Παρασκευή, Ιουνίου 29, 2007

Κόλπα μέ κλοπάκια.

Εφηβάκια μάλλον. Μεταλλαγμένα. Πράσινα. Καυκαλωτά. Απανατολικής κουλτούρας.

Τά χελωνονιτζάκια όμως είναι γιά άλλο θέμα, πόστ.

Τό τουτουνό θέμα απλώνεται ώς εξής:


Η ουσία δέν βρίσκεται πουθενά αλλού παρά στήν σιωπή (καί καλά απαξίωση) από τό Κόμμα. Διότι όταν ο οιοσδήποτε (μή αριστερός) εκφράσει τήν παραμικρή ένσταση, μιάν αντιρρησούλα, (ακόμη καί) ένα τόσο δά σκώμμα, σηκώνεται τσουνάμι οργής από τόν Περισσό. Ο οποίος Περισσός αρχίζει νά σκούζη.

Σκούζ, φασίστες! Σκούζ, κάτω τά χέρια από τιμημένο Κόμμα! Σκούζ, ξανάρχονται τά σκοτάδια...

Καί λοιπά σκυλοπαυλωφικά...

Τώρα όμως επειδή τό κράζει (μέ μάλιστα κράξιμο εξόχως αντικομμουνιστικό, από αυτά πού τά ορφανά τής μόσχας δέν θέλουν επ’ουδενί νά βγαίνουν παραέξω στόν πολύ κόσμο) ένα πρώην στέλεχός (μαχητικά αντιδεξιό) Του, απαξιώνει γενικώς.

Ε, ναί! Πώς μπορεί ένας ελληνόφωνος μπολσεβίκος νά φέρη κάποια αντίρρηση στόν Πάγκαλο, όταν αυτός κάνει λόγο γιά τά ψυχιατρεία τής Σοβετικής Ένωσης ; (r.i.p.) Τί νά πε πώς μπορεί νά δικαιολογήση καταστάσεις;

«Είναι ευτύχημα που το ΚΚΕ δεν διαθέτει ψυχιατρεία, για να με εγκλείσει σε αυτά»




Νέα επίθεση κατά του ΚΚΕ και του «Ριζοσπάστη» εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Εκτός από την προσωπική κόντρα με την εφημερίδα, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μίλησε γενικότερα κατά του ΚΚΕ, το οποίο χαρακτήρισε «αδιέξοδη επιλογή», τονίζοντας: «Δεν έχει κανένα νόημα η ψήφος στο ΚΚΕ». Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha, ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι «έχει ακολουθήσει από τον Ριζοσπάστη μια προσπάθεια προσωπικής εξόντωσης». «Εκλήθη γιατρός να με εξετάσει. Είναι ευτύχημα που το ΚΚΕ δεν διαθέτει ψυχιατρεία, για να με εγκλείσει σε αυτά, αν ο γιατρός που κάλεσε για να με εξετάσει κατέληγε σε αυτό το συμπέρασμα» είπε χαρακτηριστικά.«Κανείς δεν θα με τρομοκρατήσει εμένα» συνέχισε ο κ. Πάγκαλος, προαναγγέλοντας ότι θα συνεχίσει να ασκεί σκληρή κριτική. «Δεν με έχουν τρομοκρατήσει πολύ δυσκολότερες καταστάσεις στο παρελθόν και δεν θα με τρομοκρατήσει τώρα η κ. Παπαρήγα και διάφοροι καλοί άνθρωποι που εκφράζουν την άποψή τους μέσω του Ριζοσπάστη, για άσχετο θέμα».«Νομίζω ότι το ΚΚΕ είναι μια αδιέξοδη επιλογή. Το επαναλαμβάνω και θα το επαναλαμβάνω, χωρίς να με τρομοκρατήσει κανείς. Αδιέξοδος επιλογή, δεν είναι καν επιλογή αγανάκτησης και θεωρώ ότι, όποιος ψηφίζει ΚΚΕ, απλώς χάνει την ψήφο του. Δεν έχει κανένα νόημα η ψήφος στο ΚΚΕ» κατέληξε.Κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη αποστασιοποιούνται από τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου, ωστόσο δικαιολογούν τις αντιδράσεις του. Την ίδια ώρα, η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει από τα Χανιά για οργανωμένο σχέδιο κατά του ΚΚΕ, αλλά και να επιτεθεί εκ νέου στον Συνασπισμό.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats