Τετάρτη, Φεβρουαρίου 25, 2009

Λογιστάκος τὴς πούτσ@ς.

Ὁ κουνελάκης τὸ εἶπε μὲ χροιὰ τρελλαμένου μέλους τοῦ νιοῦ κὶντς ὄν δὲ μπλὸκ φὰν κλάμπ.

Ὁ Σημίτης εἶναι ὁ ἀγαπημένος μου πρωθυπουργός.

Καὶ εἶναι πράγματι, ἐντελῶς φυσιολογικὴ προτίμηση γιὰ ἕνα έθνοφοβικό στοιχεῖο.

Σημίτης aka ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.


8 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Βρε φίλε -ωραία όλα αυτά. Μόνο που δε λέει πόσο τιμωρείται η εγκατάληψη σημαίας (αν με εννοείς).

25/2/09, 2:17 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Βρὲ ἐγὼ σὲ ἐννοῶ καὶ μαζύ σου.

25/2/09, 2:27 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger Nativist είπε...

Άμα δεν πει την μαλακία ο Κουναλάκης, ποιος θα την πει;
Όμως ο Σημίτης έχει παραβιάσει και άρθρο του Συντάγματος, το οποίο λέει (βαριέμαι να το ψάξω τώρα, αλλά θα το κάνω άμα θες) ότι απαγορεύεται η μεταβολή των συνόρων της χώρας χωρίς προγενέστερο νόμο. Η υποστολή της Σημαίας σημαίνει ελάττωση της επικράτειας. Ο Σημίτης, αντί να κυκλοφορεί ελεύθερος και να παριστάνει και τον κήνσορα, θα έπρεπε να έχει προ πολλού καθίσει στο σκαμνί με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

25/2/09, 6:03 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Τώρα, από που βγάζεις οτι η αποχώρηση ενός αγήματος ΜΑΖΙ με τη σημαία του συνιστά εδαφική παραδοχή... ένας θεός ξέρει! Δηλαδή, οι δικοί μας έφυγαν και πήραν τη σημαία (το αντίθετο συνιστά εγκατάληψη συμβόλου και εσχάτη προδοσία) και παραδέχτηκαν οτι τα Ίμια ανήκουν στους Τούρκους. Παράλληλα οι Τούρκοι έκαναν το ίδιο και παραδέχτηκαν οτι τα Ίμια ανήκουν στους Έλληνες;

Εννοώ, καλές οι ταινίες στο σινεμά -αλλά τα εδάφη των χωρών ορίζονται από συνθήκες.

Όλα τα υπόλοιπα είναι για φιγούρα.

25/2/09, 9:03 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger Nativist είπε...

Υπέστειλε την Σημαία από ελληνικό έδαφος υποκύπτων σε απειλή. Τι είναι αυτό; Δεν είναι de facto ελάττωση της επικράτειάς μας; Ούτε βέβαια έπρεπε να είχε εγκαταλείψει το εθνικό μας σύμβολο εκεί. Έπρεπε να είχε μείνει και να το είχε υπερασπιστεί με νύχια και δόντια.
Αλλά από τον Σημίτη, τον αχυράνθρωπο, τι να περίμενε κανείς;

Δεν παραδέχτηκε ότι τα Ίμια ανήκουν στους Τούρκους (πού έγραψα κάτι τέτοιο εγώ;), απλώς ότι είναι αμφισβητούμενη ζώνη. Ούτε να πάμε μπορούμε, ούτε καν να ψαρέψουν οι ψαράδες μας.

Οι Τούρκοι πώς να κάνουν "το ίδιο", αφού τα Ίμια δεν τους ανήκουν και το ξέρουν καλά; Έριξαν άδεια κι έπιασαν γεμάτη. Η πυγοδοσία του Σημίτη τους άνοιξε την όρεξη για άλλα.

Και βέβαια από Συνθήκες ορίζονται τα εδάφη των χωρών. Με την Συνθήκη της Λωζάννης 1923, οι Τούρκοι έχουν παραιτηθεί κάθε εδαφικού ή θαλάσσιου δικαιώματός των πέραν των 3 νμ από τις τουρκικές ακτές.

26/2/09, 9:34 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

"Υπέστειλε την Σημαία από ελληνικό έδαφος υποκύπτων σε απειλή. Τι είναι αυτό; Δεν είναι de facto ελάττωση της επικράτειάς μας; Ούτε βέβαια έπρεπε να είχε εγκαταλείψει το εθνικό μας σύμβολο εκεί. Έπρεπε να είχε μείνει και να το είχε υπερασπιστεί με νύχια και δόντια.
Αλλά από τον Σημίτη, τον αχυράνθρωπο, τι να περίμενε κανείς"

1. Υπήρξε απ΄οτι θυμάμαι συμφωνία των δυο χωρών με αμερικάνικη παρέμβαση για τη λύση της εμπλοκής -απειλή δεν το λες αυτό. Αλλά ας μιλήσουμε για απειλή. Υπήρξε όντως! Όταν οι γαλονάδες έλεγαν οτι φυλάνε τα νησιά και έψαχνε ολόκληρη κυβέρνηση να μάθει από το CNN και την αμερικάνικη πρεσβεία αν είναι Τούρκοι πάνω -αυτή είναι όντως μια απειλή. Προερχόμενη από την ηγεσία του ελληνικού στρατεύματος όμως!
2. Αν το συγκεκριμένο το θεωρείς ντε φάκτο παραδοχή σε σχέση με την επικράτεια ... ειλικρινά, δεν έχω λόγια! Αν ας πούμε, έρθουν αύριο το πρωί οι Τούρκοι και αράξουν στην Ακρόπολη (το χοντραίνω το παράδειγμα) και σηκώσουν τη σημαία τους θεωρείς οτι η Ακρόπολη θα τους ανήκει έτσι απλά; Αυτά μόνο στις ταινίες γίνονται!
3. Την εικονοποιώ την άποψή σου και φαντάζομαι τον Σημιτάκο να κάθεται μοναχούλης πάνω στα βράχια των Ιμίων και να υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια (και με ελιές φυσικά) τη σημαία -και έχω χεστεί στο γέλιο! Να 'σαι καλά!

26/2/09, 11:43 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger Nativist είπε...

”Υπήρξε απ΄οτι θυμάμαι συμφωνία των δυο χωρών με αμερικάνικη παρέμβαση για τη λύση της εμπλοκής”
ΧΑΑΑΑ, ΧΑΑΑΑΑΑ, ΧΑ, συμφωνία με παρέμβαση των .... «συμμάχων μας Αμερικανών», τους οποίους ο δωσίπυγος σημιτάκος έσπευσε να ευχαριστήσει, γαμώ το φελέκι του.



1. Για τους «γαλονάδες», για την κατάσταση στο στράτευμα κ.λπ., υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση, εφ’ όσον δεν ζούμε σε στρατοκρατούμενο κράτος. Α/ΓΕΕΘΑ ήταν ένα κομματόσκυλο, ο ναύαρχος Λυμπέρης, τον οποίον η κυβέρνηση Σημίτη επανέφερε από την αποστρατεία, αφού πρώτα είχε θητεύσει σε κλαδική του ΠΑΣΟΚ. Ή τα ξεχνάς τα χάλια αυτά; Αλλά και όταν ο Λυμπέρης τους είπε ότι έχουμε υπεροπλία στην περιοχή και σαφώς μπορούμε να δράσουμε δυναμικά, θυμάσαι τι απάντησε ο Πάγκαλος; «Δεν θα κάνουμε πόλεμο για ένα κωλόπανο», όπου ως «κωλόπανο» νοείτο η ... Ελληνική Σημαία!...

2. Φυσικά θα τους ανήκει η Αθήνα και όχι μόνον η Ακρόπολις. Τράβα αλλού να πουλήσεις τις εθνομηδενιστικές σου αντιλήψεις.
” ειλικρινά, δεν έχω λόγια”, λες. Μακάρι να μην είχες, αλλά έχεις πάρα πολλά.

27/2/09, 10:20 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

"”Υπήρξε απ΄οτι θυμάμαι συμφωνία των δυο χωρών με αμερικάνικη παρέμβαση για τη λύση της εμπλοκής”
ΧΑΑΑΑ, ΧΑΑΑΑΑΑ, ΧΑ, συμφωνία με παρέμβαση των .... «συμμάχων μας Αμερικανών», τους οποίους ο δωσίπυγος σημιτάκος έσπευσε να ευχαριστήσει, γαμώ το φελέκι του." Αν εξαιρέσεις την σεξουαλική σου διάθεση να κάνεις έρωτα με φελέκια, λέμε ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Για τους τότε γαλονάδες έφταιγε το ΠΑΣΟΚ, για τους τώρα η Ν.Δ. για τους αυριανούς ο φούφουτος -σωστά. Αλλά παραμένουν ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ. Δηλαδή, υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί εντελώς ανίκανοι να κάνουν τη δουλειά τους. Διαφωνούμε; Δε νομίζω. Ε λοιπόν, με αυτούς τους γαλονάδες, καλά που υπήρχαν οι αμερικάνοι να μας πουν ποιος ανεβαίνει και ποιος κατεβαίνει στα νησιά. Αυτό λέω. Αν τώρα πιστεύεις οτι οι σημερινοί γαλονάδες είναι καλύτεροι, ή οτι υπάρχουν γαλονάδες στον στρατό που είναι καλύτεροι από αυτούς ... τι να σου πω; Ο άνθρωπος για μια ελπίδα ζει.

Δεν ήμουνα μπροστά όταν μίλαγε ο Λυμπέρης με τον Πάγκαλο και άρα δεν τα θυμάμαι όλα αυτά. Αλλά συμφωνώ απολύτως περί "κωλόπανου". Εσύ μπορεί να τη χαίρεσαι και να την τιμάς τη σημαία, αλλά δεν βλέπω το λόγο να με υποχρεώσεις να σκέφτομαι το ίδιο με σένα -έτσι; Όταν λοιπόν μια πολεμική διένεξη στοιχίζει μια καραβιά λεφτά, δεν έχω το δικαίωμα να μην τη θέλω; Ή μήπως νομίζεις οτι άμα πλακώνονταν στα Ίμια, τους έξτρα φόρους θα τους πληρώνατε μόνο εσείς οι τιμητές της σημαίας;

"Φυσικά θα τους ανήκει η Αθήνα", έτσι; Ζεις εκτός πραγματικότητας και συγνώμη που στο λέω.
Το "δεν έχω λόγια" είναι έκφραση που σημαίνει "είπες τόση μεγάλη σαχλαμάρα που ειλικρινά δεν μπορώ να επιχειρηματολογήσω".

"Τράβα αλλού να πουλήσεις τις εθνομηδενιστικές σου αντιλήψεις."
Όπως διατάξετε μάιν Φύρερ!

27/2/09, 11:40 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats