Τετάρτη, Ιουνίου 06, 2007

Ερωτευμενιάρικη αφηρημάς.

Πώπω απροσεξιάαααα...

Πώπω μόνταα...

Πωπώ * ήττα...

Μά δέν υπήρξε κάποιος νά πή στόν Αλαβάνο ότι ο φοιτητής ήταν έλληνας;

Τί επισκέψεις συμπαραστάσεως σέ μή αλλοδαπό καί παπαριές!;!;

Μαλακία!



* άλλαξε ο τόνος.





«Ακραίο αυτό που ζούμε»
Επίσκεψη Αλαβάνου στον προφυλακισμένο 19χρονο φοιτητή



Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΝ επισκέφθηκαν τον φοιτητή με τα «πράσινα παπούτσια» ο οποίος προφυλακίστηκε μετά τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη.

Μετά τη συζήτηση που είχε με τον φοιτητή, ο κ.Αλαβάνος έκανε την εξής δήλωση:

«Αν η κυβέρνηση συλλαμβάνει όσους φοράνε πράσινα παπούτσια, γιατί δεν συλλαμβάνει και το Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος εμφανίζεται με αυτά και στην τηλεόραση;

» Είναι ακραίο αυτό που ζούμε στην Ελλάδα. Είδαμε σήμερα τον 19χρονο αριστούχο φοιτητή της Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει συλληφθεί επειδή φορούσε τα πράσινα παπούτσια και κρατείται προφυλακισμένος, παρά το γεγονός ότι έχουμε μαρτυρικές καταθέσεις όλων των φοιτητών, έχουμε ομόφωνη τοποθέτηση των καθηγητών του Χημικού τμήματος του Αριστοτελείου, έχουμε τοποθέτηση ομόφωνη του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

» Δεν μπορεί να χρησιμοποιείται τελικά η προφυλάκιση ως μέσο καταστολής και δίωξης αθώων.

Ζητάμε άμεσα από την κυβέρνηση, αλλά και από τις υπεύθυνες αρχές, να αποφυλακίσουν τον νεαρό και εξαιρετικό αυτόν φοιτητή και να σταματήσουν αυτή την βαναυσότητα η οποία δεν τιμά τη σημερινή Ελλάδα.»

Σημειώνεται ότι ο Αλ. Αλαβάνος, δώρισε στον φοιτητή το βιβλίο του Ίμρε Κέρτες, Το μυθιστόρημα ενός ανθρώπου χωρίς πεπρωμένο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats