Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19, 2011

κομμουνισμὸς



15 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger Snowball είπε...

Καλά, δεν υπάρχουν λέμε τα άτομα, σε δικαιώνουν πλήρως, μικρέ φασίστα... :P

Υ.Γ. Ρε κερατά, τόσα χρόνια blogger ακόμα δεν έχεις μάθει να βάζεις video που να μην σου ξεχειλώνει το post?

20/12/11, 9:50 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

χιχιχιχί!

20/12/11, 9:59 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Κομμουνισμός, απ΄ότι ακόμα θυμάμαι, είναι η θεωρία η οποία υποστηρίζει την κατάληψη της κρατικής εξουσίας από το προλεταριάτο (δικτατορία του προλεταριάτου) με σκοπό την κατάργησή της.
Αυτό που βάζεις είναι σκηνές από την κηδεία του Παπαδόπουλου με κίτρινο ντεκόρ. Να υποθέσω οτι επικροτείς λοιπόν; Χεχεχεχεχε

21/12/11, 12:12 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Συγνώμη -διόρθωση: όπου Παπαδόπουλος, βάλε Βασιλιάς Κώνος.

21/12/11, 1:52 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger Snowball είπε...

Καλά, μότορα, γάμησέ τα...
Έτσι και κατέβαινε στη γη ο Μαρξ να δει ποιοι καπηλεύονται τον όρο, θα γινόταν νεοναζί από αντίδραση...

21/12/11, 3:33 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Πάντως ο Μαρξ πριν πεθάνει είχε δηλώσει "δεν είμαι μαρξιστής, είμαι ο Μαρξ" και ξεμπέρδεψε ο άθρωπας.

Από την άλλη βέβαια, είμαι ολίγον τι καχύποπτος στις περιπτώσεις χωρών που τραβάνε τα πάνδεινα από ισόβιους προέδρους (όταν αυτοί δηλώνουν κομμουνιστές) τη στιγμή που άλλες χώρες ευημερούν κάτω από τη φωτισμένη καθοδήγηση άλλων ισόβιων προέδρων οι οποίοι απλώς ΔΕΝ δηλώνουν κομμουνιστές. Απορώ ρε παιδί μου -πώς γίνεται να τραβάνε τέτοια μαρτύρια και να μη βγαίνει ο κόσμος στους δρόμους να τους διώξει με κλωτσιές αυτούς τους παλιανθρώπους! Ειδικά όταν πρόκειται για λαούς που στο πρόσφατο παρελθόν τα έβαλαν ΚΑΙ με δικτάτορες ΚΑΙ με τα αμερικάνικα στρατά! Τι έγινε δηλαδή; Έπαθε φούιτ (που λένε και στη Θεσσαλονίκη) η αγωνιστικότητά τους;

Μην παρεξηγηθώ -το μόνο που γνωρίζω από την Κορέα είναι οτι διαπρέπουν στον πιγκ πογκ.

21/12/11, 3:41 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger ΕΥΔΟΞΙΑ είπε...

Στο 1:50 έως 1:55 η δεξιά είναι η Ζανγκ Ζιγί.
http://www.provoles.gr/movie's_05-06/060127.files/image002.jpg

21/12/11, 4:27 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

αὐτὸ ποὺ βλέπω στὸ βίντεο εἶναι ὅ,τι ἔκανε τήν παπαρήγα νά στείλει συλλυπητήριο καί νά τονίσει κάποια περί τῶν καπιταλιστικῶν πιέσεων κλπ.. Λές νά στείλει ἀνάλογο συλλυπητήριο ὅταν κοιμηθεῖ ὁ Β.Κ; (μά ὁ θεός νά κόβει ἀπό μένα χρόνια καί νά τά δίνει σέ αὐτόν!)

Βρῆκα τήν κοινωνιολογία πού μοῦ πρότεινες μέ 38 εὐρώ - μέ τήν ἔκπτωση 29. Μιά βιβλιοπώλις μέ εἶπε ὅτι ὑπάρχει καί κάτι ἄλλο μέ 15! Τί νά προτιμήσω ὁ κατές;


Εὐδοξία, τί μέ θύμισεεεες!

21/12/11, 5:40 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger Snowball είπε...

Μότορα δεν έχεις άδικο και έχεις δίκια να είσαι καχύποπτος, τα ΜΜΕ είναι γνωστό τι προπαγανδίστριες πουτάνες είναι... Σε κάθε περίπτωση πάντως όλη αυτή η προσωπολατρεία και η "αγιοποίηση" του αρχηγού δεν ταιριάζουν με την κομμουνιστική θεωρία και για να μην νομίζει κανείς ότι κράζω ρατσιστικώς ορμώμενος τους Ασιάτες, αν διαβάσει κάποιος τα ποιήματα του Ρίτσου και του Ελιάρ για τον Στάλιν, δεν θα του μείνει άντερο...

22/12/11, 9:35 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Snow, απλή λογική είναι -όταν κοντράρονται δυο "ιδεολογικά" στατόπεδα δεν γίνεται να κάνει προπαγάνδα μόνο το ένα! Δεν μπορεί οι κακοί "κομμουνιστές" να λένε μόνο τέρατα ενώ οι από δω οι "ελευθεραγορίτες" να λένε μόνο την αλήθεια! Κι επειδή είμαστε στο ελευθεραγορίτικο μπλοκ λογικό είναι να αμφιβάλλω όσο, τουλάχιστον, θα αμφέβαλλα αν ζούσα στην από κει πάντα.

Η θεοποίηση του ηγέτη δεν έχει καμιά σχέση με τον καλύτερο κόσμο που ευαγγελίζεται η οποιαδήποτε κοινωνική θεωρία (πέραν των θρησκευτικών βεβαίως). Κι αυτός ο πωστολένε σα χτενισμένος ροφός ήτανε, τι να λέμε τώρα!

Βαγγέλη για το βιβλίο μην το συζητάς. Αυτό που σου είπα είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, όλα τα υπόλοιπα είναι απλά βιβλία. Δίνεις κάτι παραπάνω βέβαια, αλλά αξίζει.

Τώρα, για την Παπαρήγα -δεν έβγαλε ανακοίνωση επειδή οι Κορεάτες τραβάγανε τα βυζιά τους, την έβγαλε επειδή η χώρα είναι στη μπούκα του καπιταλιστικού συστήματος. Το ίδιο θα έκανε αν πέθαινε, ας πούμε, ο Χαμενεϊ (έτσι δεν τον λένε;) Γιατί να στείλει συλληπητήρια χρυσό μου όταν ποθάνει ο Κώνος; Έστειλε ο Καρατζαφέρης συλληπητήρια για τον Κορεάτη; Όχι να περιμένουμε μεγαλοψυχία από τους κομμούνια και να κάνουμε τα στραβά μάτια στους άλλους! 'Η ο νεκρός δεδικαίωται ή πίσσα στα κόκκαλά του -να αποφασίσουμε τέλος πάντων! (Εγώ είμαι με το δεύτερο πάντως).

23/12/11, 10:23 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Βρὲ σὺ, μοῦ εἶπες ὅτι τὸ βίντεο καὶ τὰ κλάμματα δὲν εἶναι κομμουνιστικά, εἶναι κληρονομιστικά, γι’αὐτὸ καὶ βασιλευόμενα. Κι ἐγὼ ἀπόρησα, ἡ Παπαρήγα ποὺ ἔστειλε μήνυμα συλλυπητήριο δὲν τὸ ἔστειλε ὡς συντρόφισσα αὐτῶν;


Τὸ βιβλίο τὸ πῆρα χθές! Πάλι δὲν μὲ κατάλαβες! Ὅταν ῥώτηξα τὸν βιβλιοπώλη, μὲ εἶπε ὅτι ἔχει δύο Τσαούσηδες καὶ κοινωνιολογίες, μία μὲ 15 καὶ μιὰ μὲ 39 εὐρώ! Μαγκώθηκα λίγο, λὲς νὰ πάρω στράφι τὴς μὲ τριάκοντα καὶ ὀκτὼ εὐρώ; Ἐν τέλει, δὲν γαμιέται, πῆρα τὴν ἀκριβή. Ἀρχίζω τὸ βρώμικο χιόνι τοῦ Σιμενὸν καὶ μετὰ θὰ σγούψω στὸν Τσαούση. Ὅ,τι δὲν καταλαβαίνω θὰ σὲ ῥωτάω. Χαχαχα!

24/12/11, 11:23 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Βαγγέλη μου, η Παπαρήγα είναι συντρόφισσα μέχρι και των φασιστοειδών της ΕΘΕΛ αρκεί να διαδηλώνουν κόντρα στην κυβέρνηση -στους Κορεάτες θα κώλωνε; Το ζήτημα είναι καθαρά οπαδικό όπως καταλαβαίνεις. Και σαν σωστή ΑΕΚτζού η Αλέκα (είναι -δεν κάνω πλάκα) βλέπει τα δικά της οφσάιντ σαν παρεμβάσεις της παράγκας και τα οριακά των άλλων σαν εύνοια των διαιτητών. Δεν είναι θέμα λοιπόν ποιος κάνει τι αλλά ποιος δηλώνει πού. Τουτέστιν, παιδί του λαού ο Μανωλάς, εκπρόσωπος της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας ο Φέτφα.
Άλλωστε, μην ξεχνάς οτι το τιμημένο ΚΚΕ στήριξε τον δικτάτορα Μεταξά όταν ο Στάλιν πήρε μεταγραφή στους Συμμάχους -κι εφόσον ο αρνητιστής Ιωάννης τους βοήθησε να ξεπαστρέψουν τους οπορτουνιστές Τρότσκηδες αφήνοντάς τους έγκλειστους στα στρατόπεδα για να τους μακελέψουν οι Γερμανοί.

Ο Δ.Γ. Τσαούσης, νομίζω, έχει βγάλει το βιβλίο και σε δίτομο -οπότε, μάλλον, σου είπαν να πάρεις μόνο τον πρώτο τόμο από το βιβλιοπωλείο. Καλά έκανες και πήρες το τούβλο γιατί με τον πρώτο τόμο δεν θα μάθαινες τον δολοφόνο. Για ότι απορίες έχεις εδώ είμαι -χαρά μου να σε διαφωτίζω.

2/1/12, 9:00 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Δηλαδὴ συγγνῶμη, δὲν εἶναι κουμουνιστές (sic) στὴν βόρειο Κορέα; Καὶ μήπως ἡ ἈλΕΚΑΡΑ (ἀλήθεια εἶναι ΑΕΚ; Πωπώωωω!) εἶχε στείλει συλλυπητήριο ὅταν εἶχε πεθάνει ἡ γιαγιὰ τοῦ μπαμπᾶ τοῦ ἀντρὸς τῆς ἀδελφῆς τῆς Πίπα Μίντλετον;
Μὰ γιατί ἀρνεῖσαι τὸ δικαίωμα τοῦ αὐτοπροσδιορισμοῦ;

6/1/12, 12:01 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Εγώ φίλε μου είμαι Γιωργοπαπανδρεϊκός -το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού το δέχομαι μονάχα αναφορικά με την εθνική ταυτότητα κι εφόσον δεν εγείρει εδαφικές διεκδικήσεις -όλα κι όλα!

Όσο κομμουνιστές είναι οι Βορειοκορεάτες ηγέτες (για τον κόσμο δεν γνωρίζω) και η Αλέκα άλλο τόσο σεντερφόρ είναι ο Μέλμπεργκ (ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει).

Υ.Γ.: Τώρα βέβαια, κι εγώ αντιμοναρχικός είμαι, αλλά αν πρόκεται περί παρηγοριάς της Πίπας δηλώνω πρόθυμος να προστρέξω -δεν είναι σωστό η ιδεολογία να μάς κάνει να ξεχνάμε οτι είμαστε άνθρωποι παναπόλα!

9/1/12, 12:49 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Κι ὁ Μίσσιος; Κι αὐτὸς στὴν πυρὰ τῆς ἀνορθοδοξίας ὁ ὁποῖος λίαν τζιβιτζιλιάρικα δηλώνει ὅτι κουμουνισμὸς (sic) εἶναι ἡ εὐτοπία, ἡ ἠπιότητα, τὸ χαμόγελο, ὁ ἔρωτας, ἡ χαρά, ἡ ἀρμονία, ἡ ἀπελευθέρωση τοῦ πάθους καὶ τῶν αἰσθήσεων;

25/1/12, 8:05 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats