Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30, 2009

Bravo Yorgo (3)



Θὰ ἀποποινικοποιήσῃ ἄραγε τὸ γιομιστό; Εἶναι ἕνα ἀπὸ τὰ πολλὰ λαρτζώδη ποὺ ἔχει πεῖ (καὶ ψαρώσει κάγκουρες διὰ τῆς τόλμης του) ὁ Τζέφρυ κατὰ καιρούς· τώρα βέβαια πολιτικὸς (καὶ μάλιστα ΠαΣόΚος) καὶ συνέπεια λόγων εἶναι κάτι κάπως γκροτέσκο ἀλλὰ νά στὸν σταυρὸ ποὺ σοῦ κάνω, ὑπάρχουν ἄνθρωποι ποὺ πιστεύουν ὅτι κάτι θὰ ἀλλάξῃ μὲ τὸν Γιῶργο-Τζέφρυ Παπανδρέου Τσάντ! Καὶ ἄνθρωποι ὑπάρχουν, καὶ βλὸγς μὲ τέτοια ἄποψη!

16 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger kaltsovrako είπε...

ο Λάκης ο Κομνηνός;
ο Νίκος Βασταρδής (στο Πορφύρα και Αίμα) ίσως;

;)

30/9/09, 2:01 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

ὁ βασταρδῃς! Εἰδικά αὐτό τό ποντικοφαγωμένο μούσι! αααααααααχαχαχαχα!

30/9/09, 2:27 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Ο Νίκος Βασταρδής (πατέρας της Αννούλας Ανδριανού μην ξεχνάμε) ήταν ο τιμημένος αυτοκράτορας Ρωμανός και ήταν λίιιιιγο κοντότερος.

Αυτός που βάζεις στη φωτογραφία είναι ο Παπαχρήστου που πέρασε ένα φεγγάρι από τον Θρύλο, αλλά τον βάζεις όταν έφυγε από την ομάδα κι έκανε αποτυχημένο μες.

Υ.Γ.: Πάντως, δεν ξέρω τι θα κάνει ή όχι ο Ζορζ (ούτε ο ίδιος δεν το ξέρει δηλαδή) αλλά προτιμώ κάποιον που κάποτε μίλησε για νομιμοποίηση από κάποιον που όταν ακούει φούντα το μυαλό του πάει αμέσως στους τσολιάδες.

30/9/09, 2:32 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger kaltsovrako είπε...

Ρε μοτοσακέ, ο Παπαχρήστου ήταν δέσποτας μπροστά σε αυτό το μούσι! χαχαχα


... και μετά τους τσολιάδες τί του 'ρχεται στο μυαλό;

30/9/09, 2:38 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger kaltsovrako είπε...

Περίμενα να σχολιάσεις ρε βάγγο κάτι τοις για την τιμημένη ΥΕΝΕΔ, αλλά δεν έπιασε. Γαμωτο!

:P

30/9/09, 2:39 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

ἀπό τά κάτω: ἐντάξει μωρέ καλτσό, δέν εἶμαι καί τόσο σπίρτος! αχαχαχαχα!

Μότορ, πολύ πασοκιά ἀπό μέρους σου μωρ'αδερφάκι μου, σ'αὐτές τίς ἐκλογές... Θὰ ορρωδοῦσε κι ὁ γαργαλάκος ἐνώπιόν σου σέ πρασινοφρουρισμό! αχαχαχαχα!

30/9/09, 3:22 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Τι να κάνω ρε αδερφέ Βαγγέλη- αυτοί εδώ με έχουν πηδήξει ατόμικα και κοινωνικά που λέμε -από το στόμα κοντεύει να μου βγει ο άχθος αρούρης (και με το συμπάθειο). Να ξεκουμπιστούν και μετά να βρίζουμε όλοι μαζί τους Πασόκους (δεν μπορεί! καλά παιδιά είναι! όλο και καμιά χιλιάρα ευκαιρείες για γαμωσταυρίδι θα μας δώσουν).

Καλτσό, έχεις δίκιο μπορεί ο Παπαχρήστου να ήταν πιο πυκνός αλλά είχε το ίδιο δολοφονικό βλέμμα που μυρίζεται το γκολ, γι΄αυτό το είπα! Χαχαχαχαχα (και μην ξεχνιόμαστε: Σωκράτη τα είδες τα χτεσινά; Κατάλαβες πόσο πολύ μας γάμησες την ομάδα; Α μπα!)

30/9/09, 3:28 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger kaltsovrako είπε...

Τωρα θες να μου πείς πως με αυτήν την Αρσεναλ που είδαμε χθες, ο ολυμπιακός που θα γούσταριζες να δεις φέτος (δίχως τις μλκιές του πρόεδρα και τον Γκονζάλεθ αριστερά) θα άντεχε περισσότερο;

Αυτοί δεν παίζανε το ίδιο άθλημα ρε συ, για να κάνουμε σήμερα συγκρίσεις.

30/9/09, 3:50 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger kaltsovrako είπε...

Φράνκο Νέρο;

30/9/09, 3:50 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Φράγκο Νερό καλύτερα!

Κοίτα, "λόγω της ημέρας Αντωνάκη μου" τουτέστιν, επειδή ο Αντωνάκης την είδε "μαγαζί κλειστόν" λέω απλώς, οτι αν είχαμε την περσινή ομάδα με τον Βαλβέρδε συν Λεντέσμα, πλην Βούλη συν Μέλμπεργκ:

1. Θα κρατάγαμε τους Άγγλους λίγα μέτρα ψηλότερα -που κατασκήνωναν τα πλάγια μπακ τους στη μικρή μας περιοχή και δεν καταδέχονταν ούτε πίσω να γυρίσουν στις αντεπιθέσεις μας (ποιες;).

2. Θα υπήρχε εκείνη η μικρή πιθανότητα μπούκας στην περιοχή τους από τον Ράστα κι από κει και πέρα -ότι κάτσει. Θα έβγαινε και καμιά σέντρα του Λέτο από αριστερά.

3. Θα υπήρχε η πιθανότητα να έχουμε τον Γκαλέτι σώο. Ο Ντουντού θα έπαιζε μπάλα και δεν θα έμοιαζε συνταξιούχος λόγω της επιστημονικής μεθόδου καψίματος του Κετσπάγια και του Μιχαήλ.

4. Θα παίζαμε με κανονικούς ποδοσφαιριστές και δεν θα περιμέναμε το τραγί τον Τόρο να σκοράρει.

5. Θα ξεκουράζαμε κάποιους βασικούς με τον Πανιώνιο επειδή θα είχαμε κερδίσει το πρώτο ματς στο γήπεδό μας και δεν θα παίζαμε με το μαχαίρι στην πλάτη.

Εν ολίγοις, ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε που έμοιαζε μ΄αυτό που ονειρευόμαστε θα είχε καλύτερη τύχη εκεί μέσα -δικαιούμαι να υποθέσω. Άλλωστε μην ξεχνάς οτι τα πιτσιρίκια του Βεγκέρ τα είχαν πάρει κρανίο μετά το 20 όσο έβλεπαν οτι δεν έβγαινε το παιχνίδι και κάνανε κάμποσες μαλακίες. Αφού με τα χτεσινά μας χάλια φάγαμε μόνο 1 κανονικό γκολ κι αυτό λόγω κούρασης, δε νομίζεις οτι η περσινή ομάδα πιθανόν να πήγαινε καλύτερα;

30/9/09, 5:38 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger kaltsovrako είπε...

... ναι, κι αν είχε δώσει το πέναλτυ στην ΑΕΚ, θα μας κέρδιζε.

Τώρα σοβαρά το πίστευεις αυτό που λές; Εβλεπα την Αρσεναλ και νόμιζα πως με δέρναν επί 2 ώρες στον καναπέ μου.

30/9/09, 10:08 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Ρε συ, δεν λέω οτι θα πηγαίναμε στο Εμιράτο με την παλιά ομάδα, θα ρίχναμε 3 μπαλάκια ρελαντί στην Άρσεναλ και θα πηδαγαμε και την κόρη του Βεγκέρ! Λέω απλά οτι η ομάδα του Βαλβέρδε θα έπαιζε διαφορετική μπάλα και θα το φχαριστιόμουν -ενώ η προχτεσινή ομάδα έπαιξε σαν το αλησμόνητο παιχνίδι Αργεντινή- Ελ Σαλβαδόρ στο Μουντιάλ προ 20ετίας. Όλοι πίσω και να φύγει η μπάλα.

Πιθανότατα θα πηγαίναμε με τον Ερνέστο και θα τσιμπάγαμε 3 μπαλάκια -αλλά θα βλέπαμε λίγο μπάλα αδερφάκι μου. Δυο τρία μπασίματα, σέντρες, κάτι...
Και μπορεί να έσπαγε ο διάολος το ποδάρι του και να πέρνανε κάποιο Χ, που σαφώς δεν δικαιούμασταν.

1/10/09, 8:52 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Καλὴ ἡ κόρη τοῦ Βενγκέρ; Σὰν τὴν κόρη τοῦ Σοῦμ;

1/10/09, 9:02 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Ε, καλός προπονητής είναι -μορφωμένος και γραμματικά καταρτιζζζμένος. Γίνεται να μην έχει κάποια κόρη της προκοπής; Για ποιο άλλο λόγο άλλωστε δεν είχε έρθει στον Ολυμπιακό όταν τον θέλαμε; Για να μην του πηδήξει την κόρη ο Ελέ -τι νόμισες; Χαχαχα

1/10/09, 10:38 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

ε εντάξι ορεο πεδι ο ελε!

2/10/09, 10:19 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Κάτσε καλά! Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κυκλοφορούσε. Ε, εντάξει, μετά ξέπεσε στην ανηψιά της Νικολούλη -κάθε καρριέρα έχει και ναδίρ... Άσε τα άλλα που ακούγονταν για τη γυναίκα του Άντζα -αλλά μην γίνουμε κακόΒουλη.

3/10/09, 10:22 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats