Παρασκευή, Μαρτίου 02, 2007

Κλασσικός ελληναράς.





Ο καταληψίας φοιτητής διαπιστώνει ότι τό δακρυγόνο τόν εμποδάει νά συνδράμη στήν ευδοκίμηση τής περιουσίας τών φανοποιών καί τών τζαμάδων τού κέντρο τών Αθηνών. Σπεύδει στά δικαστήρια λοιπόν, γιά νά εύρη τό δίκιο του!

Ουάου!

Μετέρχεται μέσων τυπικών, τρόπων καθ’όλα νομίμων. Προσφυγή στήν δικαιοσύνη.

......... Ενώ κατά τ’άλλα διαθέτει καί τήν ιδιότητα τού καταληψία, γουστάρει δηλαδή καί κατάληψη· πράξη, ενέργεια εντελώς παράνομη.

Συνεπής στάση μιάς συγκροτημένης δέσμης ενεργειών πολιτικού αγώνα, βεβαίως βεβαίως!

Καλέ μούρλια δέν είναι;

Αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου για χρήση χημικών ουσιών καταστολής καταθέτουν εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού ΑΕΙ (ΠΟΣΔΕΠ), της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ, καθώς και φοιτητές.Όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους, θεωρούν χρέος τους να καταγγείλουν και να λάβουν μέτρα για την «αδικαιολόγητη αστυνομική βία που εκδηλώθηκε εναντίον-κυρίως- των φοιτητών και φοιτητριών».Την Τετάρτη δίνεται συνέντευξη Τύπου, που οργανώνεται τόσο από τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες και τους φοιτητές όσο και από την Επιτροπή για την Υπεράσπιση των Συνταγματικών Δικαιωμάτων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) και τη «Δημοκρατική Συσπείρωση για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats