Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2007

Χαρατσίου καί μαλάκα γωνιά.



Μέ τέτοιους (εργατο)πατέρες προτιμάμε νά είμαστε μπάσταρδοι.






Πολίτες μηνύουν τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ για την εγγύηση αποφυλάκισης του Τζαβέντ Ασλάμ

Μηνυτήρια αναφορά εις βάρος του προέδρου της ΓΣΕΕ κατέθεσαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας επτά πολίτες. Ζητούν από την Εισαγγελεία να εγκαλέσει τον
κ. Παναγόπουλο για την απόφασή του να διαθέσει 30.000 ευρώ ως εγγύηση για την απελευθέρωση του προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα.

Στη αναφορά τους οι πολίτες σημειώνουν ότι η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος κατέβαλε τα 30 χιλιάδες ευρώ «με τον αυθαίρετο ισχυρισμό ότι ο Τζαβέντ Ασλάμ αγωνίζεται για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών όλων μας».

Οι ίδιοι συμπληρώνουν: «Επειδή αυτονοήτως ο ισχυρισμός είναι κατάφωρα ανυπόστατος, επειδή η ΓΣΕΕ διαχειρίζεται εισφορές των εργαζομένων της Ελλάδος,
επειδή ουδεμία εξουσιοδότηση έχει η διοίκησή της να διαθέτει οικονομικούς πόρους για άσχετους των στόχων που οι Νόμοι αναγνωρίζουν, παρακαλούμε όπως ενεργήσετε τα δέοντα για την αποκατάσταση της νομιμότητας η οποία βαναύσως ετρώθη, εγκαλώντας προς τούτο τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ».

Στη μηνυτήρια αναφορά τονίζεται, μεταξύ άλλων, ότι ο Τζαβέντ Ασλάμ, που συνελήφθη με ένταλμα της INTERPOL για παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστών, αφέθη ελεύθερος με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών με περιοριστικούς όμως όρους, καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ, εμφάνιση κάθε δύο μέρες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats