Τετάρτη, Μαΐου 07, 2008

40 ΧΡΟΝΙΑ MAHΣ 68! ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!


Άς συνεισφέρουμε κι εμείς στήν λαμπρή επέτειο (τεσσαράκοντα Μαϊων) τής παρολίγον επαναστάσεως, τής πρό τού ημετέρου κατωφλίου αταξικής κοινωνίας, τής ελάχιστα πρό τής αγκάλης ημών, κοινωνικής απελευθερώσεως τε καί χειραφετήσεως!

Τά παρακάτω, είναι απόσπασμα άρθρου τού Παναγιώτη Δούμα στίς Ελληνικές Γραμμές. (Γιά νά είμαι ειλικρινής, δέν τό διάβασα ενδελεχώς· κάποιες περιγραφές τού θείου Ντάνυ μέ καύλωναν καί έτσι, θόλωνε τό μάτι μου χαλνώντας τήν στοίχυση [σίκ] τών γραμμάτων).

Λίαν ενδιαφέρον αρθράκι, διαθέτει καί περισσότερα γιά τήν σχέσι προσωπικοτήτων τής Αριστεράς μέ τήν παιδοφιλία. Περιοριζόμεθα όμως, μόνον στά πεπραγμένα τής εμβληματικής προσωπικότητος τού Μάη ’68, διεθνούς μπάσταρδου (όπως αυτάρεσκα αυταποκαλείτο) Ντανιέλ Κόν Μπεντίτ.




Ο ηγέτης των ταραχών στο Παρίσι του 1968, Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ, αντιμετώπισε προ μερικών ετών κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Ο «Κόκκινος Ντάνι» δεν χρειάστηκε να επισκευθεί την Ταϊλάνδη. Στις αρχές της δεκαετίας του ’70 είχε δουλέψει σε έναν εναλλακτικό παιδικό σταθμό (Kinderladen: ακριβής μετάφραση θα ήταν «Παιδομάγαζο». Πρόκειται για εναλλακτικούς παιδικούς σταθμούς που πρωτολειτούργησαν το 1968 σε μεγάλες γερμανικές πόλεις, όπως το Βερολίνο, η Φρανκφούρτη και η Στουτγάρδη. Εδιοικούντο από τους ίδιους τους γονείς και αντετίθεντο στα «αυταρχικά εκπαιδευτικά πρότυπα») και σ‘ αυτήν την περίοδο της ζωής του αναφέρεται στο βιβλίο του «Το μεγάλο παζάρι» που κυκλοφόρησε το 1975, αλλά εξαντλήθηκε χωρίς να ανανεωθεί η έκδοσή του. Η δημοσίευση αποσπασμάτων του βιβλίου από το γαλλικό περιοδικό «L’Express», κατόπιν υποδείξεως της Μπετίνα Ρελ (Bettina Rohl), κόρης της γνωστής τρομοκράτη του Κόκκινου Στρατού Ουλρίκε Μάινχοφ, στις αρχές του 2001 είχε ανοίξει έναν έντονο διάλογο ενώπιον της γαλλικής κοινής γνώμης, ο οποίος όμως ποτέ δεν συνεκίνησε τους «λειτουργούς» του δημοσιογραφικού επαγγέλματος στην χώρα μας, κι έτσι χρειάστηκε να περάσουν κάποια χρονάκια για να μάθουμε για τα κατορθώματά του.

Έγραφε, λοιπόν μεταξύ άλλων ο Κον-Μπεντίτ σ’ αυτό του το βιβλίο: «Από καιρό είχα όρεξη να δουλέψω σε ένα νηπιαγωγείο. [...] Ήταν για μένα μία φανταστική εμπειρία να δουλεύω με παιδιά ηλικίας από δύο έως πέντε ετών». Ο Ντάνι ήθελε οπωσδήποτε να γίνει αποδεκτός από τα παιδιά και έκανε τα πάντα ώστε «να αποκτήσουν μία εξάρτηση απ’ αυτόν. [...] Το διαρκές φλερτ με όλα τα παιδιά πήρε σύντομα ερωτική τροπή. Μπορούσα κανονικά να νιώσω, πώς τα μικρά κοριτσάκια από την ηλικία των πέντε ετών είχαν ήδη μάθει να μου την πέφτουν. Δύσκολο να το πιστέψει κανείς. Τις περισσότερες φορές ήταν αφοπλιστικές. [...] Ήταν σαφές: Κάποια παιδιά είχαν δει αρκετές φορές του γονείς τους να πηδιούνται». Και συνεχίζει ο θείος Ντάνι: «Μου συνέβη αρκετές φορές, κάποια παιδιά να μου ανοίγουν το φερμουάρ και να αρχίζουν να με χαϊδεύουν. Ανάλογα με την περίπτωση αντιδρούσα και διαφορετικά, αλλά η επιθυμία τους με προβλημάτιζε. Τα ρωτούσα: ‘Γιατί δεν παίζετε μεταξύ σας, γιατί διαλέγετε εμένα και όχι κάποια άλλα παιδιά;’ Όμως, όταν επέμεναν, τα χάιδευα κι εγώ».

Στα τέλη Ιανουαρίου του 2001 ο φιλελεύθερος τέως Υπουργός Δικαιοσύνης και Εξωτερικών της Γερμανίας, Κλάους Κίνκελ, με μία ανοικτή επιστολή στην εφημερίδα «Berliner Zeitung» απαιτούσε από τον Κον-Μπεντίτ ένα σαφές ξεκαθάρισμα, ότι «κατά την επαφή του με τα παιδιά, δεν προέβη ποτέ σε αήθεις πράξεις». Στην απάντησή του στην ίδια εφημερίδα προς τον Κίνκελ λίγο αργότερα, ο Κον-Μπεντίτ εξηγούσε τότε, ότι εκείνη την εποχή «δεν είχε επίγνωση ότι υπήρχε πρόβλημα με αυτό», και ότι στα σχετικά εδάφια του βιβλίου του αναφέρεται «σε έναν αντικατοπτρισμό του εγώ του». Για τα γερμανικά ΜΜΕ το θέμα εθεωρήθη λήξαν. Στη Γαλλία όμως ο τηλεοπτικός σταθμός TF1 άνοιγε νέα συζήτηση: «Έχει ο Κον-Μπεντίτ ένα παιδόφιλο παρελθόν;» Ο συντηρητικός πολιτικός Φιλίπ ντε Βιλιέ αντιμετώπισε τον Κον-Μπεντίτ σε ένα τηλεοπτικό πάνελ στα τέλη Φεβρουαρίου του 2001, την ημέρα της δημοσιεύσεως των αποσπασμάτων του βιβλίου στο περιοδικό «L’Express» με νέες κατηγορίες: «Ο Κον Μπεντίτ και οι σύντροφοί του από τον Μάη του ’68 χαίρουν μίας υπερβολικής ανοχής για υπερβάσεις κάθε είδους. Αυτοί που κάποτε ούρλιαζαν ‘απαγορεύεται να απαγορεύεις’ απαιτώντας την κατάργηση όλων των Ταμπού και εν τέλει της ‘σεξουαλικής καταπίεσης’, είναι ηθικοί υπεύθυνοι για διαστροφές και καταχρήσεις που διαπιστώνουμε σήμερα».

Για μια στιγμή ο «κόκκινος Ντάνι» έχασε το χρώμα του, ύστερα όμως ανέκτησε την συνήθη μεγαλοστομία του. Υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας ότι είναι «ανοησία» να τον κατηγορεί κανείς για ασέλγεια σε παιδιά και παρέπεμψε τους συνομιλητές του σε παιδιά που είχε υπό την επιτήρησή του και στους γονείς τους. Σχετικά με τα γραφόμενα στο «Μεγάλο Παζάρι» δέχτηκε να συζητήσει. Τα παρατιθέμενα αποσπάσματα θα του ακούγονταν πλέον «ανήκουστα και κακογραμμένα». Μίλησε για μία «αβάσταχτη ελαφρότητα». Στις κατηγορίες του Ντε Βιλιέ απάντησε ότι το μόνο που θα παραδεχόταν είναι η τάση του στο να προκαλεί. Στην απαίτηση του Ντε Βιλιέ για παραίτηση απήντησε με ένα ξερό «Γιατί;». Πεισματικά δήλωνε: «Δεν θα σας αφήσω να με φάτε».

32 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger demetrat είπε...

βρε αγαπούλα, είμαι γώ γιά τέτοια πίσω πίσω,να ξαναδιαβάζω το μεγάλο παζάρι για να τσεκάρω αυτό που λές;
δ

7/5/08, 4:11 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Γιά δές το βρέ καλή μου, νά μάς πής εάν ευσταθούν όλα αυτά... (Εγώ δέν τολμώ, διότι αι γλαφυραί περιγραφαί μέ ανατριχερεθίζουν!)

7/5/08, 4:13 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger dgalanis είπε...

εντάξει, και παλιότερα τις έκαιγαν στο σάλεμ

7/5/08, 4:54 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger demetrat είπε...

τώρα που ξαναδιάβασα ολόκληρο το κεφαλαιο 10.-τα μεγάλα ανθρωπάκια-
και θα πληρώσεις γιαυτό.Ξαναθυμήθηκα και τις μαλακίες που σωνει και καλά έπρεπε να αποδείξουμε πως κάνουμε για να είμαστε σωστοι αριστεριστές.
Πράγμα που πολύ περήφανα δηλώνω πως δεν κατάφερα ποτέ να κάνω .
Ενυγουέη ,πιστεύω πως όλο αυτό (οντως γράφεται περίπου έτσι)το κείμενο,είναι περισσότερο για να αποδείξη ο περί ου ο λόγος, πως είναι προχώ, μέσα στο γενικό πλαίσιο της εποχής πως όλα είναι για όλους, και εντελώς αποενοχοποιημένα.Δε νομίζω πως ειναι παιδεραστής, απλώς θέλει να ξεπεράσει τον Βανεγκέμ, και τραβιέται απ τα μαλλιά του για να κάνει υπερβάσεις.
Πιστεύω πως άμα θέλετε να ξεβρακώσετε τον Κονμπεντιτ, μπορείτε κάλιστα με τη στροφή που έκανε.
Αφήστε τώρα τα ταχαμ δήθεν παιδεραστικά.Εκείνη η εποχή ήτανε γεμάτη άκριες.
δ

7/5/08, 5:56 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger ange-ta είπε...

Αντε και ο Κονμπεντιτ να είναι όλα αυτά που λέει το άρθρο που παραθέτεις και που προφανώς δεν το διάβασα γιατι σκασίλα μου τι ήταν ο Κονμπεντιτ. Εμενα μου αρκεί που αυτός ο Κό (ήτοι μαλάκας, για τους γαλλομαθείς) ) ήταν υπέρ της επέμβασης στο Ιράκ!!
Επομένως, ενα άτομο τόσο αντιδραστικό, τοσο βουτηγμένο στη μαύρη αντίδραση, καθόλου απίθανο να είναι και παιδεραστής. Ταιριάζει στη φασιστική ψυχολογία απολύτως.
Αλλά ρε Βάγγο, όλη η φιλοσοφία του Μάη του 68 αυτο ήτανε;;;;
Ενας Κο παιδεραστης;;;
Τίποτα δεν βρήκες, που να το θεωρήσεις θετικό;;

Γιατι αν δεν βρήκες τίποτα, τότε πως περιμένεις να αλλάξει ο κόσμος;

7/5/08, 11:46 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Κοίτα να δεις που θα συμφωνήσω με το αποπάνω σχόλιο! Λοιπόν, ο Ντάνυ έγινε εμβληματική μορφή λόγω περιστάσεων τον Μάη του '68. Δεν ήταν δυνατός θεωρητικός -απλά ήταν Εβραίος που έπεσε θύμα ρατσισμού και από εκεί ξεκίνησαν όλα (εξ΄ου και το σύνθημα των φοιτητών "Είμαστε όλοι Εβραίοι")

Μετά την καταστολή του Μάη (να μην ξεχνιόμαστε -μπάτσοι, εθνικιστές, κομμουνιστές, στρατός, όλοι παρέα) και μετά την εξόντωση των σημαντικότερων συμμετεχόντων στα γεγονότα (μην ξαναξεχνιόμαστε, ψεύτικες κατηγορίες για τρομοκρατικές ενέργειες, σικέ αυτοκτονίες και δολοφονίες, πλασάρισμα ναρκωτικών σε γνωστά στέκια) ο Ντάνυ το γύρισε στο τσάμικο. Το τι μαλακίες έχει πει και κάνει από τότε -χρειάζεται ολόκληρος τηλεφωνικός κατάλογος για να περιγραφούν!!
ΑΛΛΑ
όχι και παιδεραστικό το "Μεγάλο Παζάρι" ρε παιδιά! Γαμώ τις προπαγάνδες τους δηλαδή -τι ζητάνε; Εκείνη τη γενιά τη σακάτεψαν, ας την αφήσουν πλέον στο μνήμα της! Κι αν περιμένουμε από κάτι γεροκλανιάρηδες σαν αυτούς που αναφέρεις να μας πουν την άποψή τους για τους Καταστασιακούς και τους χίππηδες την κάτσαμε τη βάρκα!
Μην τρελλαθούμε εντελώς!

8/5/08, 9:51 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger τουκιθεμπλομ είπε...

«Ο Κον Μπεντίτ και οι σύντροφοί του από τον Μάη του ’68 χαίρουν μίας υπερβολικής ανοχής για υπερβάσεις κάθε είδους. Αυτοί που κάποτε ούρλιαζαν ‘απαγορεύεται να απαγορεύεις’ απαιτώντας την κατάργηση όλων των Ταμπού και εν τέλει της ‘σεξουαλικής καταπίεσης’, είναι ηθικοί υπεύθυνοι για διαστροφές και καταχρήσεις που διαπιστώνουμε σήμερα».
Ευάγγελε, μαλακίες λέει το άνωθι χωρίο, λες και δεν υπήρχε διαστροφή παλιότερα, όπου πχ στην επαρχία η κτηνοβασία η παιδεραστία και η αιμομιξία ήταν κοινό μυστικό. Στο αγνό βυζαντινό μας παρελθόν ο Ιουστινιανός είχε προβλέψει ποινή καυλοκοπίας για την κτηνοβασία, όπως γράφει κι ο Σιμόπουλος. Αυτή η λάγνα ματιά προς την παράδοση όπου όλα ήταν αγνά, καθαρά, υψηλά είναι από τις διαρκέστερες και πιο επίμονες μαλακίες.

8/5/08, 10:51 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Δήμητρα,

Δήθεν παιδεραστικά; Η παιδεραστία γιά νά θεωρηθή παιδεραστία έχει δεδομένα όμοια μέ αυτά τού βιασμού ο οποίος προϋποθέτει διείσδυση;

Πάρα πολύ σημαντικό καί αποκαλυπτικό δηλαδή θεωρώ αυτό τό εδάφιό σου:

Ξαναθυμήθηκα και τις μαλακίες που σωνει και καλά έπρεπε να αποδείξουμε πως κάνουμε για να είμαστε σωστοι αριστεριστές.

Ανζέτα,

Επομένως, ενα άτομο τόσο αντιδραστικό, τοσο βουτηγμένο στη μαύρη αντίδραση, καθόλου απίθανο να είναι και παιδεραστής. Ταιριάζει στη φασιστική ψυχολογία απολύτως.

Συγγνώμη αλλά ο Κόν Μπετίτ ήταν φασίστας καί τότε; Ταυτίζεις τίς τότε (;) τάσεις του, μέ μιά στάση του υπέρ τής στό Ιράκ επεμβάσεως. Δέν τό καταλαβαίνω. Καί τί ακριβώς παίζει μέ τήν φασιστική ψυχολογία; Εάν είσαι παιδέρα καί υπέρ τού νταβατζισμού τών αμερικάνων είσαι φασίστας, πάει καί τέλεψε;

Αλλά ρε Βάγγο, όλη η φιλοσοφία του Μάη του 68 αυτο ήτανε;;;;
Ενας Κο παιδεραστης;;;
Τίποτα δεν βρήκες, που να το θεωρήσεις θετικό;;


Δέν έχω μελετήσει τόν Μάη ενδελεχώς, ίσως όμως νά μήν χρειάζεται, εδώ πού τά λέμε. Είχε μιά συγκεκριμένη κατεύθυνση η οποία δέν μέ εκφράζει. (Ε! Φασιστάκι είμαι, είναι ποσσίμπλ νά μέ εκφράζη;)

Μότορ, τήν Κυριακή πού μάς πέρασε τό Βήμα σέ ένα αφιέρωμα στόν Μάη, η συνέντευξη τού Μπετίτ είχε τήν μερίδα τού λέοντος. Σχεδόν αγιογραφία. Είναι πράγματι εμβληματική μορφή μιάς κουμμούνας τού 20ού αιώνα. Γι’αυτό μού έκαναν μεγάλη εντύπωση όλα αυτά πού μετέφερα εδώ, τά οποία ουδέποτε είχαν αναφερθή στήν ψωροκώσταινα. Δηλαδή δέν μπορεί νά γράφη κάποιος ότι Μου συνέβη αρκετές φορές, κάποια παιδιά να μου ανοίγουν το φερμουάρ και να αρχίζουν να με χαϊδεύουν. νά περνά ντούκου και ο Πρετεντέρης νά τόν θωρή σάν τότεμ!

Τούκι, πράγματι η βουκολική επαρχία διαθέτει αποεξαπανέκαθεν αχόρταγους ποιμένες τούς οποίους κολάζουν καλλιπύγου ποίμνια. Αυτό πού προσπαθεί νά πή ο τύπος είναι ότι μάλλον εκτραχύνθηκε η κατάσταση από τότε. Δέν ξέρω άν αληθεύουν όλα αυτά, πάντως δέν μέ πολυενδιαφέρει η άποψή του.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Καί κάτι γενικώς, πού μού ήρθε τώρα... Φανταστείτε στήν θέση τού Κόν, νά ήταν ο ΛεΠέν.

8/5/08, 12:37 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Έλα μωρέ Βαγγέλη, στο Βήμα του έκαναν αγιογραφία και ο Πρετεντέρης τον θεωρεί τοτέμ -τα λες και μόνος σου! Τόσο χαμηλά θα ρίξουμε το επίπεδο της κουβέντας δηλαδή;

Εμβληματική μορφή ήταν λόγω καταστάσεων στο είπα, όχι λόγω απόψεων. Ο Μάης στηρίχτηκε στους
Καταστασιακούς και στους Λυσσασμένους κι αν τους διαβάσεις αυτούς, μάλλον θα τους γουστάρεις.

Ας πούμε, τότε, έλεγαν:

"Οι άνθρωποι που μιλάνε για επανάσταση και ταξική πάλη χωρίς να αναφέρονται ρητά στην καθημερινή ζωή, χωρίς να καταλαβαίνουν πως ο έρωτας είναι ανατρεπτικός, χωρίς να βλέπουν τη θετικότητα της άρνησης των περιορισμών -αυτοί οι άνθρωποι έχουν ένα πτώμα στο στόμα τους"

Ή:

"Υπάρχουν περισσότερες αλήθειες στο εικοσιτετράωρο της ζωής ενός ανθρώπου, παρά σε όλες τις φιλοσοφίες"

Πως τα βλέπεις;

Αυτά τα περί φερμουάρ και χαδιών (που δεν τα θυμάμαι στο βιβλίο), μην τα δένεις κόμπο χωρίς να έχεις διαβάσει το βιβλίο. Ας πούμε, τότε κυριαρχούσε στους χίππηδες η τάση να συμφιλιωθούν οι άνθρωποι με τα σώματά τους από τα παιδικά χρόνια ακόμα. Τα ταμπού έπεφταν και υπήρχε μπόλικη αθωότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις. Μην απομονώνεις λοιπόν συγκεκριμένα κομμάτια χωρίς να λάβεις υπόψη σου το κλίμα της εποχής.

Γενικά πάντως, στο ξαναλέω -μέγας σαλτιμπάγκος ο Ντάνυ και κωλοτούμπας. Αλλά καμιά σχέση με παιδεραστίες -αποδεδειγμένη τουλάχιστον (γιατί δεν είμαι και κάτω από τα παπλώματα κανενός για να ξέρω).

Κι αν τα έλεγε ο Λε Πεν θα ήταν αλλιώς -γιατί δεν είναι παιδί των λουλουδιών, κατάλαβες; Άλλο είναι να λέει ένας χριστιανός "πίνω το αίμα του Κυρίου" και άλλο είναι να το λέει ο Βλαντ Τσάπες ο Παλουκωτής. Στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για μετάληψη και στη δεύτερη για βρυκολάκιασμα!

8/5/08, 1:03 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger ange-ta είπε...

@ Βάγγο
"Ταιριάζει στη φασιστική ψυχολογία απολύτως".
Την εποχή μετά τον Μάη, ο κόσμος έκανε μεγάλες συνδέσεις της ψυχολογίας με τη πολιτική. Ο Ράϊχ, έγινε της μόδας, παρότι παλαιότερος, τα παιδιά των λουλουδιών έγιναν αγαπητά, και ο Μορίν, αριστερός διανοουμενος εξυψώνει τον έρωτα - δηλαδή το σώμα - σε αντίθεση με την αντιδραστικη εκκλησία κυρίως βέβαια τη καθολική, μια και μιλάμε για τη Δύση.
Επομένως όλα τα αντίθετα συνδέονται με τον φασισμό.

Ο παιδεραστής και ο βιαστής, δεν επιδίδονται στον βιασμό και στην παιδεραστία απο λαγνία, ή αυξημένο ερωτισμό, αλλά για επίδειξη δύναμης ΚΑΙ εξουσίας!
Οπως έχω ξαναγράψει, αυτοί που πληρώνουν στις φτωχές χώρες λεφτα για να βιάσουν μικρα κορίτσια και αγόρια, στην ουσία καταπιεσμένα-διεφθαρμένα άτομα είναι που με τα λεφτά τους μπορούν να κάνουν τα πάντα. Ακόμα και να σκοτώσουν.

Σε μια φυχολογική φιλολογία, αυτα τα διεφθαρμένα άτομα ονομάζονται εν τάχει φασίστες!!!

Τότε Βαγγέλη μου, ΚΑΝΕΙΣ δεν θα τολμούσε να ονομάσει τον εαυτό του φασίστα, γιατι είναι μια πολύ ιστορικά βεβαρυμένη ονομασία.
Σήμερα ακόμα, νομίζω ούτε ο αρχηγός σας, δεν θα έλεγε τον εαυτό του φασίστα.

- Αν ο Κο ήταν αριστερός τότε, δεν έχει καμία αξία, γιατι τότε όλοι ήταν αριστεροί και δεν μπαίνει σαν παράδειγμα ενός αριστερού.

- Βαγγέλη μου, αμα δεν θέλεις να μελετησεις τον Μάη, δικαίωμα σου είναι, αλλά άστον τότε εκεί που κάθεται να προβληματίσει εμάς που μας κέει και μας νοιάζει, και ΜΑς ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ αναρωτιόμαστε: ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ;;;;

Συγνώμη που σε βάλαμε ΟΛΟΙ στη μέση, αλλά οφείλουμε!!!!!!!

8/5/08, 7:28 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger demetrat είπε...

"αυτά τα περί φερμουάρ και χαδιών (που δεν τα θυμάμαι στο βιβλίο), μην τα δένεις κόμπο χωρίς να έχεις διαβάσει το βιβλίο. Ας πούμε, τότε κυριαρχούσε στους χίππηδες η τάση να συμφιλιωθούν οι άνθρωποι με τα σώματά τους από τα παιδικά χρόνια ακόμα. Τα ταμπού έπεφταν και υπήρχε μπόλικη αθωότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις. Μην απομονώνεις λοιπόν συγκεκριμένα κομμάτια χωρίς να λάβεις υπόψη σου το κλίμα της εποχής."

Και που τη βλέπεις την αποκάλυψη στο εδάφιο που σημειώνεις.Αυτο που σου λεει απο πάνω το ΜΌΤΟΡ στου λέω,

Δηλαδή πως έπρεπε να αποδείξουμε οτι μπορούμε να κάνουμε τις υπερβάσεις μας, στο κατεστημένο ,έστω κιάν ήταν απλώς μαλακίες.
Αυτο εννοώ με τη φράση που σημείωσες,όχι πως έπρεπε να βάλουμε χέρι στα πιτσιρίκια, έλεος.
Τι διεισδύσεις και βιασμούς!!!! αυτό κατάλαβες ;
Ο Κόντμπεντίτ, άν διαβάσεις το μεγάλο παζάρι, ακριβώς αυτό κάνει.
Περιγράφει με ύφος παγωνιού, ο,τιδήποτε πάει κόντρα στα συνηθισμένα.Και το ύφος, και η γλώσσα δεν χρησιμοποιούνται πια.Και επίσης μέσα στο βιβλίο, λέει πως είναι και ομοφυλόφιλος, και δεν ειναι ντροπή, πως γουστάρει τις γυναίκες, πως είναι φυσιολογικό να ζει σε κοινόβιο, με οτιδήποτε συνεπάγεται αυτο.Ένας μαλάκας,που δεν άντεξε να είναι στο επίκεντρο μιάς εποχής, που γέννησε πάρα πολλά κινήματα.

δ

8/5/08, 10:26 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger demetrat είπε...

προς μότορσάικλ μπόι,
Τα γράφει έτσι ακριβώς στο κεφάλαιο 10 -τα μεγάλα ανθρωπάκια-,αλλά βέβαια, ενταγμένα μέσα σε ένα ευρύτερο κείμενο, που άν διαβαστεί ολόκληρο, δείχνει ακριβώς αυτό που λες πιό πάνω.
δ

8/5/08, 10:27 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Πάντως demetrat -το σκεφτόμουν μετά από αυτά που έβαλε ο Βαγγέλακας. Που έχει πάει η αθωότητα του κόσμου ρε γαμώτο; Σε τι σκατένιο νέο πουριτανισμό ζούμε; Περιμένω δηλαδή πότε θα αποφασίσουν οτι ο Χριστός με το "αφήστε τα παιδιά να έρθουν σε μένα", θα χαρακτηριστεί κι αυτός παιδεραστής!

Χέσε τον Ντάνυ αυτός διάλεξε να "ξεθωριάσει αντί να καεί" και γι΄αυτό έγινε έτσι. Αλλά βλέπω τους πιτσιρικάδες και σατλάρω με την επιστροφή στον συντηρητισμό.

Υ.Γ.: Θυμάσαι πως το έλεγαν οι Jeffeerson; "Ένα χάπι σε κάνει μεγαλύτερο και ένα χάπι σε κάνει μικρό. Αλλά το χάπι που σου δίνει η μαμά σου, δεν κάνει απολύτως τίποτα"

9/5/08, 9:19 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger ange-ta είπε...

Βιώνουμε ενα Νεομεσαίωνα!!
1000 φορές χειρότερο απο τον παλαιομεσαίωνα.
Σε όλα τα επίπεδα, ιδεολογικά, εργασιακά, ανθρωπιστικά, ερωτικά, οικονομικά, κοινωνικά, οικογενειακά, ηθικά, δια-ανθρωπιστικά (δηλαδή απο την πλευρά των ανθρώπινων σχέσεων).

Η δραματική διαφοροποίηση γίνεται στα περιβαντολογικά διαπλεκόμενα, που δεν αποκλείετεαι να δώσει τη χαριστική βολή στον homo sapiens - demens

10/5/08, 10:57 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Μπα, αν συνυπολογίσεις την πανούκλα που είχε πέσει στον Μεσαίωνα -περίπου στα ίδια είμαστε.
Αν εξαιρέσεις μια μικρή διαφοροποίηση -οτι στον Μεσαίωνα υπήρχαν φωτισμένα μυαλά, ενώ τώρα κυριαρχεί η αποχαύνωση. "Κάποτε μας παρακολουθούσαν. Τώρα μας έχουν φέρει στην κατάσταση να παρακολουθούμε εμείς αυτούς", λέει η ηρωίδα της αγαπημένης μου ταινίας.

10/5/08, 11:39 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger demetrat είπε...

αχ βρε μότορ προτιμώ να είμαι το μαύρο πρόβατο, παρά το άσπρο κουνέλι ,γιατί από καιρό η αλίκη δεν μένει πιά εδώ.
δ

10/5/08, 11:51 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

demetrat, δίκιο έχεις. Απλά, τα μαύρα πρόβατα τα έχουν περάσει σε διαφάνιες πλέον και κοιτάζουν μέσα τους χωρίς να τα βλέπουν. Κι αυτό είναι μεγάλη επιτυχία τους, όπως και να το κάνουμε. Ότι δεν κατάφεραν με τους γουρουνομούρηδες το κατάφεραν με την προπαγάνδα τους.

Άντε, στην υγειά μας και κακό τους ψόφο.

12/5/08, 9:35 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Παιδιά, ξεχνάμε κάτι. Αυτή η θέληση τών χίππυδων όπως φαίνεται στά γλαφυρά αποσπάσματα τού μότορ στό κάποιο σχόλιό του είναι μέρος ενός συστήματος αξιών πού στό αστικό καθεστώς καλωσορίζεται μέ μικρή ή μεγάλη επιφύλαξη. Καί αναφέρομαι σέ αυτά τά εδαφιάκια τού μότορ τά οποία ουσιαστικώς είναι ανώδυνα γιά τήν ευδοκίμηση τού κράτους, προσωπικώς δέ γοητεύουν κι εμένα. Όταν σέ αυτόν τόν κύκλο, μπαίνει καί ένα δεδομένο γιά τό ότι κάποιος γούσταρε νά τόν χαϊδεύη ένα παιδάκι καί ότι όλη αυτή η φάση ανέδυε ερωτισμό, η φάση αλλάζει. Εάν κάποιος χίππυ, άν όχι τό εντάσσει στήν δική του κοσμοθεωρία, έστω τό αποδέχεται σιωπηρά/φωναχτά είναι δικό του ζήτημα. Αυτό πού εγώ λέω είναι ότι οι απόψεις αυτές, τά γεγονότα αυτά συνέβησαν σέ έναν συγκεκριμένο χωροχρόνο ο οποίος όχι μόνο απορρίπτει αλλά διώκει χαμουρέματα μέ μειράκια

Γράφεις μότορ, «υπήρχε μπόλικη αθωότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις». Δέν μπορώ νά τό πιστέψω αυτό (όσον αφορά τόν κορεσμό τής λίμπιντο – γι΄άλλα δεδομένα εντάξει, δέν έχω λόγο νά μήν).

Επομένως όλα τα αντίθετα συνδέονται με τον φασισμό.

Σε μια φυχολογική φιλολογία, αυτα τα διεφθαρμένα άτομα ονομάζονται εν τάχει φασίστες!!!


Εντάξει, τώρα τό κατάλαβα.

Βαγγέλη μου, αμα δεν θέλεις να μελετησεις τον Μάη, δικαίωμα σου είναι, αλλά άστον τότε εκεί που κάθεται να προβληματίσει εμάς που μας κέει και μας νοιάζει

Κανείς δέν όμως είναι στό απυρόβλητο. Γιά λόγους πού εξήγησα οι υπό τό πρίσμα τού χιππισμού, γνωρίστε_τό_σώμα_σας_αφήνομαι_στά_χάδια_πεντάχρονου, απόψεις δέν λένε απολύτως τίποτε (δέν δικαιολογούνται επ’ουδενί) σέ έναν στριφνό εισαγγελέα, σέ έναν συντηρητικό πατέρα, σέ έναν φιλελεύθερο ζαχαροπλάστη, σέ μιάν τσιπρίζουσα υπάλληλο κάβας. Αντιθέτως. Υπάρχει μιά περισσότερο ακτιβιστική αντίδραση όταν συναντώνται τέτοια φαινόμενα.

Καί κάτι άλλο πολύ βασικό. Γιατί δέν διαμαρτυρήθηκε ο Κόν; Γιατί δέν είπε ότι τά έκανε αυτά επειδή είναι προχώ, επειδή ήταν μέρος μιάς βιοκοσμοθεωρίας; (Αναφέρομαι στό σημείο όπου κάποιος τού τά χώνει σέ ένα τηλεοπτικό πάνελ τόν Φεβ. τού 2001).


Δηλαδή πως έπρεπε να αποδείξουμε οτι μπορούμε να κάνουμε τις υπερβάσεις μας, στο κατεστημένο, έστω κιάν ήταν απλώς μαλακίες.
Αυτο εννοώ με τη φράση που σημείωσες,όχι πως έπρεπε να βάλουμε χέρι στα πιτσιρίκια, έλεος.

Καλή μου, δέν υποστηρίζω ότι υπήρχε τσιτάτο σέ κάποιο μανιφέστο τών εξεγερμένων πού νά φωνάζη: σοδομίστε τά 8χρονα! Λέω ότι ο Μπετίτ άφηνε παιδάκια νά τού χαϊδεύουν τό πέος κι αυτός γούσταρε!

Τι διεισδύσεις και βιασμούς!!!! αυτό κατάλαβες ;
Αυτό κατάλαβες ότι κατάλαβα;
Ο Κόντμπεντίτ, άν διαβάσεις το μεγάλο παζάρι, ακριβώς αυτό κάνει.
Περιγράφει με ύφος παγωνιού, ο,τιδήποτε πάει κόντρα στα συνηθισμένα.

Νά κι άν πάη κόντρα, νά κι άν δέν πάη. Μαγκιά του καί μπράβο του, άν θέλης. Ξαναλέω. Άν πάς κόντρα (όχι εσύ καλή μου δήμητρα, σέ έχω κι ανάγκη χιέ χιέ!) στά συνηθισμένα μέ τό χαμουρεύεσαι μέ παιδάκια, ‘ντάξ’ μαγκιά σου (λέμε τώρα) αλλά τούτο επισύρει τήν γιούχα κάποιων. Αυτό λέω. Τώρα άν στό χαμούρεμα, προσδίσουμε ιδεολογική χροιά, έ δέν ξέρω.

12/5/08, 11:55 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger demetrat είπε...

Ρε Βαγγέλακα, πως να στο πω αλλιώς.
Είχανε μπει σε τέτοιο παραμύθι σε σχέση με την σεξουαλικότητα οι του ΜΆΗ,που και τυρόπιτα να τρώγανε κάνανε σχεση ερωτική.
Τη βιώνανε κιόλας και στην περιγράφανε την άλλη μέρα.Γιατι έτσι έγραφε το βιβλίο.
Τοχω ζήσει και ξέρω.Τι να πιστέψω απ αυτά που γραφει στο μεγάλο παζάρι.
"Δήμητρα, άν δε διαβάσεις και δεν εφαρμόσεις το "επανάσταση στην καθημερινή ζωή, είσαι κατεστημένο"
Τι να σου λέω τώρα.
Κάποια στιγμή, θα κάνω ένα ποστ γιαυτές τις μαλακίες.
Που όμως μας κάνανε να ψάξουμε τα μονοπάτια μας.

Κάνανε ό,τι ακριβως κανεις και συ, και πιθανον λιγότερα,απλώς τα ερμηνεύανε αλλιώς, μιά΄και όλοι οι προχω θεωρητικοί της εποχης,θεωρούσανε χοντρικά πως καθε πραξη μας, ενέχει και ερωτισμό.
Εδώ μας βάζανε χέρι εμάς που χαιδεύαμε τα παιδιά μας.
Κάνεις ένα σοβαρό λάθος.
Τα ερμηνεύεις ανάποδα.
Πάς να εξηγήσεις μιά εποχή,όχι μέσα απο τους κωδικούς της,αλλά μέσα από τους κωδικούς της δικής σου εποχής .
Θα βγεις σε λάθος μονοπάτια.
"Τώρα άν στό χαμούρεμα, προσδίσουμε ιδεολογική χροιά, έ δέν ξέρω".
Κανενας δε δινει ιδεολογικη χροια στο χαμουρεμα.
Δεν γουσταρα εγω να χαιδευω ερωτικά το παιδάκι μου, αλλά άν στην παρέα είχαμε και κανα προχώ , αμέσως η ερμηνεία της πράξης μου γινότανε μέσα από τις ρετσέτες του προχώ διανοούμενου.Γκέγκε;Αυτό.
(στειλε γρηγορα φωτο ντοματας, γιατι θα πρεπει να αρχισεις το κοψιμο των λαιμαργων)
δ

12/5/08, 12:23 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger son of a lion είπε...

Οι αριστεροί για να μην ψεγαδιαστεί η κοσμοθεωρία τους είναι ικανοί να κλείνουν τα μάτια τους στην πιο προφανή αλήθεια, στα χειρότερα εγκλήματα, και να δικαιολογούν - άκουσον άκουσον - ακόμη και την παιδεραστία. Είναι χαρακτηριστικό δείγμα "πιστών" που για την θρησκεία τους μπορούν να γίνουν μέχρι και μάρτυρες. Όλα τα άλλα είναι μπαρούφες.

12/5/08, 11:53 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Βαγγέλακα, ακριβώς από πάνω μου υπάρχει η άποψη του son. Διάβασέ την. Αυτό ακριβώς εννοώ στα σχόλιά μου. Πουριτανισμός και γενικεύσεις του κερατά, σε στυλ "οι αριστεροί δικαιολογούν την παιδεραστία". Ποιοι αριστεροί; Ποια παιδεραστία; Να ΄χαμε να λέγαμε δηλαδή.

Παρακάτω:

-Σου φαίνονται απλά αποσπασματάκια συμπαθητικών χίππηδων όσα παρέθεσα; Μπορεί, σε θεωρητικό επίπεδο να ακούγονται συμπαθητικά. Για προσπάθησε να τα εφαρμόσεις στη ζωή σου. Για προσπάθησε να δεχτείς την ανατρεπιτκότητα του έρωτα και την ανάγκη εξάλειψης των περιορισμών γενικότερα. Για προσπάθησε να δεις τις αλήθειες που κρύβονται μέσα στο 24ωρο της καθημερινότητάς σου. Κανονικά όμως, όχι "αβαβά". Και έλα να μου πεις μετά πόσο ακίνδυνα είναι όλα αυτά.
-Μην το συνεχίζεις με την παιδεραστία του Κον Μπετίτ. Είσαι εκτός θέματος. Μιλάς για μια κοσμοθεωρία την οποία δεν γνωρίζεις και το κάνεις απομονώνοντας ένα ξεκομμένο απόσπασμα βιβλίου. Μου θυμίζεις εκείνους που κατηγορούσαν τους χριστιανούς οτι είναι ανθρωποφάγοι επειδή "έπιναν το αίμα και έτρωγαν το σώμα του Κυρίου". Σε τι να δικαιολογηθεί ο Κον Μπετίτ -δεν κατάλαβα. Υπάρχει καμιά κατηγορία οτι πήδαγε ανήλικα; Υπάρχει μήπως προτροπή σε αποπλάνηση ανηλίκων;
Κι εσένα αν σου τον πιάσει ένα 8χρονο μπορεί να σου σηκωθεί (συγνώμη για τη γλώσσα, αλλά γι΄αυτό μιλάς). Τι θα πει αυτό δηλαδή; Οτι είσαι παιδεραστής; Οτι θα κόψεις το χέρι του 8χρονου; Ή οτι θα το θάψεις στο υποσυνείδητό σου γιατί αυτό είναι πολύ κακό πράγμα; Έλα να λογικευόμαστε και να μην δαιμονοποιούμε τα πάντα!

13/5/08, 9:47 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Δήμητρα,

Ωραία. Έχεις δίκιο. Ακόμα καί στήν αγία γραφή, εάν απομονώσουμε κάτι, θά μάθουμε ότι ούκ έστι θεός.

Γιατί λοιπόν σέ αυτό τό τηλεοπτικό πάνελ ο Μπεντίτ δέν πέταξε μιά ατάκα πού πολύ σουξέ έχει γενικώς:

Δέν είναι αυτό πού νομίζετε!

Γιατί δέν τό είπε, αφού παρερμηνεύουμε τό όλο σκηνικό καί ο Μπετίτ δέν ήταν παιδέρας;

Πάντως όσο κι άν μάς καταλογίζεις ότι προκρουστίζουμε τά κείμενα, η δήλωση:

Όμως, όταν επέμεναν, τα χάιδευα κι εγώ

Δέν νομίζω ότι επιδέχεται μαγειρέματος καί πολλή μελέτη.

Τά πράγματα είναι ξεκάθαρα, ε, τώρα τό κουράζουμε λίγο.

Θέση μου είναι ότι ο διεθνής μπάσταρδος θά έπρεπε νά κληθή γιά διευκρινήσεις.

Μότορ, κάποιες ατάκες/παροτρύνσεις μπορεί όπως λές νά είναι πάρα πολύ δύσκολο νά πραγματωθούν όμως είναι συμπαθητικές καί ελκυστικές! Ακόμα καί τό κάρπε ντίεμ σέ εκείνο τό τρέντυ έργο στίς αρχές τού 90 έκανε θραύση! Άντε όμως νά τό εφαρμόσης... Είναι όμως συμπαθητικό! Ε, Νά μήν τό αναφέρω;

Νομίζω ότι θά πώ κάποια πού τά’χω πεί πάλι καί μάλλον ο λαός πού μάς παρακολουθεί κουράζεται. Τό ζήτημα δέν είναι, δέν χρειάζεται δηλαδή νά κρίνω έκ τών έσω, ώς θεωρητικολόγος τού Μάη γιά τήν παιδεραστία κάποιων. Δέν αναφέρομαι στούς κάποιους. Αναφέρομαι στόν Κόν. Τού οποίου οι διηγήσεις είναι ξεκάθαρες. Δέν πρόκειται γιά στίχο τού Ελυάρ ούτε γι’ανάλυση τού Ντεριντά. Χαϊδευόμαστε, κεφάραμε, κάναμε χάι.

... Λές ότι είναι αποσπασματικές. ΟΚ, είναι. Αποσπάσματα ήσαν καί τά περί αίματος καί σώματος Κυρίου τών πρωτοχριστιανών. Όντως. Οι χριστιανοί όμως, όταν ίσως νά τούς ρωτούσαν είσαι ανθρωποφάγο ρέ, προφανώς απαντούσαν γιά τόν συμβολισμό τού θέματος.

Στήν περίπτωσή μας, ο Μπεντίτ δέν άδειασε, δέν βρήκε δύο λεπτά γιά νά πή (αληθινά ή ψεύτικα) ότι ό,τι συνέβη τότε ήταν κάτι πού δέν είχε παιδεραστικές διαστάσεις. (λέω γιά τήν φάση μέ τήν τηλεοπτική εκπομπή).

Επειδή όμως δέν τά πολυξέρω, εάν ερεθιστώ μέ έναν 8χρονο θά πρέπει νά ανησυχώ ή όχι; Έστω οι οικείοι μου. Είναι φυσιολογική σεξουαλική συμπεριφορά; Χρίζει θετικής αντιμετώπισης εάν αναφερθή σέ κυριακάτικο τραπέζι; (Τί έκανες γιόκαμ τό σαββατόβραδο;). Έν κατακλείδι, οι περιγραφές τού Μπεντίτ, οι συγκεκριμένες, οι αποσπασματικές (αλλά οι έξ όνυχος τόν λέοντα κατ’εμέ) είναι καταδικαστέες ή αποδεκτές, όχι γιά κάποιον συνοδοιπόρο ή συμπαθούντα τούς χίππυς αλλά γιά τόν νομοθέτη στήν δύση;

Ίσως γι’αυτό νά γενίκευσε ο son of lion. Σαφώς καί δέν πιστεύει ότι ο κάθε αριστερός επιδοκιμάζει τόν Μπεντίτ, νομίζω όμως ότι θέλει νά στηλιτεύση τήν προσπάθεια τών αριστερών νά κρίνουν τήν καταδικαστέα κατ’εμέ στάση τού Μπ. βάσει δεδομένων τού χιππισμού.

Κι επειδή δέν σού άρεσε τό παράδειγμα μέ τό ΛεΠέν, θά σού θυμίσω τήν περίπτωση τού Φόρτουιν ο οποίος ομοφυλόφιλος ών καίτοι δολοφονήθηκε δέν εισέπραξε καμιάν δήλωση συμπαθείας, (προσπαθώ νά φανταστώ πόσο τυφωνικό σούσουρο θά προεκάλει δολοφονία αριστερού γκέι πολιτικού).




ΔΗΜΗΤΡΑΑΑΑΑ;! Πάνε πλζ είς τήν Πανάκειαν! :-)

13/5/08, 12:43 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Πρόσεξε τώρα φίλε -γιατί, μάλλον, χρειάζεται να γίνω πιο παραδειγματικός. Αντιγράφω:
"κινούσα αφού τήν τσάντα ωσάν τήν Δέσποινα Στυλιανοπούλου". Τι θα πει αυτό; Οτι ο άνθρωπος που το έγραψε αυτό είναι πούστης αφού κουνάει την τσάντα του σαν το Δεσποινάκι (και μάλιστα ακρουδόπουστας -γιατί το Δεσποινάκι περπατούσε κάπως αρκουδιάρικα).

"Εγώ όμως τήν θέλω, όσο μέ χλευάζει σέ όλο τό τμήμα, τόσο μού αιματώνεται η μπαγκέτα μου".
Εκτός από πούστης, το άτομο είναι και κάργα μαζοχιστής!

"Νά μεγαλώνη, νά τό καμαρώνωμε καί νά σπονδίζωμε υγρά μας συνεχώς στό λίκνο του". Επίσης, το άτομο θέλει να παντρευτεί, να κάνει παιδί και να το αναγκάζει να παρακολουθεί τις σεξουαλικές του περιπτύξεις με τη γυναίκα του.

Τώρα, αν τα γράψω αυτά -θα κάτσεις να απολογηθείς σε στυλ "δεν είναι αυτό που νομίζετε"; 'Η θα απηυδίσεις (και με το δίκιο σου);

Μίλησες για απόψεις που θα έπρεπε να απασχολήσουν εισαγγελέα. Να σου θυμίσω οτι το αδίκημα της παιδεραστίας τιμωρείται εφόσον έχει συντελεστεί ή εφόσον κάποιος προτρέπει τον κόσμο σε αυτές τις πράξεις; Εσύ δηλαδή θεωρείς οτι στο βιβλίο του Κον Μπετίτ περιγράφονται παιδεραστικές πράξεις; Ξέρεις, ας πούμε, κι εγώ παίρνω αγκαλιά την κόρη μου και τη φιλάω και μ΄αρέσει κιόλας! Κι αυτή με φιλάει -φιλάμε ο ένας τον άλλο δηλαδή! Λες να είμαι ο Δουρής και να μην το έχω πάρει χαμπάρι;

Στο άλλο που λες -ας μην εθελοτυφλούμε φίλε και συγνώμη, αλλά θα ξαναγίνω ωμός. Αν σου πειράζουν το πουλί, αυτό μπορεί και να σηκωθεί. Αυτό είναι ανωμαλία; Μη μου γυρνάς το επιχείρημα -γι΄αυτό μίλησα, όχι για ερεθισμό από ανήλικο (αυτό που λες εσύ σημαίνει οτι βλέπω το ανήλικο και ερεθίζομαι).

Δεν ξέρω αν οι χριστιανοί απαντούσαν στην κατηγορία της ανθρωποφαγίας, ξέρω όμως οτι τους σταύρωναν με αυτή την κατηγορία. Άρα, μάλλον, η απάντησή τους δεν φαινόταν πειστική. Ή τους είχαν στημμένους για σταύρωση -οτι και να έλεγαν, σκέψου το λίγο. Κάνε και τις αναγωγές.

Βάζει ο s.o.l. το θέμα γενικευτικά -οι αριστεροί και ο Κον Μπετίτ. Αυτά είναι παπαριές ρε συ! Δεν υπερασπίζομαι τον Κον Μπετίτ -πρώτος εγώ τον έβρισα για τις απόψεις του. Αλλά ένα πουλημένο ιδεολογικά άτομο δεν πάει να πει οτι είναι όλες οι πληγές του Φαραώ μαζεμένες! Έλεος!

Δεν τον ξέρω αυτόν τον Φόρτουιν πως τον λες ... Αλλά σου εξήγησα κάτι απλό: αν η ιδεολογία σου μιλάει για απαγόρευση όλων των περιορισμών -είσαι συνεπής με αυτή ενεργώντας όπως ο Κον Μπετίτ στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αν η ιδεολογία σου μιλάει για εφαρμογή έξτρα απαγορεύεσεων και όλα τα καλά, δεν μπορείς να χουφτώνεις παιδάκια. Αφού το καταδικάζεις δηλαδή -πως να γίνει;

Ομοίως λοιπόν και προσπαθώντας, ίσως, να προσεγγίσω το παράδειγμα που επικαλείσαι:
-Αν σπάσουν στο ξύλο τον ομοφυλόφιλο βουλευτή του Σύριζα Πολυλογίδη, ο κόσμος θα πρέπει να εξεγερθεί γιατί το κόμμα αυτό αγωνίζεται για την προάσπιση της διαφορετικότητας (έτσι λέει τουλάχιστον).
-Αν σπάσουν στο ξύλο τον Βαϊτση του ΛΑΟΣ ο κόσμος θα τον γράψει κανονικά, εφόσον συμμετέχει σε ένα κόμμα που τρέφει και προπαγανδίζει την απέχθεια (είμαι κόσμιος εδώ) κατά των ομοφυλοφίλων.

Να στο πω και πιο χοντρά; Υπάρχει μόνο ένας Εβραίος που θα ήθελα να ψοφήσει σε θάλαμο αερίων: ο Αδόλφος Χίτλερ. Χρειάζεται να σου εξηγήσω το γιατί;

13/5/08, 1:41 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger son of a lion είπε...

Ε όχι και πουριτανός! Αυτή είναι μία κατηγορία που πρώτη φορά μου προσάπτουν. Πουριτανός είναι δηλαδή όποιος δεν είναι παιδεραστής;
Όσο για την γενίκευση, ναι, όντως γενικεύω. Τι ήθελες να πω; "Το 69,69% των αριστερών μπλα μπλα μπλα..."; Σίγουρα δεν είναι όλοι έτσι, ιδιαίτερα για έναν τόσο πολυδιασπασμένο χώρο όπως η αριστερά. Αλλά όπως όλοι οι αριστεροί γενικεύουν αυτοαποκαλούμενοι ως αριστεροί (ενώ πολλάκις απέχουν παρασσάγγας ιδεολογικώς), ε, με τον ίδιο τρόπο νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να γενικεύω κι εγώ.
Στη δική σου ιδιαίτερα περίπτωση πάντως, πιστεύω ότι η διαπίστωσή μου ισχύει. Αντί να πεις "σκατά στους παιδεραστές, σκατά και στον Κον Μπεντίτ", έχεις μπει σε ένα τριπάκι εγκληματολογικής φύσεως για το πού σταματά η φυσιολογική ανθρώπινη φύση (ωχ, μην με ξαναπεις πουριτανό γι' αυτό!) και πού ξεκινά η παιδεραστία, λες και χρωστάς κάτι στον κυρ-Κον. Αναρωτήσου, ξανασχολήθηκες ποτέ τόσο πολύ με αυτό το θέμα; Απλά μέσω του Κον βλέπεις τα ραγίσματα της κοσμοθεωρίας σου και βιάζεσαι να κλείσεις τις τρύπες.
Φιλικά πάντα.

14/5/08, 11:42 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Son και οι γενικεύσεις συνεχίζονται!
Λοιπόν άκου κάποια απλά πραγματάκια, προφανή:

1. Κάποιος αριστερός μπορεί να είναι παιδεραστής, κύναιδος, βιαστής, ΑΕΚτζής ή Μπακαγιόκος. Δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Για να χαρακτηρίσεις συνολικά τους αριστερούς θα πρέπει να βασιστείς στους κεντρικούς άξονες της, όποιας, θεωρίας τους. Έχεις βρει τίποτα, σε οποιαδήποτε αριστερή θεωρία που να ωθεί τους θιασώτες της στην παιδεραστία; Αν ναι -πάω πάσο. Αν όχι, γενικεύεις σαχλαμαροειδώς.

2. Πουριτανός είναι αυτός που δεν μπορεί να δει πέρα από τα ταμπού του κι αυτό τον κάνει να πετάγεται στον αέρα, απλά και μόνο με τη χρήση κάποιων λέξεων. Χωρίς, υποπτεύομαι, να έχεις διαβάσει το σχετικό κεφάλαιο του βιβλίου, χωρίς να έχεις επαφή με τις απόψεις και την κοσμοθεωρία του ανθρώπου (καμιά σχέση με αριστερά όλα αυτά -να μην μπερδευόμαστε), βγαίνεις και φωνάζεις την αποψάρα σου. Να σε ρωτήσω εγώ κάτι; Αφού είναι παιδεραστής ο τύπος γιατί δεν κινήθηκε δίωξη εναντίον του από τότε που έβγαλε το βιβλίο (και που ήταν στη μπούκα της γαλλικής κυβέρνησης); Αφού υπάρχουν αναφορές σε παιδεραστία γιατί δεν το απαγορεύουν το βιβλίο ακόμα και τώρα; Λες οι Γάλλοι να είναι κολλητάρια του Κον Μπετίτ; Διεθνής συνωμοσία κι έτσι;

3. Ο Κον Μπετίτ, δεν έχει καμιά σχέση με αριστερά -είναι πλέον ένα πουλημένο γομάρι και οι απόψεις του με βρίσκουν συνολικά αντίθετο. Άρα, υπερασπιζόμενος τον Κον Μπετίτ δεν υπερασπίζομαι καμιά αριστερά. Το πιο εύκολο θα ήταν να πω "δες τον Ντάνυ, ξεπούλησε την ιδεολογία του και έγινε καπιταλόσκυλο -αλλά τι περίμενες από κάποιον που ήταν δηλωμένα παιδεραστής!" Αυτό θα έκανε κάθε ΚΚ που σέβεται τον εαυτό του. Αλλά καημένε μου, άλλο πράγμα οι πολιτικές διαφωνίες και άλλο το πλήρες κανιβάλισμα. Πολιτικά ο Ντάνυ είναι για τον πούτσο (και συγνώμη για τα γαλλικά μου). Αλλά αυτό δεν τον κάνει αυτομάτως παιδεραστή!

15/5/08, 10:23 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Λοιπόν, επειδή λίγο έχω χαθεί λίγο άς δούμε πάλι τό αρχικό κείμενο:

Ο ηγέτης των ταραχών στο Παρίσι του 1968, Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ, αντιμετώπισε προ μερικών ετών κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Η σεξουαλική κακοποίηση δέν προϋποθέτει διείδυση φαντάζομαι. Λίγη θωπεία αρκεί. Δέν είναι απαραίτητο δηλαδή κάποιος μέ μιά τέτοια κατηγορία νά είναι παιδέρα ολκής.

Το διαρκές φλερτ με όλα τα παιδιά πήρε σύντομα ερωτική τροπή. Μπορούσα κανονικά να νιώσω, πώς τα μικρά κοριτσάκια από την ηλικία των πέντε ετών είχαν ήδη μάθει να μου την πέφτουν. ... κάποια παιδιά να μου ανοίγουν το φερμουάρ και να αρχίζουν να με χαϊδεύουν... ... Όμως, όταν επέμεναν, τα χάιδευα κι εγώ».

¨Ενας κάποιος πρώην υπουργός τού ζήτησε μέσω επιστολής σέ χαμαιτυπείο σκέψης (=εφημερίδα) ένα ξεκαθάρισμα.

Ο Κόν απάντησε : δεν είχε επίγνωση ότι υπήρχε πρόβλημα με αυτό

Σέ άλλη περίπτωση ο Κόν υπερασπιζόμενος εαυτόν σχολίασε :

είναι «ανοησία» να τον κατηγορεί κανείς για ασέλγεια σε παιδιά

./.

O Kόν δέν θεωρεί ασέλγεια τό νά αφήνης παιδάκι νά βάζη χέρι μέσα στό σλίπ του. Έχει καλώς. Προσωπικά θεωρώ ότι αυτό τό γεγονός, γι’αυτό τό δεδομένο θά έπρεπε νά λογοδοτήση.

Εάν ακούσουμε γιά κάποιον δάσκαλο σέ κάποιο σχολείο στό Ελληνικό νά χορηγή τό πέος του γιά θωπείες σέ 8χρονα,θά μάς βγή αποδοκιμασία καί δυσαρέσκεια. Δέν θά εξετάσουμε προσωπικές κοσμοθεωρίες του κι άν τό παίζη προχώ. Ανάλογα γιούχα, έχω καί γιά τόν Κόν, τήν εμβληματική μορφή τού Μάη.

...


Τελικά ζούμε σέ μιά αναλογική δημοκρατία στήν οποίαν ο καθείς σέ πολιτικό επιπεδο λαμβάνει ό,τι πρεσβεύει; Σέ οπαδό τού ολοκληρωτισμού, πολίτη δημοκρατίας, η σημερινή τέτοια (δημοκρατία) αρνείται τά αγαθά της σέ αυτόν κι απλώς τού παρέχει ό,τι θά είχε σέ έναν φασισμό;

Θέλω νά πώ:
Ένας εισαγγελέας* σέ περίπτωση σεξ. κακοποίησης παιδιού από έναν λευκό φασίστα ή από ένα παιδί τού μάη, οφείλει νά μήν κάνη διάκριση. Ένας τηλεθεατής σαφώς καί μπορεί νά κάνη τέτοια. Η φράση του, νά λουστούν τά φασισταριά ό,τι πιστεύουν γιά τούς άλλους, μπορεί καί νά ειπωθή, δόξα τώ θεώ όμως πού η άποψη αυτή δέν έχει μέ νόμο (εισέτι)

(Αλήθεια, τί καφκικό έχει πεί ο ΛαΟΣ γιά τούς γκέυ; Πώς δημιουργεί απέχθεια ή μίσος;)

* Όχι σέ καθεστώς κουμούνας ή φρανκικό καθ. αλλά σέ δυτ. Τύπου δημοκρατία.

15/5/08, 2:37 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Κάτσε γιατί τώρα σε χάνω εγώ!

1. Ο Κον Μπετίτ αντιμετώπιζε κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών; Από ποιον; Δικάστηκε; Του έγινε μήνυση; Ή βγήκε καμιά γαλλίδα κυρία Λουκά και τσίριζε; Έχει διαφορά δε νομίζεις;

2. Το δεύτερο απόσπασμα που παραθέτεις δεν μου λέει τίποτα γιατί έχει αρκετές φορές τρεις τελείες. Δεν γίνεται κουβέντα έτσι. Βάλτο ολόκληρο να το συζητήσουμε.

3. Οι απαντήσεις του Κον Μπετίτ, είναι μια χαρά νορμάλ. Την εποχή εκείνη ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Να σου θυμίσω, για να μην το ζαλίζουμε το ζήτημα, οτι οι γυναίκες στην Ελλάδα παντρεύονταν στα 12 με 15; Σαφώς και είναι ανοησία να τον κατηγορεί κάποιος οτι ασέλγησε -και να σου πω το γιατί; Από που κι ως που βγαίνεις σήμερα Ζορό και κατηγορείς; Τα παιδιά εκείνα δεν είχαν γονείς; Τόσο ζώα ήταν, που δεν έκαναν τίποτα; Τα παιδιά εκείνα είναι σήμερα ενήλικες. Γιατί δεν πήγε κανένας να ρωτήσει τη γνώμη τους; Να δει βρε αδερφέ τι τραύματα έχουν από το "χερούκωμα του Ντάνυ"! Γιατί ένας μικρός Εισαγγελάτος ζει μέσα μας -γι΄αυτό.

3. Το τι θεωρείς εσύ σαν ασέλγεια και το τι θεωρεί ο Κον Μπετίτ, λίγη σημασία έχει. Η δικαιοσύνη τι αποφάνθηκε; Η δικαιοσύνη που είχε καταδικάσει τον Κον Μπετίτ για χίλιες δυο άλλες σαχλαμάρες -προκειμένου να τον διώξει από τη Γαλλία, η εχθρική προς αυτόν δικαιοσύνη δηλαδή!

4. Στο είπα 100 φορές, να στο πω μια ακόμα. Με παράδειγμα που ίσως καταλάβεις. Στην Αρχαία Ελλάδα οι δάσκαλοι πηδάγανε τους μαθητές, βλέπε Σωκράτης. Δεν ήταν μεπτό -τι να κάνουμε δηλαδή; Μέσα στα δίδακτρα περιλαμβανόταν κι ένα χερούκωμα. Στη σύγχρονη Ελλάδα (ας μην συζητήσουμε τους λόγους) αυτό είναι μεμπτό. Άρα, μη συγκρίνεις ανόμοια. Και μη μου πεις οτι απέχουμε τρομερά σε νοοτροπία από την Αρχαία Ελλάδα, αλλά είμαστε πιο κοντά στη νοοτροπία του γαλλικού Μάη γιατί θα πέσω κάτω να χτυπιέμαι στα μωσαϊκά.

5. Δεν ζούμε σε δημοκρατία -μην το συζητάς.

6. Ένας εισαγγελέας οφείλει σαφώς να κρίνει ίδια τις όμοιες περιπτώσεις. Αλλά οι περιπτώσεις δεν ορίζονται μόνο από το αδίκημα. Ορίζονται και από τον χρόνο τέλεσής του. Γιατί νομίζεις υπάρχει παραγραφή στην 20ετία; Επειδή ο νομοθέτης (μην κολλήσεις στον όρο) έκρινε οτι μετά την πάροδο 20 χρόνων δεν υπάρχουν στοιχεία προκειμένου ο δικαστής να αποφανθεί για την τέλεση ή όχι κάποιου αδικήματος. Και σαν στοιχεία δεν εννοεί μόνο τα ίχνη του παπουτσιού του δολοφόνου στη λάσπη. Εννοεί μαρτυρικές καταθέσεις, κενά μνήμης, αποτύπωση των εκάστοτε ισχυουσών συμπεριφορών κ.λ.π. Εγώ δηλαδή, να δεχτώ να περάσουμε από δίκη τον Κον Μπετίτ για παιδεραστία. Εσύ θα δεχόσουν να περάσει δίκη ο Χριστόδουλος σαν συνεργάτης της χούντας;

Υ.Γ.: Οι βουλευτές του ΛΑΟΣ επιμένουν ακόμα να χαρακτηρίζουν την ομοφυλοφιλία σαν ψυχοσωματική παθογένεια -το διατυμπανίζουν αυτό από τις ειδήσεις μέχρι τη Δρούζα. Ακολουθώντας την μεγάλη Σοβιετική Σχολή που κατέτασσε μέχρι το 1991 την ομοφυλοφυλία στις ψυχικές νόσους -με αποτέλεσμα να έχουν εξοστρακιστεί από όλα τα διεθνή φόρα οι Σοβιετικοί ψυχίατροι. Σου φτάνει αυτό ή θέλεις κι άλλα;

15/5/08, 3:11 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Προφανώς καί ο Κον Μπετίτ δέν αντιμετώπισε τήν παραμικρή ιστορία μέ τίς αρχές. Μά τό πόστ μου δέν έγινε επειδή είδα εκκρεμή κάποια δικογραφία αλλά επειδή διάβασα κάτι στό δίκτυο• αυτά τά αποσπάσματα τά οποία αναφέρουν ότι άφηνε τά παιδάκια νά τού χαμηλώνουν τό φερμουάρ καί νά βάζουν τό χέρι τους.

Λές ότι εκείνη τήν εποχή δέν θεωρούνταν προβλήματα αυτά τά πράγματα. Όντως; Η γαλλική κοινωνία εδέχετο κούλ εάν π.χ. ο γείτονας πείραζε τό παιδί κάποιου; Ομολογώ ότι δέν τό ήξερα.

Τέλος, σέ μιά ταπεινή κουβεντούλα – δυό μας είμαστε – δέν έχουμε τήν χρεία δικαστικών τοποθετήσεων, νομίζω, γιά νά κράξουμε ή νά ζητωκραυγάσουμε κάποιον. Γι’αυτό καί τό θέμα τής 20ετίας

ΥΓ1: Νά θίξουμε κάποια στιγμή καί τό ζήτημα Χριστόδουλος, στιγμή όμως, η οποία νά περιέχη πολλές ελεύθερες τέτοιες...
ΥΓ2: Ο ΛΑΟΣ ώς επίσημο κόμμα ΔΕΝ έχει υιοθετημένη πολιτική, στάση αποκλεισμού τών ομοφυλόφιλων. (όπως π.χ. στό θέμα τών λαθρομεταναστών ζητούσε μιά χί ψί αντιμετώπιση) ΔΕΝ έχω επίσης υπόψη μου τυχόν προσωπικές απόψεις βουλευτών (ή στελεχών του) ακόμα καί ακραίες τέτοιες οι οποίες νομίζω ότι δέν θά μπορούσαν νά σκλαβώσουν τήν επίσημη γραμμή. Δέν θά πώ βεβαίως ότι τήν είδαμε ξαφνικά όλοι λάρτζ καί άνετοι, αλλά άς μήν θεωρηθούμε ότι ο ΛΑΟΣ είναι τό ενδιάμεσο στάδιο λίγο πρίν από τό πρέ α πορτέ μέ ροζαστεράτες φόρμες, όπως στήν Γερμανία κάποτε. (καί σιγά η ελλ. κοινωνία {ειδικά στό θέμα αυτό} μήν περίμενε ένα κόμμα τού 3,9% τών ψηφισάντων γιά νά τήν οδηγήση σέ ρατσιστικά έκτροπα, φυλετικό μίσος κλπ κλπ κλπ.

16/5/08, 6:56 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Κοίτα -πήγα το μεσημέρι να πάρω την κόρη μου από τη φύλαξη και τα άλλα παιδάκια έπαιζαν μαζί μου και μάλιστα μου χάιδευαν τα χέρια. Πως το βλέπεις; Παιδεραστία κι έτσι; Περιττό να πω οτι μου άρεσε -μου αρέσει να παίζω με παιδάκια.
Αν τώρα το χάιδεμα χεριού δεν είναι μεμπτό, αλλά, όταν φτάνουμε σε φερμουάρ ζορίζουν τα πράγματα (λες και τα παιδιά διακρίνουν χέρι από πούτσο!) -εντάξει ας το δούμε. Το ξέρεις οτι τα παιδάκια ψιλοαυνανίζονται μόνα τους; Και γενικά δηλαδή, όταν βρίσκουν μια ερωτογενή περιοχή τους την πειράζουν. Τι θα πει αυτό; Ανωμαλία τα παιδάκια; Να τα βαράμε;
Αποπλάνηση ανηλίκου είναι η χρησιμοποίησή του με δόλιους ή άλλους τρόπους για την προσωπική μας ευχαρίστηση. Αν νομίζεις οτι αυτό έκανε ο Κον Μπετίτ, συγνώμη, αλλά το παραχέζεις το ζήτημα.

Και τελικά, αυτό που λέγανε και κάποιοι άλλοι πιο πάνω -ο Μάης του 68 ήταν 100 πράγματα. Το να κάνεις την (ανύπαρκτη) τρίχα, καραβόσκοινο -είναι κάπως μαύρη προπαγάνδα ρε αδερφέ! Σα να θέλεις, ας πούμε, να αμφισβητήσεις το Χ πρωτάθλημα του θρύλου επειδή ο Μητρό έκανε τράμπα τη Ναθαναήλ στον Αναστό. Ε, δεν στέκουν αυτά τα πράγματα.

Υ.Γ.2: Επίσημη γραμμή στο ΛΑΟΣ; Τι έγινε ρε; Σοβιέτ την είδατε; Πάντως, αν δεν σας εκφράζουν οι δηλώσεις του Γεωργιάδη, του Βελόπουλου και του Πλεύρη περί ομοφυλοφυλίας έχετε πρόβλημα. Για διάσπαση σας βλέπω.
Υ.Γ.1: Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι έκανε ο Χριστόδουλος στη χούντα -παράδειγμα το έφερα. Επειδή δεν μπορούμε τώρα να αναλύσουμε τις συνθήκες του τότε. Και επειδή η συνεργασία με τους ισχυρούς για να βολευτούμε, είναι ανθρώπινο πράγμα. Κι εγώ στη θέση του το ίδιο μπορεί να έκανα -δεν είμαι λοιπόν ο αδέκαστος κριτής κανενός.

16/5/08, 11:19 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Και για να μην το κουράζουμε άλλο, σου λέω οτι τα αποσπάσματα του βιβλίου του Κον Μπετίτ που παραθέτεις είναι "περαγμένα". Με έκανες και το έψαξα στη βιβλιοθήκη, κοίτα λοιπόν:

"Το διαρκές μου φλερτ με τα παιδιά έπαιρνε γρήγορα φόρμες ερωτισμού. Αισθανόμουν αληθινά οτι οι κοπελίτσες των 5 χρονών είχαν κιόλας μάθει να με παρασέρνουν, να με ψαρεύουν. Αυτό είναι απίστευτο. Το μεγαλύτερο διάστημα ήμουν αφοπλισμένος"
"Μου συνέβη πολλές φορές ν΄ανοίγουν μερικά παιδιά το πανταλόνι μου και ν΄αρχίζουν να με χαϊδεύουν. Αντενεργούσα κατά διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με την περίπτωση, αλλά η επιθυμία τους μου έβαζε ένα πρόβλημα. Τα ρωτούσα: "Γιατί δεν παίζετε μαζί, γιατί διαλέξατε εμένα και όχι τα άλλα παιδιά;" Αλλά αν επέμεναν, οπωσδήποτε τα χάιδευα. Τότε με κατηγόρησαν για "διαστροφή". Έγινε μια επερώτηση στη Βουλή που ζητούσαν να μάθουν αν πληρωνόμουν από τη δημαρχία, πάντα στο όνομα του νόμου που απαγορεύει στους εξτρεμιστές να είναι υπάλληλοι...."

Άρα; Μάλλον στραβή είναι η πηγή σου. Πάντως το κεφάλαιο του βιβλίου του που αφορά τα παιδιά καλά θα κάνεις να το διαβάσεις. Αν πρόκειται να κάνεις ποτέ παιδιά θα σε βοηθήσει, είναι από τα πιο σαφή και περιεκτικά παιδαγωγικά κείμενα που θυμάμαι.

17/5/08, 7:01 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Μότορ, εάν δής τά σχόλια, θά δής ότι δέν μίλησα γιά τό ότι είναι παιδέρα ο Κον Μπετίτ. Η αρχή έγινε ερωτηματικά από τήν Δήμητρα κι εγώ ρώτησα εάν η παιδεραστία προϋποθέτει καί διείσδυση. Τώρα, εάν εσύ κατά τίς αθλοπαιδιές μέ τά παιδάκια (παράδειγμα έτσι;) άφηνες τά συμμαθητόπουλα τής κορούλας νά σέ χουφτώνουν, έ σόρρυ! Δέν μού κάνει καί πολύ κάτι πού τό διηγείσαι μιά Κυριακή σέ φίλους κατά τήν απογευματινή σουμάδα.

Σέ τούτο επικέντρωσα. Σέ κάποια περιστατικά.

Διαβάζω (όχι μόνον τώρα μέ τά 40χρονα αλλά σχεδόν ανέκαθεν) διθυράμβους γιά τόν επαναστάτη, γιά τόν έτσι γιά τόν γιουβέτσι.

Τώρα, προκύπτει ένα αρθράκι τό οποίο παρουσιάζει (ΜΟΝΟΝ γιά τόν Κόν Μπετίτ καί όχι συλλήβδην γιά τούς περί τού Μάη) κάτι πού ουδέποτε αναφέρθηκε κάν στήν Ψωρωκώσταινα. Αρθράκι μέ λεπτομέρειες τίς οποίες θεωρώ αποδοκιμαστέες μέ τά σκηνικά πού περιγράφει (ΟΚ, τό παιδάκι δέν ξεχωρίζει πέος από χέρι – άν καί πολύ αμφιβάλλω γιά ένα 9χρονο, αλλά τέσπα - όμως ο Κόν Μπετίτ [πάλι μπαίνω σέ λεπτομέρειες καί δέν μ’αρέσει]δέν διέκοψε τίποτε, καθόταν καί χαυνωνόταν).

Τό αρθράκι επαναλαμβάνω ότι ποτέ δέν παρουσιάστηκε από τόν Τύπο - γιά πολύ νομίζω ευνόητους λόγους. Είναι όμως λεπτομέρειες – τουλάχιστον κατ’εμέ , τόν μέσο φασίστα δηλαδή όστις δέν φιλτράρει τυχόν ιδιαιτερότητες σέ κάποια συμπεριφορά μέσω αριστεράς τοποθέτησης – κάργα γαργαλιστικές!

Καί άξιες αναφοράς.

Κι αναφέρθηκαν.

Λεπτομέρειες οι οποίες περιορίζονται στόν Κόν Μπετίτ, ΔΕΝ ΘΙΓΟΥΝ τό κίνημα τού Μάη.

ΠΟΥΘΕΝΑ δέν έγραψα κάτι αρνητικό γιά τόν Μάη στό πόστ αυτό.

Κυττώ τό κειμενάκι σου, σαφώς καί δέν αποπλάνησε (αφού δέν ακούστηκε καί τίποτε τότε, εξάλλου) αλλά δέν μπορώ νά μήν παραμένω σταθερός στήν άποψή μου ότι ό,τι ανέφερε (αλλά καί κάποια μή ξεκαθαρίσματά του μετά) ό,τι υπάρχει γιά τότε είναι κάτι τό οποίο ΕΓΩ δέν θά διεκήρυττα μέ περηφάνεια.

Επαναλαμβάνω: Δέν αξιολογώ τήν είδηση, όλες αυτές τίς λεπτομέρειες ώς φίλτρο γιά τόν Μάιο. Δέν ανέφερα κάπου ότι λόγω αυτών τών περιστατικών, παραμύθι ο Μάης (προσωπικά δέν μέ άγγιζε καί πρίν νά διαβάσω τό άρθρο αυτό.)



ΥΓ: Επαναλαμβάνω. Τέτοιες απόψεις βουλευτών (ο Άδωνις π.χ. έχει γράψει τό ομοφυλοφιλία στήν αρχ. Ελλάδα, μέ σαφή αρνητική θέση, εξάλλου δέν είπα ότι ο ΛΑΟΣ διαθέτει άρμα στήν gay parade) δέν υπάρχουν πουθενά στό επίσημο πρόγραμμα, ώστε ο ΛΑΟΣ νά κινήται μέ χί συντεταγμένες. Θέση επίσης στό πρόγραμμα δέν υπάρχει καί γιά τούς ταρίφες, ωστόσο αρνητική άποψη (φαντάζομαι) εννοείται ότι θά (πρέπει νά) έχουν ΟΛΟΙ οι βουλευτές γιά τήν κίτρινη φυλή. Από αυτό, νά φθάνουμε στό σημείο νά θεωρούμε ότι ο ΛΑΟΣ σπρώχνει τόν κόσμο σέ διωγμό τών ομοφυλόφιλων, σέ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥΣ, ε, νομίζω ότι κρύβει ένα χάσμα.

22/5/08, 11:33 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Καλά, όπως θα θυμάσαι, κι εγώ από την αρχή ξεχώρισα τον Κον Μπετίτ από το θέμα "Μάης '68". Και ανέφερα οτι τον θεωρώ πουλημένο τομάρι ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΣ μιλώντας.

Από εκεί όμως μέχρι την παιδεραστία -η απόσταση είναι μη μετρήσιμη.

Βεβαίως, εσύ παρουσίασες το σχετικό αρθράκι κάτω από την ταμπέλα "40 χρόνια Μάης 68", άρα έκανες κάποια σύνδεση. Αν το έγραφες με τίτλο "Κουφάλα Ντάνι έτρωγες καλά!" θα ήταν διαφορετική η φάση.

Σχετικά με το ίδιο το άρθρο, στο έγραψα και πιο πάνω (με ανάγκασες να ψάχνω στη μπαχαλοβιβλιοθήκη μου το βιβλίο ρε μπαγάσα!) οι αναφορές του είναι "πειραγμένες" και επιλεκτικά διαλεγμένες. Άρα η όλη επιχειρηματολογία του άρθρου και οι απόψεις σου περί του "κοκκορεύεται που τον χούφτωναν" ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ. Τόσο απλά.

Κσι επαναλαμβάνω -το σχετικό κεφάλαιο του βιβλίου έπρεπε να διδάσκεται ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ σε όλους τους υποψήφιους γονείς. Διάβασέ το και θα το δεις.

Υ.Γ.: Εδώ ρε μάγκα είσαι φάουλ. Βάζεις τη δήθεν παιδεραστία του Ντάνυ κάτω από τον τίτλο "Μάης του '68", αλλά θέλεις να βρω προγραμματική δέσμευση του ΛΑΟΣ κατά των ομοφυλοφίλων! Λες κι εσύ μου κατέβασες καμιά μπροσούρα του Μάη που να λέει "πηδάω οχτάχρονα και μ΄αρέσει"! Αν τώρα δεν δέχεσαι τις απόψεις των βουλευτών του ΛΑΟΣ σαν δεσμευτικές για τις θέσεις του κόμματος ... τι να πω; Εθελοτυφλείς.
Σου υπενθυμίζω πάντως, ότι όταν ο Ψαριανός τα έχωσε στους γκέι, το κόμμα του (έστω και για τα προσχήματα) διαφοροποιήθηκε. Για θύμισέ μου τη διαφοροποίηση του ΛΑΟΣ από τις θέσεις των βουλευτών του.
Από που κι ως που φαντάζεσαι οτι οι βουλευτές έχουν αρνητική άποψη για τους ταρίφες; Πίπες κάνουν στον συνδικαλιστικό τους φορέα, κάθε μέρα -από άκρα δεξιά ως Σύριζα αριστερά.

22/5/08, 1:26 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats