Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 11, 2008

Εκεί στραγάλια δέν παίζουν.Μόνο στίς σφυρίχτρες.

Παράστημα τέλειο!

Ευθυτενώς, ευθυτενώς!

Υπερηφάνως επαιρόμενες!

Ωραίες, έ;


Γιορτάσι γιά τά 60 χρόνια τού κομμουνιστικού καθεστώτος στήν βόρειο Κορέα μέ μιά ατσαλάκωτη στρατιωτική παρέλαση!

Η επίδειξις χαλκέντερου αγωνιστικού εθνικολαϊκού φρονήματος όπως εκφράζεται στίς παρελάσεις, μαρτυρά τήν ετοιμότητα καί τήν διάθεση γιά αυταπάρνηση τού κορεατικού λαού, αυταπάρνηση ενώπιον τού ενδεχόμενου νά απαρνηθούν τά καλά τής παγκόσμιας επανάστασης!




ΠΙΟΝΓΚΙΑΝΓΚ. Ηταν όλοι εκεί, εκτός από τον ηγέτη. Η εθνική υπερηφάνεια ξεχείλισε στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση με την οποία γιόρτασε χθες τα 60 χρόνια του το κομμουνιστικό καθεστώς της Βόρειας Κορέας. Ανδρες και γυναίκες (φωτογραφία) παρέλασαν στην Πιονγιάνγκ, μόνον που ο Κιμ Γιονγκ Ιλ ήταν απών, γεγονός που ενίσχυσε τις φήμες για την κακή κατάσταση της υγείας του. Πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ πιθανολογούν ότι ο 66χρονος είναι άρρωστος και πιθανώς να έχει υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο. Η τελευταία φορά που αναφέρθηκε δημόσια εμφάνιση του Κιμ ήταν στις 14 Αυγούστου. Είναι υπέρβαρος και φέρεται να πάσχει από χρόνια νοσήματα, όπως διαβήτη και καρδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κιμ «κατέρρευσε στις 22 Αυγούστου». Η υγεία του βορειοκορεάτη ηγέτη, ο οποίος διαδέχθηκε το 1994 τον πατέρα του Κιμ Ιλ Σουνγκ, απασχολεί συνεχώς τους παρατηρητές που αναζητούν σημάδια για τη μεταβίβαση της εξουσίας στο μυστικοπαθές σταλινικό καθεστώς. Η κρίση με το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας στην οποία εκατομμύρια άνθρωποι λιμοκτονούν, κλιμακώνει το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις. Τον Φεβρουάριο του 2007 η Βόρεια Κορέα συμφώνησε να εγκαταλείψει τις πυρηνικές φιλοδοξίες αντί διπλωματικών ανταλλαγμάτων και ξένης βοήθειας. Αλλά καθώς οι ΗΠΑ δεν τη διέγραψαν από τη μαύρη λίστα με τις χώρες που στηρίζουν την τρομοκρατία, η Πιονγκιάνγκ αποφάσισε προσφάτως να συνεχίσει το ατομικό της πρόγραμμα. Σε μια παράλληλη εξέλιξη, δημοσιεύματα στον Τύπο της Σεούλ αποκάλυψαν χθες ότι στη δεκαετία του 1980 η Βόρεια Κορέα έστειλε κατασκόπους και εκτελεστές, οι οποίοι παρίσταναν τους δασκάλους του... τάε κβον ντο, με στόχο τη δολοφονία του τότε προέδρου της Νότιας Κορέας Τσουν Ντου Χουάν.



Ππολύ μέ άρεζε η πόζα. Γιά νά τό πάμε πάλι - καί μέ καλλιτέρα ανάλυσι πλζ:




Έκτακτο άπντέητ!

Ο καλτσό, συνείσφερε μέ αυτό! Τρελλό λίνκ! Ζήτωσαν τώ παιδιώνε εκεί νά'ούμ'!

6 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger kaltsovrako είπε...

Πάρτες...
http://amazingfiltered.blogspot.com/2008/09/dprk-parade.html

11/9/08, 4:42 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Μαλάκα μου! Τί 'ν' τούτο;;;! Ειδικά η τρίτη φώτο!

(τί κάνετε;)

11/9/08, 4:44 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger kaltsovrako είπε...

τρεεεεεεεεεεχουμε! (ας μην παραπονιέμαι όμως!)

11/9/08, 4:56 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger kaltsovrako είπε...

άλά όταν πρόκειται για τον αγαπητό Κιμ... βλέπεις. Ολα κι όλα. Του έχω μια αδυναμία του μπαγάshα (καθ' οτι έχω και συγγενικαι σχέσεις με την Κορεατική χερσόνησον)

11/9/08, 5:00 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Με ψιλοφρικάρουν οι στρατιωτικές παρελάσεις και πολύ μακρύ το μήκος φούστας ρε γαμώτο!

Υ.Γ.: Πάντως έχω μια μόνιμη απορία. Πως γίνεται να υπάρχουν τόσες καταγγελίες από δορυφορικές "κομμουνιστικές" χώρες για απόπειρες δολοφονίας των ηγετών τους -ενώ από την άλλη πλευρά, ούτε ένας δεν έχει βγει να πει οτι πήγαν Σοβιετικοί (ή γενικά Ανατολικοί) πράκτορες να του φάνε τον πρωθυπουργό -πρόεδρο; Ή μας δουλεύουν οι "κομμουνισταί" ή οι χώρες της ελευθερίας και της δημοκρατίας ήταν ανεπίδεκτες μαθήσεως μετά από τόσες σφαλιάρες τύπου Βιετνάμ, Κόλπος των Χοίρων κ.λ.π.

12/9/08, 11:42 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Nά μήν έχης παράπονο τότε!

(τί συγγένεια; Καμιά γκόμενα; :-p)

Motor,τί πιστεύεις δηλαδή;

13/9/08, 1:23 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats