κι εμάς. Μεγαλύτερος καραγκιόζης από τον πάγκο μας δεν θυμάμαι να πέρασε τα τελευταία 15 χρόνια.

Υ.Γ.1: Κι αυτή η καταπληκτική ατάκα οτι 12 χρόνια δεν έχουμε δει μπάλα στην Ελλάδα είναι μεν κατανοητή αν την πει κανένας Βαλβέρδε, Φαν Γκαλ, ή άντε ο Τεν Κάτε (στην υποθετική περίπτωση που είχαν το βίτσιο να παρακολουθούν ελληνικό ποδόσφαιρο τόσα χρόνια) αλλά όταν την πετάει ο Τιμούρης που έρχεται από το Κυπριακό υπερπρωτάθλημα (έχω ακούσει οτι στη Βραζιλία και την Αργεντική ξενυχτάνε για να δουν τις ματσάρες του Παραλίμνι και του ΑΠΟΕΛ), εεεε... Κάπως μαλακία μου κάνει!
Υ.Γ.2: Τιμούρη, σούπερ σεντεφόρι ο Μήτρογλου ε; Και τρομερός μέσος ο πιτσιρικάς ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που δε στρίβει ούτε αίτηση! Αμ εκείνος ο δεξιός εξτρέμ ο Γκαλίτσιος! Ρε ουστ!
Υ.Γ.3: Εεερνέεεστο Βαλβέεεερδε!

16/9/09, 9:00 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

ῥὲ μάστορα, οκ, συμφωνῶ μέ ὅ,τι λὲς (ἀπαπαπὰ μωρ'ἀδερφάκι μου, φωτιὰ καὶ λαύρα εἶσαι! αααχαχαχα) δὲν καταλαβαίνω ὅμως τὴν τόσο ὀξεία κριτικὴ ἀπὸ τοὺς δημοσιογράφους, ἄσε ποὺ νομίζω ὅτι ἦταν πολὺ νωρὶς νὰ κριθῇ.

17/9/09, 7:34 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Όχι αδερφέ μου -δεν ήταν νωρίς να κριθεί και μη σου πω οτι πολύ αργήσανε να τον σουτάρουν. Διότι:

1. Η ομάδα έχει ξεσκιστεί στους τραυματισμούς, άρα την προετοίμασε για τους προκριματικούς του ΤσουΛου χωρίς να κοιτάξει οτι αμέσως μετά ακολουθεί ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικότερο από το Κυπριακό και το ίδιο το ΤσουΛου! Οι μόνοι που μπορούν να κουνήσουν τα πόδια τους είναι όσοι ήταν τραυματισμένοι στην προετοιμασία! Τρομερό επίτευγμα.

2. Είχε σκυλοβρίσει ένα κάρο παίκτες και καλά για να επιβληθεί στα αποδυτήρια, λες και είχε να κάνει με ομάδα παίδων. Ε, εντάξει, δεν είσαι και κανένας (έστω Τεν Κάτε) για να πουλάς μούρη ρε Τιμούρη, στην Κύπρο δούλευες όχι στην Μπαρτσελόνα! Άσε που οι βεντέτες που έρχονται να παίξουν στην Ελλάδα το βλέπουν σα να μας κάνουν χάρη (δυστυχώς, αλλά έτσι είναι). Άρα, δεν μπορείς να στρώσεις τον οποιδήποτε Γκαλέτι με Χριστοπαναγίες, επειδή δεν τον νοιάζει αν του κρεμάσεις το δελτίο, πάμπλουτος είναι και παίζει για το χόμπι του.

3. Μου έβαζε εκείνο το τσουρούκι τον Μήτρογλου ο οποίος σαν ελαφρύς, σωματικά, παίκτης φορμάρεται γρήγορα αλλά είναι γνωστό σε όλους οτι το γκολ δεν το έχει στα επίσημα με την καμμία. Και κατάφερε να κάνει τον Ντιόγο να χάσει την εμπιστοσύνη στην ντρίπλα του, συνυπολόγισε οτι είναι πιο βαρύς από τον Μήτρογλου άρα φορμάρεται αργότερα... Αποτέλεσμα: αχρήστευσε ένα βασικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Έσπασε και τ' αρχίδια του Ντουντού με το να τον βάζει να παίζει κάθε μέρα άλλη θέση -πάει κι ο βασικός μας μέσος!

4. Ενώ έχει ένα ελπιδοφόρο αριστερό εξτρέμ, τον Σοϊλέδη, δεν τον έβαλε ούτε σε μισό αγώνα -μέχρι τον Τάκη τον Τσουκαλά κατέβασε να παίξει από αριστερά αλλά όχι τον Άρη! Αν αυτό είναι αξιοποίηση των νένω παικτών, εγώ είμαι ο Πάπας. Μου πήγε στην Κρήτη και προτίμησε να βάλει Μαρέσκα στην άμυνα, παρά κανένα πιτσιρίκι -να δούμε και τίποτα διαφορετικό, αποτέλεσμα γαμήθηκε κι ο Μαρέσκα. Είχε τον Κατσικογιάννη να γυαλίζει πάγκο και έβαζε Γκαλίτσιο δεξί εξτρέμ! Άσε που εκείνον τον έρμο τον Όσκαρ τον είχε στα άχρηστα τη στιγμή που η ομάδα δεν έχει επιθετικό χαφ! Διαχείριση δυναμικού ομάδας -χέσε ψηλά κι αγνάντευε!

5. Το χειρότερο όλων! Πιο ήταν το πλάνο του Κετσπάγια; Να μας κάνει Παναθηναϊκό! Σφιχτή άμυνα και γκολ στις αντεπιθέσεις! Εντάξει, έτσι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια καλή πορεία στο ΤσουΛου αλλά εγώ δεν βλέπω τον Θρύλο μόνο μεσοβδόμαδα. Τον βλέπω και τις Κυριακές! Και δεν έχω καμιά όρεξη για 6, άντε 8, παιχνίδια που θα κάνουμε να φάω στη μάπα άλλα 40 που θα μου βγάλουν τον καρκίνο.

6. "12 χρόνια δεν έχετε δει μπάλα και περιμένετε να τη δείτε σε 2 μήνες"! Μάλλον ο Τιμούρης έβλεπε άλλο κανάλι όταν έπαιζε ο Ολυμπιακός του Ντούσαν της πρώτης περιόδου, ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε, ή ο Ολυμπιακός του Λεμονή στην Ευρώπη.

Ας πάει στο καλό λοιπόν και να δούμε πως θα καταφέρει ο Ζίκο να μας ξανακάνει ομάδα -τέτοια ζημιά δεν είχαμε πάθει από κανέναν προπονητή μέχρι σήμερα!

18/9/09, 9:03 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats