Κυριακή, Μαρτίου 14, 2021

ἐπιδείνωσις μὴ ἐπιδεχομένη ἐπιστροφῆς

λήθεια, τί συμβαίνει, πς ξελίσσεται πιδείνωσις τς γίειας το Αθέντου μν κα ξουσιοδοτηθέντος κάργα π παντς πιστητο; Μείζων σιωπ κυρίευσε τ κατ τ’λλα, στικ μέσα πικοινωνίας! Κτι κούσαμε βεβαίως περ συναινέσεώς Του ες τν νυδάτωσιν, μι συγκεκαλυμμένη ναφορ τι πάπαλα πείνης περγία! Διότι πς ν περάσς στν πσα να πεταμένο πλυτο, ζωδίου Σκορπιός, τ τι νένδοτος χ μερν, νυδατώνεται πλέον σ υθμ δυναμικς νεργείας (λυσσιδωτο ργαλείου) καζανακίου κα ο παρόλες γι τ νάλγητο στικ καθεστς εναι πληθυντικς τσαπο νς κακομαθημένου νεπάγγελτου μ πάμπολλο χρνο γι ν φαντασιώνται 45αρίως τν ταξική, τν κομμουνιστικ κοινωνία το αριο. χει μως κάθε δικαίωμα, εναι τόσο φυσιολογικ ν εναι κακομαθημένος.

 

λλως τε, μι φορ κι ναν καιρό, παρέα π κτι (μ τν καλ ννοια) ργόσχολους νησιτες, υος το μπαμπ μαθηματικος τοιμασίας τεταρτοδεσμιτν, έργους νέργους νεπαγγέλτους μελισσοκόμους τσι γι τ τσίρι μίρι, μουσικάντες, παρέα π κτι ψωλοβρόντηδων ν γένει, γίναν ζορό. Τ βαλαν (=δολοφόνησαν) μ πολιτικούς, φοπλιστές, στρατιωτικούς, τραπεζιτικούς, κδότες, στυνομικούς, βιομηχάνους – ετε λληνες, ετε ξένους (γγλοι, τορκοι, μερικανοί). πιτέθηκαν π’σης, χωρς ν καταφέρουν ν δολοφονήσουν, πετέθησαν μ ουκέτες, μ βόμβες κλπ κλπ.. λα τοτα, δημιούργησαν να πλαίσιο, να στόρυ το κτοπίσματός των καθ’σον παρέμεναν καθαροί.

 

Τοτο, πεποίθηση τι κάναν πλς καλ δουλει κα γι’ατ παρέμεναν σύλληφτοι, φίστατο μέρες μονές. Τς ζυγές, ψύλλοι, στ ατι κα δεύτερες σκέψεις προέκυπταν πως π.χ. «ῥὲ δν μπορε ν τ χουμε βάλει μ λον τν ντουνιά, μ κάποιους ξόχως δίστακτους μάλιστα κα ν παραμένουμε κύριοι στν κοινωνία. Κτι λλο μλλον παίζει, σως ν μεθα μπροστινο κποιων· σως στν παναστατική μας ταντααν ταντάν, ν ίχνουμε νερ στν μύλο γνώστων δακτύλων κα δν ξερωγ τί λλο».  

 

Μ ο σκέψεις ατές, ποκτοσαν ναν κποιο μτο λογικς στς δώδεκα παρ να τν χάντρα! Συνεπς, να λεπτ μετά, πιάναμε μέρα μονή, μέρα δλα δη πο διέθεταν οηση γι τ ργο τους, ταν σχεδν δεφαν αυτόν! Κα τί πι φυσικ ν ποκτήσς να τουπ κα ν θς ατ τ μισερ στικ κράτος, πο θ σο γοράσει τ σκοιν ν τ κρεμάσεις, ν τ κβιάσς λεοντείως. Λογικό! Πόσο λογικό!

 

Καὶ ἕνα κἄποιο ποὺ ἀλίευσα στὸ διαδίκτυο, μὲ μιὰ κἄποια ἐπιφύλαξη, παρατίθεται:

 

Πολύς λόγος γίνεται για την απόφαση μεταγωγής του Κουφοντίνα, την οποία δεν του την δίνουν ώστε να μπορέσει να την προσβάλει διοικητικά και να δικαιωθεί (δήθεν). Καταρχήν, η μεταγωγή έχει ήδη γίνει. Άρα, ο Κουφοντίνας βρίσκεται εν τοις πράγμασι στον Δομοκό και η Κυβέρνηση έχει παρανομήσει -ας το δεχτούμε προς χάριν της συζήτησης.

 

Η μια νομική οδός που έχει απέντι στην -υποτιθέμενη- παρανομία είναι η προσβολή δια προσφυγής στα διοικητικά δικαστήρια κατά της πράξης της διοίκησης που διέταξε την μεταγωγή του Αν κερδίσει, ο Κουφοντίνας επιστρέφει στο θέρετρο διακοπών που λέγεται «αγροτικές φυλακές» και η διαδικασία αρχίζει από την αρχή.

 

Οσο δεν του την δίνουν όμως, ωστε να λάβει γνώση των στοιχείων αυτής και του νομικού σκεπτικού , δεν μπορεί να την προσβάλει. Ο λόγος για τον οποίο δεν του την δίνουν είναι, σύμφωνα με την Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, ο Κανονισμός Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) καθότι στην Πράξη περιεχονται προσωπικά στοιχεία και άλλων μεταχθέντων σε άλλες φυλακές. Αυτό για κάποιους είναι πρόφαση, παρόλα αυτά ο GDPR είναι νόμος και δεσμεύει την Διοίκηση. Ομως δεν θα ασχοληθούμε περαιτέρω με αυτό. Θα δεχθούμε, προς χάριν της συζητησης, ότι η Κυβέρνηση είναι εκδικητική φασιστική και ό,τι άλλο γουστάρετε και παρανοεί και δεν του την δίνει Κάτι τέτοιο δεν ισχύει βεβαια, αλλά θα το δεχθούμε για να πάμε παρακάτω. Ο Κουφοντίνας λοιπόν, όπως κάθε άνθρωπος που Θεωρεί ότι) έχει δίκιο και θίγεται , πρέπει με κάποιο τρόπο να το βρει. Άλλη νομική οδός δεν υπάρχει; Φυσικά και υπάρχει

 

Λέγεται Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών και Δικαστήριο Εκτέλεσης Ποινών.

 

Από την στιγμή που η μεταγωγή έχει πραγματοποιηθεί και ο Κουφοντίνας είναι κρατούμενος των φυλακών Δομοκού, έχει την δυνατότητα να απευθυνθεί ΑΥΤΟΤΕΛΩΣ, χωρίς να έχει ανάγκη καμία Πράξη στα χέρια του, και να ζητήσει την κατά νόμον μεταγωγή του (στον Κορυδαλλό ή σε οποιαδήποτε άλλη φυλακή νομίζει ότι δικαιούται να πάει). Αν η KEM απορρίψει το αίτημά του δυο φορές, μπορεί να απευθυνθεί στο στο Δικαστήριο Εκτέλεσης Ποινών (άρθρο 9 παρ.4 Σωφρονιστικού Κώδικα). Αν μάλιστα ήθελε θεωρηθεί ότι η KEM έχει ήδη αποφανθεί μια φορά για την μεταγωγή του (αυτή που ήδη έγινε), τότε η επόμενη άρνησή της οδηγεί στον φυσικό δικαστή.

 

«ΕΝΩΠΙΟΝ κτλ .

 

ΑΙΤΗΣΗ

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΤΟΥ κτλ

 

Με τον νόμο 4760/2020 έπαυσα να έχω τις προυποθέσεις παραμονής στις αγροτικές φυλακές. Ως εκ τούτου και σύμφωνα με την γραμματική ερμηνεία του νόμου, η οποία είναι εξαιρετικά σαφής, έπρεπε να μεταχθώ στις δικαστικέ φυλακές Κορυδαλλού, όπου ευρισκόμουν πριν την μεταγωγή μου στις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας. Πλην όμως, εντελώς αιφνιδιαστικά και παρανόμως, μετήχθην στις φυλακές Δομοκού, στις οποίες παραμένω κρατούμενος και σε απεργία πείνας.

 

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

 

Και με ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

 

ΑΙΤΟΥΜΑΙ

 

Να γίνει δεκτή η παρούσα αίτηση

 

Να διαταχθεί η κατά νόμον μεταγωγή μου από τις φυλακές Δομοκού στις φυλακές Κορυδαλλού.

 

Υπογραφή

 

Η πληρεξουσία δικηγόρος του αιτούντος»

 

Τόσο απλή είναι η αίτηση, για την οποία ΔΕΝ έχει ανάγκη KAMIA διοικητική πράξη να του επιδοθεί. Γιατί δεν το κάνει;

 

Διότι αφενός, θέλει να γίνει ήρωας στο εικονοστάσι της Αριστεράς .

 

Αφετέρου, διότι η ακύρωση της διοικητικής πράξης του επιστρέφει στις αγροτικές φυλακές και η διαδικασία ξεκινάει από την αρχή, σε αντίθεση με την διαδικασία αίτησης προς την KEM, η οποία μέχρι να κριθεί τον κρατάει στο Δομοκό.

 

Και διότι, την διοικητική πράξη θα την κρίνει ΕΝΑΣ διοικητικός δικαστής, που έχει μηδενική σχέση με τις ποινικές υποθέσεις, σε αντίθεση με το Δικαστήριο Εκτελεσης Ποινών που είναι Τριμελές και δικαστές με εμπειρία στα ποινικά τερτίπια. Ποιος από όλους λέτε ότι εκφοβίζεται και εκβιάζεται πιο εύκολα από τα συντρόφια όταν θα έρθει η ώρα να βγάλει απόφαση,

 

Η Δημοκρατία λοιπόν ούτε δολοφονεί, ούτε εκδικείται αλλά ούτε εκβίαζεται, ούτε και κορόιδο μπορεί να την πιάνει ο κάθε κατά συρροή δολοφόνος.

 

Στη φωτο, το παρ' ολίγον AirBnB αγροτόσπιτο που εξέτιε ποινή ένας αμετανόητος δολοφόνος 11 ανθρώπων. Αν υπήρξε ποτέ από κάποια Κυβέρνηση μια φωτογραφική διάταξη που να είχε σχέση με τον Κουφοντίνα, αυτή ήταν η διάταξη που του έδωσε το δικαίωμα να μεταφερθει στις φυλακές ημιελεύθερης διαμονής. Μια διάταξη, αποτέλεσμα συναλλαγής μεταξύ της Κυβέρνησης του Συριζα και των αναρχομπάχαλων με μεσολαβητή γνωστό ποιο λαμπρό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Η διάταξη που ψηφίστηκε τον Δεκεμβριο του 2020 δεν είναι φωτογραφική. Είναι η κατάργηση της σκανδαλώδους εκείνης ρύθμισης.

 

Ἄ! Ὁ Λουκᾶς μόλις ἀνεκοίνωσε ὅτι παύει τὴν ἀπεργία πείνης! Πουτάνα λαγάνα!

 

 


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats