Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2009

Σ' εὐχαριστοῦμε χοληστερόλη...

Ὁ Λ. Κύρκος εἰσήχθη στὸν Εὐαγγελισμὸ ἀντιμετωπίσας σοβαρὸ καρδιολογικὸ πρόβλημα, ἀναμένεται δὲ νὰ ὑποβληθῇ σὲ ἐπέμβαση τοποθετήσεως βηματοδότου.

Τὸ βλὸγ μας καὶ οἱ ο’ περίπου συντάκται του εὔχονται περαστικὰ καὶ ταχυτάτη ἀνάρρωση στὸ ἱστορικὸ στέλεχος τῆς Ἀριστερᾶς.

Τὰ εὐχαριστοῦμε κάνσερ ποὺ σάπισες τὸν πάτερ καὶ οἱ μπλόγκιες ζητωκραυγὲς ἐπειδὴ ἀσθένησε κάποιος ποὺ δὲν γουστάρουμε εἶναι γιὰ σαπρόφυτα.

5 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Εγώ πάντως επειδή είμαι σαπρόφυτο και θέλω να ξεβρωμίζει η κοινωνία από επικίνδυνους ή/και ξεμωραμένους του εύχομαι ολόψυχα με το καλό ν΄ακούσουμε τα χαμπέρια του. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας αγύρτης πρέπει να δικαιώνεται όταν βρίσκεται στα τελευταία του.

Ο σύντροφος Λεωνίδας μας πούλησε παραμύθι στα νειάτα μας για να καταλήξει στα γεράματα να διεκδικεί το κοπιράιτ της Αριστεράς και να προτείνει Πασόκ με αρχηγό τον Πάγκαλο! Ρε ουστ!

23/9/09, 2:24 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger demetrat είπε...

είδες μπλόγκ με ευχαριστήρια στον καρκίνο ρε συ;
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δ

25/9/09, 9:07 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Εὔχεσαι κακό γιά συνάνθρωπο ἔστω γιά ἰδεολογικό ἀντίπαλο ξοβελίζοντας ὅλα αὐτά περί εὐαισθησιῶν κλπ;

Νά τό προσέχῃς!

Εἶναι ἕνα γκρουπάκι (μικροί ἀμνοί) πού διακηρύττει: σκότωσε τόν μπάτσο πού ἔχεις μέσα σου, σκότωσε τόν μπάτσο πρίν εἶναι ἀργά! Ἀντί γιά τόν μπάτσο, βᾶλε φασίστα (ντάξ ναοῦμε, ἐξάλλου ἕνα ἄλλο σύνθημα δέν λέει μπάτσοι καί ναζί τό ἴδιο μαγαζί; ) καί θά τό καταφέρῃς! χαχαχαχα! Πάντως, λόγῳ προσωπικῶν καί οἰκογενειακῶν, δέν εὔχομαι οὔτε συνάχι μέχρι σέ ποιόν νά σοῦ πῶ; Καί τόν Χριστοδουλάκη!


Δήμητρα, σέ βλόγ δέν εἶδα αὐτό τό τσιτάτο, σέ βλόγ παῖζαν ζητωκραυγές.

25/9/09, 10:23 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Φίλε, δεν έχω καμιά όρεξη να σκοτώσω κανέναν -κι ο μπάτσος (ή φασίστας) μέσα μας ονομάζεται υπερ-εγώ από την εποχή του Σιγισμούνδου Φρόιδ.
Αλλά δεν έχω περίσσευμα συμπόνιας για τον άνθρωπο που τσίριζε "αυτοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα να καπηλεύονται το όνομα της αριστεράς" αναφερόμενος σε παιδάκια, μαθητές σχολείων, που τα σέρνανε οι μπάτσοι με πρόσωπα κάτασπρα από τα χημικά, πέρσι τον Δεκέμβρη.
Επειδή λοιπόν μιλάμε για ευαισθησίες, πες μου εσύ ποιος είναι ο ευαίσθητος και ποιος ο αναίσθητος.
Θέλεις κι άλλες ευαισθησίες; Ο σύντροφος Λεωνίδας ήταν μέσα σ΄αυτούς που εκπόνησαν το φοβερό σχέδιο διασποράς φημών για βίαια εισβολή της αστυνομίας προκειμένου να διαλύσουν τις καταλήψεις των σχολών στα τελειώματα της χούντας. Ο σύντροφος Λεωνίδας (μαζί με τον σύντροφο Χαρίλαο) συνεργάστηκαν με το Μητσοτάκη για να κυβερνήσουν έστω και για λίγο.
Μπορώ να σου πω κι άλλα για ευαισθησίες -νομίζω όμως πως δεν χρειάζεται.

Ούτε εγώ εύχομαι σε κανέναν κανονικό άνθρωπο να πάθει τίποτα κακό -αλλά εδώ δεν μιλάμε για κανονικούς ανθρώπους, εντάξει; Μιλάμε για πολιτικούς αγύρτες της κατωτάτης υποστάθμισης. Κι ο Χριστοδουλάκης που λες ήταν 10 σκάλες πάνω απ΄αυτούς τους απατεώνες, αυτός τουλάχιστον ήταν μέσα στο Πολυτεχνείο και δεν έψαχνε πως να κλειδώσει κόσμο στα υπόγεια (σαν το Μιμάκο). Κι εσύ ρε γιατί δεν τον γουστάρεις τον Χριστοδουλάκη; Το ξέρεις οτι στην επέτειο του Πολυτεχνείου δεν μας έδινε ούτε καν αργία; Χαχαχαχα.

25/9/09, 11:22 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger demetrat είπε...

και οι ζητωκραυγές από το ίδιο πακέτο είναι.
δ

25/9/09, 11:26 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats