Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2009

New kid on the block



Ἄααααχ! Μεγάλωσε πιά, ὁ Ἀλέφαντος, βάρυνε· ἄσε πού ἔχει κορεστῇ ἡ φάση του καί ἡ μπογιά του δὲν πολυπερνᾷ.

Καί τώρα τί θὰ γενοῦμε χωρίς Ἀλέφα;

Ἂς τὸ ἀναπτύξουμε:

Ἀλέφας ἐστί:

Ποδοσφαιρικὴ ἀνάλυσις ἡ ὁποία μοιράζει ἑνδεκάδα μὲ δώδεκα παῖχτες.

Κριτικὴ φιλτραρισμένη μὲ ψύχωση ἀνιάτου ὁπαδισμοῦ παρέα μὲ συμπλέγματα ζήλειας, κατωτερότητος καὶ μικροτσουτσουνίασης.

Κουτοπονηροβλαχουρόσκεψη γιὰ φτηνολιανοπώληση καφροgayρισμοῦ στόν Κρόκους μπάς καί μᾶς πετάξει κἄνα ξεροκόμματο.

Αὐτὰ εἶναι τὰ βασικὰ στοιχεῖα ποὺ σιάχνουν τὴν μαγιὰ τοῦ ἀλεφαντισμοῦ συνταγὴ τῆς ὁποίας τὰ χνάρια ἀκολουθεῖ μαμαλάκεια ὁ Ἀναστόπουλος· μποροῦμε νὰ τὴν ἀπολαύσουμε ἐδῶ. Πόσο ἄρδην ἄλλαξε, πόσο χαμηλὰ ἔπεσε ὁ πρό 3-4 ἐτῶν ἀξιοπρεπέστατος, ὁ ἀρνηθεὶς στὸν Κρόκους νὰ ἀναλάβῃ ὑπηρεσιακῶς καὶ γιὰ κἄνα τέρμηνο τὸν χάρτινο Ἐνστασιακό!

14 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Δε μιλάς καλά -δε μιλάς σωστά!
Ο Αναστό είναι πρωταπόλα φιλόσοφος και ουχί προπονητής. Και μόνο η ατάκα του σε ημίχρονο αγώνα όταν έβλεπε οτι η ομάδα του δεν έβαζε γκολ ούτε με σφαίρες: "Πρόεδρε, δεν τους γυρίζουμε όλους πίσω να χάσουμε 1-0 και να το ρίξουμε στη διαιτησία;" αρκεί για να τον κατατάξει στους μεγάλους έλληνες του Σκάι!

Πάντως στο κομματάκι που λινκάρεις δεν έχει και τρελό άδικο όταν λέει:
"Ο Τοροσίδης στο δεύτερο γκολ έκανε διαδρομή 35 μέτρων και ο Μάκος ακόμη τρέχει. Και σε άλλες φάσεις έγινε αυτό. Μέχρι και ο Ραούλ Μπράβο έκανε κούρσα. Η ΑΕΚ από το καλοκαίρι φαίνεται πως έχει προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία. Επίσης είδαμε τον Μπλάνκο που είναι κίνδυνος-θάνατος στη μεγάλη περιοχή να βγαίνει στα άκρα και να κάνει σέντρες. Για να πηδήξει ποιος; Ο Σκόκο από την άκρη δεν μπορεί το παιδί, γιατί δεν γυρίζει να μαρκάρει. Δεν κατάλαβα και την αλλαγή του Λεονάρντο. Ο Νέμεθ είναι παικταράς, δεν μπορεί να κουράστηκε 19 χρονών παιδί για να γίνει αλλαγή". Νομίζω;
Και μην ξεχνάς, σαρανταογδόντα ευκαιρίες κάνατε και τη μπάλα στο πλεκτό δεν μπορέσατε να τη βάλετε, ο διαιτητής έφταιγε γι΄αυτό; Αν έδινε το πέναλτι του Μέλμπεργκ πάλι δύο θα τρώγατε και ένα θα βάζατε μην τρελαθούμε κιόλας!
Δεν ήταν δα και στο 90 το πέναλτι, όπως σε κάποιο άλλο γήπεδο!
Κοιτάτε τώρα να νικήσετε το βάζελο ή έστω να του πάρετε ισοπαλία γιατί πολύ καιρό βρεθήκαμε μακριά από την κορυφή.

Και για να μην ξεχνάμε και τον σοφό γέρο του βουνου: "Ρε σου τα λέω καλά; Σου μιλάω καλά; Στα εξηγώ καλά; Μάθε μπαλίτσα!"

25/9/09, 3:32 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger porphyrogénète είπε...

Μιλάμε ότι ο μέσος γάβρος δεν μπορεί να πέσει πιο κάτω: πιο βλάκας πεθαίνεις!

Ναι, χάσαμε ευκαιρίες (τόσες όσες χάνει κάθε μεγάλη ομάδα που παίζει με μια μικρή), ναι, το δεύτερο γκολ του Τοροσίδη ήταν γκολάρα, και;

Τι σχέση έχουν αυτά με τη διαιτησία; Αν είχε δοθεί το πέναλτι στο 41, προφανώς δε θα πηγαίνατε στο ημίχρονο προηγούμενοι κόντρα στη ροή του αγώνα. Πιθανότατα δε θα είχε μπει ούτε το δεύτερο γκολ του Τοροσίδη. Μπορεί και να χάναμε (μπάλα είναι), αλλά το σίγουρο είναι ότια θα βλέπαμε άλλο ματς. Αφήστε επιτέλους τη μπάλα να παιχτεί στο χόρτο, νισάφι.

25/9/09, 3:47 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Μά'στα, μά'στα! Εντάξει, ας πούμε οτι θα πηγαίναμε 1-1 στο ημίχρονο, μετά θα τρώγατε το δεύτερο και θα ταμπουρωνόμασταν πίσω, όπως κάναμε μετά το 1-2. Άρα δεν θα ήμασταν χαλαροί να φάμε γκολ, όπως το φάγαμε στο 2-0. Τι αλλάζει; Τίποτα.

Γενικώς όλα αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς, αλλά στα λέω για να δεις πως όλοι μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις.

Υ.Γ.: Στο χόρτο δεν χάσατε ένα κάρο ευκαιρίες; Ποιος σας εμόδισε να παίξετε; Εντάξει, είμαστε μικρή ομάδα, αλλά γιατί στα 10 χρόνια μας κερδίσατε μόνο μια φορά; Τι μέτρο σύγκρισης χρησιμοποιείς; Μάλλον την ατάκα του Αναστό που γράφω παραπάνω.

25/9/09, 3:58 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger porphyrogénète είπε...

Νομίζω ότι δε θα ισοφαρίζαμε με το πέναλτυ...

Όσο για το τι γίνεται τα τελευταία δέκα χρόνια, κακά τα ψέματα: αφού παίρνεις 5 πρω(κ)ταθλήματα με τους κόρακες, αφού οι Δημητρόπουλοι και οι Ποντίκηδες έχουν αφήσει καμένη γη, αφού έχεις διορισθεί μόνιμος εκπρόσωπος της Ελλάδος στο Τσου-λου, αφου μάζεψες ένα κάρο λεφτά, αφου, αφού, αφού ε, κάποια στιγμή θα φτιάξεις και ομάδα. Σπουδαίο κατόρθωμα. Μοντέλο να αντιγράψει κι ο Άγιαξ, βρε!

Θυμάμαι που το 96, το 97, το 98 κερδίζαμε και τη διαιτησία, όπως γράφουν κάποιοι "αντικειμενικοί" αεκτζήδες. Και; τι καταφέρναμε; την επόμενη εβδομάδα ήταν τόσοι οι τιμωρημένοι παίκτες που κατεβαίναμε με αποστολή 14 παικτών και στην ουσία χάναμε αμέσως τους βαθμούς που παίρναμε με το ναυτικό κρατικό σωματείο.

25/9/09, 4:13 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger kaltsovrako είπε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

25/9/09, 4:52 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger kaltsovrako είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Αυτή είναι η φιλοσοφία των νεοΑΕΚτζήδων.

Σε αυτό πάνω έχει χτίσει ΟΛΗ η εταιρεία που λέγεται ΑΕΚ την υπόστασή της τα τελευταία χρόνια. Αν δεν πουλήσει μίσος προς τον αντίπαλο, αν δεν το επιδιώξει, δεν έχει οπαδούς. Στερευει η γούρνα από πελάτες όπως έχει στερέψει από τίτλους (που αναζωογονούν με νέους πελάτες-οπαδούς τις εκάστοτε ΠΑΕ). Έτσι έκανε καριέρα στην ΑΕΚ κι ο Ντεμης. Αν δεν είχε φύγει ο Ντούσαν, ο Ντέμης δε θα υπήρχε λόγος να γίνει ποτέ "τιμωρός" (για να μην πούμε αν δεν χτυπούσε ο Κωστής, ο Ντέμης δε θα έβλεπε ΠΟΤΕ ενδεκάδα), και στο τέλος να γίνει ΑΕΚάρχης επιστρέφοντας από την Ισπανία.
Πάνω στο μίσος για τον Ντούσαν θεμελίωσε την καριέρα του (όπως έκανε και στην Εθνική άλλωστε) και οριμένοι μουσκευαν τα παντελόνια τους που ο Ντέμης χτυπιόταν μαζί τους στα σύρματα, την ώρα που αυτός κονομούσε από την ΑΕΚοφροσύνη που πουλούσε αβέρτα στους κατά τα άλλα εξυπνότερους από τους βλάκες γαβρους.

Δεν περίμενα ποτέ πως θα διάβαζα το 2009 από άνθρωπο συγκρίσεις με διαφορές IQ οπαδών και τέτοια, τη στιγμή που ο ίδιος δεν καταλαβαίνει το πνεύμα αυτού, τον οποίο "στολίζει". Το είδα κι αυτό.

Μπράβο porphyrogenete. Tην επόμενη φορά έλα με μαχαίρια

25/9/09, 4:54 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger maxairobgaltis_porph είπε...

Ό, τι νά 'ναι... Ποιό μίσος και πράσινα άλογα; Ποιά μαχαίρια; Τρικυμία εν κρανίω (πού; χαχα, λέμε τώρα)!

25/9/09, 5:54 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger kaltsovrako είπε...

Aν δεν κατάλαβες, μιλάω για αυτή τη φράση:
"Μιλάμε ότι ο μέσος γάβρος δεν μπορεί να πέσει πιο κάτω: πιο βλάκας πεθαίνεις!". Aυτή η φράση με έκανε να γράψω τα παραπάνω. Μέχρι εκεί.

Αν δεν κατάλαβες το "ελαφρύ" ύφος στο σχόλιο του μοτοσακού, σίγουρα δεν είμαι εγώ ο "ό,τι να 'ναι" που του γράφει στα καπάκια την παραπάνω φράση. Αντε παίχτο χουλιγκάνος σε τίποτα μαλακισμένα.

25/9/09, 6:01 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger maxairobgaltis_porph είπε...

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...

Πάω να ακονίσω την πεταλούδα μου και να σκοτώσω τον πέμπτο μου γάβρο για σήμερα.

(Το σιδηρολοστό τον αφήνω σπίτι, ξέρεις τώρα, όταν σας χτυπάμε στο κεφάλι δεν παθαίνετε τίποτα, μυστήριο πράγμα).

25/9/09, 6:17 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Άσε μωρέ Καλτσό -μαλακία δικιά μου. Είπα να σαχλαμαρίσουμε λίγο με τον Βαγγέλη αλλά δεν σκέφτηκα οτι θα τα διαβάσουν αυτά κι άλλοι διανοούμενοι!
Τέλος πάντων, εμείς φταίμε που είναι για τα μπάζα η ΑΕΚ, εμείς φταίμε που δεν κερδίζει ομάδες από τη μέση της κατηγορίας και κάτω, εμείς φταίμε που στην Ευρώπη γίνεται ρόμπα. Και το συμπέρασμα; Αφού κλέψαμε τα πρωταθλήματα, κάναμε και ομάδα με τα κλεμμένα λεφτά! Δηλαδή και καλύτερος να είσαι από τον ΑΕΚτζή πάλι με πουστιά τον κερδίζεις!
Τι να πω; Χαίρομαι γιατί με κάτι τέτοιες παπαριές βγαίνουμε κάθε χρόνο πρωταθλητές από Γενάρη μήνα -κι ας μη βλέπω μπάλα!

25/9/09, 6:25 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger kaltsovrako είπε...

γάμα τα.

25/9/09, 8:01 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Πάντως φέτος θα το πάρει μάλλον ο βάζελος. Μια ελπίδα έχω σαν συνειδητός γάβρος στον Τεν Κάτε -αλλά μπορεί άραγε να κάνει θαύματα;

25/9/09, 11:03 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger kaltsovrako είπε...

Εγώ έχω πεί καιρό τώρα πως ο Ντούσαν θα τερματίσει πάνω από τον ΠαναθηναΙκό. Πάντως, ο βάζελος δε με πείθει πως θα πάει "τρένο", που όλοι αφήνουν να εννοηθεί.

26/9/09, 2:51 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Χλωμό τον βλέπω τον Πρίγκηψ φέτος -μακάρι να του βγουν αυτά που κάνει επειδή είδα μπόλικη πιτσιρικάδα στο μεταξύ μας παιχνίδι και μου άρεσε αυτό. Αλλά νομίζω οτι έχει πολλά μπαλώματα η ΑΕΚ, έχω μια τέτοια εντύπωση.
Από την άλλη ο βάζελος έχει δυνατές μονάδες, αλλά ψυχοπαθή προπονητή και πολλές πριμαντόνες. Αν ο τεντοπανάς τους αφήνει στην ησυχία τους θα τους καθαρίσουν τους μικρούς και θα το σηκώσουν. Έτσι κι αλλιώς Ευρώπη δεν παίζουν, ξεκούραστοι θα είναι...

26/9/09, 7:25 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats