Τρίτη, Μαρτίου 31, 2009

Σταδιάλα!


Καὶ ἐνῷ πρώτη εἰδηση ἀναδεικνύεται ἠ κυβερνητικὴ ἀπόφαση γιὰ ἡμισοποίηση τοῦ τέλους ταξινομήσεως τῶν ΙΧ ὥστε νὰ ἀναθερμανθῇ ἡ ἀγορὰ (καὶ νὰ πιοτεροπήξουμε στὰ αὐτοκίνητα σὲ αὐτὴν τὴν γαμωπόλη) ἔρχεται καὶ μιὰ ἄλλη περὶ τῶν συγκοινωνιῶν:

Η επέκταση προς το Χαϊδάρι από το 2008 πάει στο τέλος του 2009 και, προς το Ελληνικό, από τον Δεκέμβριο του 2009 στην άνοιξη του 2010. Η γραμμή Περιστέρι-Ανθούπολη από τα μέσα του 2008 που επρόκειτο να κατασκευαστεί μεταφέρεται για το τέλος τού 2009, ενώ η γραμμή Χαϊδάρι-Πειραιάς που έπρεπε να είναι έτοιμη το 2013, προβλέπεται να καθυστερήσει τουλάχιστον για άλλα δύο χρόνια.


Ὅμορφα!

7 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Στο μεταξύ, μπορεί η επέκταση του Μετρό να καθυστερεί αλλά δεν κάνουν κι ένα έτσι να τραβήξουν τις περιφράξεις (λόγω έργων) που έχουν μετατρέψει τη Βουλιαγμένης και την Κένεντυ σε δρόμους μιας λωρίδας. Εσύ να πήζεις σαν το γιαούρτι και από δίπλα να σε κοροϊδεύουν τα παρκαρισμένα μέσα από το κοτετσόσυρμα!

Και μειώνουν λέει το τέλος ταξινόμησης -να μην το μειώσουν ρε! Να μου το δώσουν εμένα, να τους ταξινομήσω μια χαρά! Μειώνουν το τέλος ταξινόμησης και αυξάνουν τον φόρο στη βενζίνη -δηλαδή οι άνθρωποι δεν μας θεωρούν απλώς μαλάκες, μας το φωνάζουν κιόλας! Μπας και το καταλάβουμε δηλαδή.

31/3/09, 3:27 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger haridimos είπε...

Να μην ξεστοκάρουν τα αυτοκίνητά που
έχουν στα τελωνεία, τίποτα Καμμένοι ;

:-)

31/3/09, 3:29 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

ἄσε μότορ, ἔβλεπα ἕναν συγκοινωνιολόγο νά λέη ὅτι ὅταν ἐτοιμασθοῦν τά καινούρια μετρά ἡ πόλις θά ἔχη τόσο ἐπεκταθῆ ὥστε θά χρειάζωνται ἐκ νέου ἐπεκτάσεις... [ἄσχετον: Βάζω νά κατεβάζω στίς 23.30 ψές τό lapd μπάς καί μέ ἀνεβάσει τό ratio (εἶναι στό 0,44), ξυπνῶ σήμερις, τό βλέπω νά ἔχω 0,5 καί τό ἀνέβασμα σταματημένο, σέ ἀδράνεια... (ὅταν λέω 0,5 ἀναφέρομαι στό μισό τοῦ ἀρχείου τοῦ lapd. ὄχι ὅτι ἀνέβηκε τό 0,44! Δηλαδής ὄχι μόνο δέν τό ἀνεβάζω ἀλλά τό κατεβάζω κιόλας! Γαμῶ τόν μπελά μου γαμῶωωωωωωωωωωωω!)]

Ὁ Καμμένος τέτοια ἔχει ῥέ Χαρίδημε;

31/3/09, 4:38 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger haridimos είπε...

είναι γιος του Ηλία Καμμένου που είχε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.

31/3/09, 8:35 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Ναι, του ίδιου Καμμένου που είχε παλιά την αντιπροσωπεία της Καβασάκι και όποιος έσπαγε τίποτα στη μηχανή πέρναγε από εκεί για τόταλ ξεκώλιασμα.

Βαγγέλη, νομίζω πάντως οτι η επέκταση της πόλης έχει κι ένα καλό. Σε μια 10ετία οι Θεσσαλονικείς δεν θα μπορούν να λένε για το "αθηνοκεντρικό κράτος" επειδή θα έχει κολλήσει η Αθήνα πάνω τους -τότε η πρωτεύουσα της χώρας θα λέγεται Αθηνανίκη (ή Θεσσαλήνα).

Τα σήριαλ βρε, ή τα κατεβάζεις ζεστά-ζεστά (πάει να πει, 10 λεπτά μετά από την ώρα που τελειώνουν στην τηλεόραση) ή κλάφτα Χαράλαμπε.

Αν θες να κοροϊδέψεις το ρέισιο κατέβασε κάτι μικρά αρχειάκια (τηλεοπτικές διαφημίσεις, ραδιοφωνικά σποτάκια). Αλλά έχε το νου σου, όταν σκάσει κάτι τοπ να το κατεβάσεις από τους πρώτους -τίποτα ταινίες ας πούμε ή μουσικές συλλογές με βλαχοπό, Γιουροβίζιον, τα άπαντα της Τάμτα..

1/4/09, 9:56 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

τα άπαντα της Τάμτα..

looool

1/4/09, 5:18 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Μην το γελάς -πάνω από 10 τεμάχια θα έχει βγάλει η αφάνα! Ρίξε και τίποτα Πετρέλη, Κελεκίδου και να σου πω εγώ πως σου ανυψώνεται το ηθικό.

Υ.Γ.: Όταν πάντως κάνεις τη δουλειά σου σβήστα, μην ανοίξεις κανένα από δαύτα τίποτα πρωί που δεν έχεις πιει καφέ και πάθεις ψυλλοξήρα νερβόζα.

1/4/09, 7:41 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats