Κυριακή, Νοεμβρίου 28, 2010

Πορφυρογέννητος Γωνιὰ (β΄)




Τὰ σὲ ντέρμπυ θετικὰ ἀποτελέσματα πάντα εἶναι σπουδαῖα ἐργαλεῖα γιὰ καζούρα, ἐγὼ ὅμως σεβόμενος τὸν ἡττημένο, θὰ εἶμαι σεμνούλης κάργα, χωρὶς τσιμπλιρόμ, θὰ βάλω μάλιστα παρηγορίας λόγια τοῦ Μάνου Χατζηδάκι:

Βλέπετε, μονάχα ἡ ἧττα προκαλεῖ τὴν σκέψη, τὴν ἀναθεώρηση καὶ τὴν περισυλλογή. Μὲ τὴν ἧττα μόνο ξαναγεννιόμαστε κι ἔχουμε τὸ κουράγιο νὰ ξαναζήσουμε ἀπ’ τὴν ἀρχὴ σὲ καινούριες φόρμες τὰ ἴδια λάθη. Ἐνῷ ἡ νίκη εἶναι πανωλεθρία τοῦ αἰσθήματος καὶ ἐξευτελισμὸς τῆς ψυχικῆς ἰσορροπίας. Ἡ νίκη ὁδεύει τοὺς νικητὲς στὰ ταβερνεῖα καὶ στὰ πορνεῖα.

14 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger kaltsovrako είπε...

είσαι πσυχούλα, ρε πστμ. Γι' αυτό σ' αγαπάω.

28/11/10, 1:36 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Δὲν μοῦ λὲς παλιόπαιδο...;

Μήπως μοῦ λὲς γλυκόλογια γιὰ νὰ σὲ πάρω μπουρδελότσαρκα* μαζὺ ἀπόψε; :-D

Ῥὲ Τ., τί ἔγινε πιά; Μιὰ ἧττα μὲ ἕνα γκὸλ διαφορὰ σὲ ἕνα μέτριο ντέρμπυ καὶ διαβάζω σὲ φόρουμς γαύρων νὰ κράζουν ἔντονα τὸν Βαλβέρδε! Δηλαδὴ ὑπῆρχε καλύτερος διαθέσιμος προπονητὴς ὅταν διώξατε τὸν Λίνεν; Ἢ μήπως δὲν εἶστε ἰκανοποιημένοι ἀπὸ τὰ παιγνίδια σας γενικῶς; Ὅπως κι ἐμεῖς. Τέσσερα γκὸλ στὸν Ἄρη καὶ ἄρχισαν τρελλοὶ διθύραμβοι, ὄτι ἄλλαξε ἡ ὁμάδα (=Λεονάρντο, Μάκος, Γιάχιτς) μετὰ φυσικὰ σὲ ἧττες μὲ ἀπόδοση νὰ πονᾶνε τὰ μάτια μας, συνήλθαμε.

[Πάντως ὁ Μάκος εἶχε δύο συνεχομενα καλὰ παιγνίδια]

* κατὰ πὼς λέει ὁ Μ.Χ. περὶ πορνείων καὶ ταβερνείων...

28/11/10, 2:03 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Πήγατε δηλαδή μετά το ματς στα ταβερνεία και τα πορνεία; Και μετά, όταν σας βρίζουν πουτάνες κι έτσι παρεξηγιόσαστε, χαχαχαχα.

Πάντως ξηγηθήκατε ωραία με τα βεγγαλικά μέσα στο γηπέδο και με τους πέριξ που πετάγανε τη μπάλα στην κερκίδα τα τελευταία λεπτά -αδερφάκι μου! Ή θα χάνετε και θα πέφτετε κάτω ή θα κερδίζετε και θα εξαφανίζετε τις μπάλες!

Υ.Γ.: Μαλακία που πήραμε τον Βαλβέρδε τα έλεγα εγώ από την αρχή. Αφήσαμε τον Μουρίνιο να πάει στη Ρεάλ (μέχρι τελευταία στιγμή περίμενε στο τηλέφωνο το παλικάρι), αφήσαμε και τον Ντούσαν να πάει Κύπρο (όπου δεν μπορεί να προπονήσει γιατί δεν έχει αναγνωρισμένο δίπλωμα)!!! Μόνοι μας τα βγάλαμε τα μάτια μας, μόνοι μας ωιμέ!!!

28/11/10, 4:47 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

ὁ κανονισμὸς τί λέει, ἔπρεπε νὰ διακοπῇ;

28/11/10, 5:33 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger Nikos Goudanakis είπε...

Τι να πω, Βαγγέλη, με έφτιαξε τόσο αυτή η νίκη στο 90'. Μου γλύκανε την ψυχή. Πηγαίνοντας στο μαγαζί που θα το έβλεπα, πριν φύγω, η δικιά μου με κοίταξε με απόγνωση, λέγοντας, "ποιός θα αντέξει μετά το υπόλοιπο Σ/Κ, αν χάσει η ΑΕΚ ξεφτιλισμένα από τον Ολυμπιακό;" Κι είχε δίκιο, επειδή δεν είμαι ο πιο αισιόδοξος, είχα ετοιμαστεί να ξεσπάσω "μπουρδέλο γίναμε, φαΐ ειν αυτό, πάλι χωρίς κωλόχαρτο μείναμε, α, ρε, μάνα, καλά έλεγες, αλλάξαν οι γυναίκες" και άλλα νόστιμα, όμως μετά την μαλαπέρδα του Μπλάνκο, όλα γίναν ονειρεμένα, "αγάπη μου, πόσο ευτυχισμένος είμαι να βλέπω πίνακες του Marc Chagall μαζί σου, δεν πειράζει που μαγείρεψες αυτό το λαχανικό, θα παραγγείλω χάμπουργκερ, χμ, συγγνώμη, θα το γευτώ μπουκιά-μπουκιά, ήθελα να πω".

28/11/10, 7:26 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Νίκο, λὸλ καὶ ῥόφλ!

Τί σοῦ κάνει μιὰ διακόρευσις τῶν δικτύων ἔ;

29/11/10, 9:08 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Καλά -ο κανονισμός υποθέτω κάτι τέτοιο θα λέει, αλλά τρελός είσαι; Να διακοπεί το ματς και να ξανακαθόμαστε να βλέπουμε τέτοια σούπα κι άλλη μέρα; Ή να το πάρει ο γάβρος στα χαρτιά και να έχουμε πάλι τη μίρλα των ΑΕΚτζήδων για χαμένες πατρίδες και αδικίες και για αντρισμό των προσφυγικών;
Ήμουνα μαζί με ένα φίλο μου γάβρο και το βλέπαμε και φωνάζαμε στο δεύτερο ημίχρονο: "τι σκατά άρχοντας του αγώνα είναι ο διαιτητής που δεν μπορεί να πει: δίνω με το έτσι θέλω ένα γκολ στην ΑΕΚ για να τιμωρήσω το απαράδεκτο παιχνίδι του γάβρου. Να τελειώνουμε βρε παιδί μου"!

Υ.Γ.: Αν ο γάβρος είχε πάρει το πεναλτάκι που τσίμπησε χτες ο Σισσές (έχοντας ήδη κάνει το σουτ και τρακάροντας με τον τερματοφύλακα ΕΝΩ η μπάλα είχε βγει ήδη έξω) θα είχε κλείσει τα λιμάνια και τις οδικές αρτηρίες της χώρας το ΠΑΜΕ (Πανάθα, ΑΕΚ, Μπουγατσοπαραγωγοί Ελλάδος) από χτες βράδυ!

29/11/10, 9:14 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Τὸ ῥίχνουμε τὸ ἀνάθεμα στὸ καπνογόνο λοιπὸν ἢ ὄχι;

Διότι ἀπὸ τὴν μία τ’ἀναφέρεις (καὶ καλὰ κάνεις ἐδῶ ποὺ τὰ λέμε, ἄν ἡ δική μου ἄποψη καταλήγει στό ὅτι ἕνα ἐμπόδιο σκαλώνει τόν ἄνθρωπο πού δημιουργεῖ) ἀπό τήν ἄλλη τό ἀπαξιώνεις διότι ἐλλοχεύει κίνδυνος νά μαρθοκλαψό ὅπως τό ἄεκ!

Κι ἄν πρέπῃ ἔνσταση, ἂς γίνῃ, ἀφοῦ αὐτό εἶναι τό σωστό ἀλλά κυρίως τό νομότυπο.

ΥΓ: Δίκιο ἔχεις γιά τόν Σισέ, ἀλλά δέν κάνανε ἀβαβά ἕνα πέναλτυ πρίν; Οὕτως ἤ ἄλλως ἄθλιος ὁ ΠΑΟ, στάνταρ δέν ἀνησυχεῖς ἐπειδής σᾶς ἔπιασε βαθμολογίᾳ.

ΥΓ2 : Ὡραῖο τό ἀρκτικόλεξο! Στό Α ὅμως δέν εἶναι ΑΕΚ, εἶναι "ΑΡΘΡΟ". ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

29/11/10, 1:45 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Κοίτα -εγώ είμαι φίραθρος δεν είμαι παράγοντας. Τουτέστιν λεφτά δεν βάζω στην τσέπη όταν η ομαδάρα παίρνει πρωτάθλημα μέσω ενστάσεων.
Συνεπώς:
1. Επιτιθέμενος -αμυνόμενος, εφόσον είχε γίνει Σεράγεβο ο αγωνιστικός χώρος έπρεπε το παιχνίδι να διακοπεί (βάσει κανονισμών). Όπως έπρεπε να διακοπεί και το παιχνίδι στη Ριζούπολη αν γίνανε αυτά που λένε (δεν τα έδειξε η τηλεόραση) όπως πρέπει να διακόπτονται και τα παιχνίδια της ΠΑΟγΚάρας όπου μπαίνουν μέσα οι φίλαθλοι "για αυτόγραφα" και οι φιλοξενούμενοι είναι πορτοκαλί από τα πολλά λέιζερ, κ.λ.π.
2. Εγώ σα φίραθρος (όπως προείπα) ήθελα να χάσουμε και να το πάθουμε μια ώρα αρχύτερα μπας και σφίξει κανένας κώλος στην ομάδα μου, άρα καλώς δεν διακόπηκε τίποτα και ακόμα καλύτερα που χάσαμε κι ευτυχώς που πέταξε το μπέναλντι στα περιστέρια ο Ντουντούς γιατί θα τσιμπάγαμε ένα Χ και θα το παίζαμε "εντάξει και καλά".
3. Όταν γίνεται της κόφας στο γήπεδό σου μην έρθεις αύριο να μου μιλήσεις για τη ζούγκλα του Καραϊσκάκη -έτσι; Επειδή θα την κάνουμε ζούγκλα, γκαραντί. Κι όταν έχεις τα μπολ μπόι να πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα μη μου λες για "έγκλημα του διαιτητή που κράτησε καθυστερήσεις"! Λίγη τσίπα δεν βλάπτει κύριε Τζιμανταμίδη μου!

Υ.Γ.1: Δεν το είδα όλο το ματς του βάζελου, έβλεπα μια μαλακία με τον Γουίλ Σμιθ, το 7 πάουντς, είδα και λίγο "Περιβολάκι του Λαού μας" με τον Αγγελάκα κι όταν τελειώσανε όλα αυτά το γύρισα. Κάνα 20λεπτο στο τέλος πρόλαβα. Χαίρομαι πάντως που ισοβαθμούμε. Και θέλω να βρεθούμε 2 βαθμούς κάτω τους μέχρι το Καραϊσκάκη -να έρθουν εκεί να μας δείξουν τι ομαδάρα είναι. Να μαθαίνουμε κι εμείς!

Υ.Γ.2: Το ξέχασα το Άρθρο 44, χαχαχαχα. Βασικά, θα έβαζα όλες τις ομάδες με τα ονόματά τους -ο πούστης ο Άρης με κατάστρεψε: ΠΑΜΕ (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Μπάοκ... ΈΑΡης;;)

29/11/10, 3:12 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Μότορ, πρό διετίας μέ τήν περίπτωση Βάλνερ, ὑπεραμυνόσουν τό ὀρθό μιᾶς ἑταιρείας νά προασπάῃ τό δίκιο της ἐφ’ὅσον ἡ κίνησή της εἶναι καθὄλα νομότυπη. Συμφωνοῦσα κι ἐγώ μαζύ σου Ἔτσι καί τώρα, ἀφοῦ δίκιο ὑπάρχει, πρέπει ἔνσταση καί πάλι. Ὄσο γιά τά μπώλ μπόυς καί τό ἔργο τους γιά νά τό λές, ἔτσι θά εἶναι. Μοῦ κάνει ὅμως έντύπωση πού τρεῖς ὁλάκερες ἐφημερίδες στήν πρώτη τους σελίδα προσκείμενες στόν ΟΣΦΠ δέν ἀναφέρουν αὐτό τό θέμα ὥστε νά καταδείξουν τό ἄκυρο τοῦ ἐπιχειρήματος τοῦ Αδαμίδη καί νά κάνουν τόν σχετικό χαβαλέ.

Μεγάλη μαλακία τό 7 πάουντς, ἄσε πού μοῦ θύμισες μιάν ῥουφιόλα. Χαχαχαχά!

30/11/10, 2:24 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Δεν το έλεγα για ορθό ή στραβό αυτό με την εταιρεία που προασπίζει τα σύμφέροντά της, το έλεγα σαν προφανές. Και παραμένει δηλαδή -ας κάνει έφεση ο Μαρινάκης αλλά εγώ ως φίλαθλος χέστηκα. Δικά μου είναι τα λεφτά;

Αυτά με τα μπολ μπόις και το άμπαλο μπόι ονόματι Δημητριάδη πού πετάγανε τη μπάλα στην κερκίδα κι έψαχνε ο έρμος ο Πάρντο και οι συν αυτώ, δεν τα είδα με τα ματάκια μου (τον Πάρντο τον είδα να βολοδέρνει αλλά μέχρι εκεί), εφόσον δεν ήμουν γήπεδο. Τα διάβασα στις εφημερίδες γι΄αυτό τα λέω.
Μη σου κάνει εντύπωση που δεν το αναφέρουν οι γαβροφυλλάδες -αφού οι άνθρωποι είναι γκάου. Πιάνουν και γράφουν για τσαμπουκάδες στα αποδυτήρια (πρώτη φορά συμβαίνει σε γήπεδο ρε παιδί μου, τς τς, τς!) και δεν βγαίνει ένας να πει "ρε χλιμίτζουρες τι ζόρι τραβάτε με τα 2 έξτρα λεπτά που κράτησε ο διαιτητής; Αφού πετάγατε τη μπάλα!" Αλλά τόσο τους κόβει.

Πάντως και για να δούμε τη μοναδική ενοχλητική πλευρά του θέματος:
1. Στην Τούμπα ο Νικοπολίδης για να φύγει από το γήπεδο πρέπει να παίξει καράτε. Περνάει πειθαρχικό ο Νικοπολίδης!
2. Δεν θυμάμαι σε ποιο γήπεδο (πριν μια βδομάδα νομίζω) πετάνε ένα γεμάτο 1,5 λίτρο στον Δέλλα και το τρώει ο άνθρωπος στο σβέρκο. Το πετάει πίσω και περνάει πειθαρχικό ο Δέλλας!
3. Στο ΟΑΚΑ μπαίνει ένας ΑΕΚάρας και φτύνει τον Πάντελιτς!
Ε, δεν γαμιόμαστε με τους τζάμπα μάγκες; Αν δεν θέλεις να τους χώσεις μέσα τουλάχιστον τιμώρησε τις ομάδες τους για εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι υποχρεωμένοι οι ποδοσφαιριστές να ξέρουν ζίου ζίτσου!

30/11/10, 4:06 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Μὰ ὁ ΚΑΠ κατηγορηματικὰ «λέει» ὅτι ὁ παίκτης ἀνεξαρτήτως ἀπό ὅτι γίνει ἀπαγορεύεται νὰ «ἔλθη» σὲ ἐπαφὴ μὲ τὴν κερκίδα. Μεταξύ μας, καλλίτερα. Δὲν μπορῶ νὰ φανταστῶ τὸν κάγκουρα ἕλληνα ποδοσφαιριστὴ σὲ κάθε κερκίδοθεν καριολίκι νὰ ἀπαντᾷ καὶ νὰ γίνεται τοῦ μουνιοῦ.

Πραγματικὰ δὲν μπορῶ νὰ πιστέψω ὅτι κάτι ποὺ θὰ «ῥούμπωνε» τὸν ἀδαμίδη καὶ τὸ ἀνέφεραν μέσα, δὲν τὸ ἔγραψαν πηχιαίως στὰ πρωτοσέλιδα. Ἴσως νὰ ἔπιασαν τόπο αἱ εἰσαγγελικαὶ νουθεσίαι σὲ ἐκεῖνο τὸ μήτινγκ. Τέσπα. Καλῶς λοιπὸν κράτησε τὰ ἑπτὰ λεπτά.

2/12/10, 9:23 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Και 17 να κράταγε, υπήρχε περίπτωση να βάλει γκολ ο Θρύλος; Όταν δεν μπορείς να σκοράρεις ούτε με πέναλτι τότε στο μόνο που ελπίζεις είναι σε κάνα αυτογκόλ. Τέλος πάντων, καλώς -κακώς κράτησε τα 3 έξτρα λεπτά, δεν έχει σημασία. Το σημαντικό είναι οτι την επόμενη μέρα μας σπάσανε τ΄αρχίδια για τα έξτρα λεπτά για να ρίξουν πάλι στο γάβρο το ανάθεμα της στημμένης διαιτησίας. Ε, πάει πολύ!

Λέει ο ΚΑΠ κατηγορηματικά οτι απαγορεύεται επαφή φιλάθλου με ποδοσφαιριστή; Χαχαχαχαχα! Και για την είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο τι λέει; Για το πέταγμα αντικειμένων τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών (φωτοβολίδες, μπουκάλια, κινητά, πέτρες κ.λ.π.) τι λέει; Για τα λέιζερ τι λέει;
Εννοώ βρε παιδί μου οτι δεν μπορείς να τιμωρείς τον οποιοδήποτε Νικοπολίδη ή Δέλλα επειδή απάντησε σε πρόκληση των "φιλάθλων" και να αφήνεις απείραχτη την ομάδα η οποία επέτρεψε τη συγκεκριμένη πρόκληση! Και ξέρεις τι είπαν στο Δέλλα πού έφαγε το μπουκάλι; "Κάνε μήνυση"!!! Δηλαδή η τιμωρία του Δέλλα αυτεπάγγελτη αλλά το μπουκάλι όχι!
Αλλά θα μου πεις, ο Δέλλας ανήκει στην ΑΕΚ η οποία ζήτησε να μην τιμωρηθεί η ομάδα της για την επίθεση στον Μπάγεβιτς επειδή τον έδειραν οι ίδιοι οι οπαδοί της, χαχαχαχα!!!!
Τουτέστιν, αύριο θα κανονίσουμε να φορέσουμε κίτρινα με 5-10 γαβραίους της 7, να την πέσουμε στον Χιμένεθ όταν πάει να βγει στο Καραϊσκάκη και δεν θα τρέχει κάστανο!

2/12/10, 10:49 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger maxairovgaltis είπε...

Όταν ο Μοτορ παραληρεί... μάλλον το (μακρύ) μαστίγιο τσούζει ακόμα. Κρεμούλα και πουδρίτσα, παίδες, κρεμούλα και πουδρίτσα :))

Υγ. Δωρεάν διαφημίσεις Γκαζπρομ στο ΟΑΚΑ και τσοντάρουμε όλοι για Σουχόι! Καλά τα έλεγε ο Λιακό: "το ξανθόν γένος θα μας σώσει, ξυπνάτε ρε!!!!"

2/12/10, 12:30 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats