Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2009

Indymedia rulzzzzz!

10 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Χαχα, όντως κολλέγιο έχει γίνει ο στρατός! Ενθυμούμαι στα δικά μου χρόνια παρελαύναμε με τσαρούχια στο Ελβασάν! Τοιούτες ήτο εποχές αγαπητέ Φιλήμονα!

Άκου τώρα κάτι σχετικό με γκαντεμιά: είχαμε μπει σε σχολή δοκίμων (αυτό ήταν δυσμενής για το Υγειονομικό που με είχαν ρίξει) και μαθαίνουμε οτι η προηγούμενη σειρά, μια φορά που ήταν στημμένη στην αναφορά απέναντι από έναν πλάτανο, τσαφ πέφτει ένας κεραυνός και καίει τον μισό πλάτανο! Ε, μας είχανε πηδήξει! "Εμείς ξεράναμε τον πλάτανο, τώρα ήρθε η σειρά σας να τον κοιτάτε μέχρι να πέσουν τα υπόλοιπα φύλλα!" Τον κοιτάγαμε, τον κοιτάγαμε με τις ώρες στημμένοι προσοχή -τίποτα ο πούστης ο πλάτανος! Χαχαχα.

Υ.Γ.: Πάντως, περισσότερο χαμένος χρόνος από τη θητεία δεν υπάρχει. Βάλτο τώρα σε συνδιασμό με το οτι οι γυναίκες δεν υπηρετούν και συνυπολόγισε τις περιορισμένες θέσεις εργασίας στην αγορά... Μεγάλη πίκρα.

26/2/09, 11:53 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Μά εἶναι δυνατόν σέ φασίστα νά κάνης λόγο γιά χαμένο χρόνο; :-p

27/2/09, 11:47 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Χαχα, έλα ντε! Μα καλά, Προυστ δεν έχεις διαβάσει;

Υ.Γ.: Ούτε εγώ -εκείνη την εποχή διάβαζα Μάρκες και απέκτησα (με πόνους, κόπους και βάσαν) τη μοναδική ειδικότητα για την οποία μπορώ να υπερηφανεύομαι: δοκιμαστής τυποποιημένων κρουασάν.

27/2/09, 12:04 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger haridimos είπε...

Κολλέγιο και το πυροβολικό λοιπόν...
Που να τους βάζανε και κάνα στίβο μάχης ή για κανένα βαρελάκι...

Θυμήθηκα τώρα έναν σειρά μου νεοσύλλεκτο, που έστειλε για τσάι τον δοίκα στην "συνάντηση" που είχε γίνει στο σινεμά του στρατοπεδου στην Τρίπολη, όταν του είπε πως, έχουμε εκπαιδευτεί άρτια για αιχμάλωτοι πολέμου, αφού τα μισά παραγγέλματα ήταν "Τα όπλα στην ανάταση" :-)

28/2/09, 1:29 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger ange-ta είπε...

δεν έκανα στρατό, οπότε λέω να πω απλώς καλό μήνα σε όλους

1/3/09, 8:32 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger xylokopos είπε...

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Το απόλυτο ψυχολογικό assfuck όμως, το σοδομιστικό για την προσωπικότητα του νέου, είναι να είσαι εξοδούχος χωρίς διανυκτέρευση και να πρέπει να την περάσεις στη Θήβα. Εγώ χωρίς δν, δεν έβγαινα.

Χρόνια μετά, στην άλλη άκρη της γης, ακόμα ξυπνάω ουρλιάζοντας, ότι πρέπει να κάνω έξοδο στη Θήβα.

Για τα λοιπά, οκλαδόν στο τσιμέντο και βήμα, τραγωδία ανείπωτος, τι λεγεώνα των ξένων και μαλακίες..

4/3/09, 11:04 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

ἀρχηγέ μου, τί κάνεις;

4/3/09, 1:44 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Ναι, καλά! Ενώ εξοδούχος χωρίς δν στο Μεσολόγγι (ένας ανθυπολοχαγός μας έλεγε οτι αν ο Καρυωτάκης είχε έρθει στο Μεσολλόγι δεν θα χρειαζόταν να πάει στην Κέρκυρα για να αυτοκτονήσει) ή στη Λαμία...

5/3/09, 9:52 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger haridimos είπε...

Ασε ρε με τα Μεσολόγγια και τις Λαμίες που έχουν και κίνηση...
3-4 αεροπόροι βγαίναμε για έξοδο στη Σητεία και το μαγαζί που πηγαίναμε ήταν αυτόματα με τον περισσότερο κόσμο αφού είχε εμάς... Όλα τα άλλα βαρούσαν μύγες

Μόνο στις παρελάσεις βλέπαμε τους κατοίκους...

7/3/09, 11:16 π.μ.  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區

25/7/09, 7:02 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats