Τρίτη, Οκτωβρίου 17, 2006

Νισάφι!

Όποιος ξαναμιλήσει περί υπεροχής τών ελλήνων, καί κορυφής καί πρωτιάς καί αρχηγίας καί ιδιαιτέρων χαρισμάτων καί pioneer καί papasonic καί sharp, ε, άς βουτήξει τήν γλώττα πρώτα στό μυαλό του καί μετά νά μεγαλοστομίση!. Καί κατόπιν τής βούτας, νά διάβάση τό κάτωθι καί νά δή ότι οι πρωτιές, οι ευρηματικότητες, οι πατέντες δέν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο!

Εργαστήριο νόθευσης ναρκωτικών στην Καισαριανή εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ.

To πιο σύγχρονο εργαστήριο νόθευσης ναρκωτικών ανακάλυψαν οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής σε ένα δώμα πολυκατοικίας στην Καισαριανή.

Το εργαστήριο εντοπίστηκε στο πλαίσιο έρευνας της Δίωξης, έπειτα από τη σύλληψη τριών Αλβανών (δύο ανδρών και μίας γυναίκας) την Πέμπτη, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν πάνω από 29 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Η Αστυνομία συνέλαβε και έναν Ελληνα 32 ετών στο Βύρωνα, ο οποίος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ αναζητείται ένας ακόμη Αλβανός μέλος της ίδιας ομάδας.

Στην κατοχή του συλληφθέντα και στο δώμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 κιλά και 550 γραμμάρια ηρωϊνης, μία άγνωστη σκόνη βάρους οχτώ κιλών και 50 γραμμαρίων, δύο ζυγαριές ακριβείας, δύο μίξερ και μία μηχανή με διάφορα εξαρτήματα για την κατασκευή δεμάτων με ηρωϊνη.

Η μηχανή τυποποίησης (πρέσα) όπως ανακοινώθηκε από την Ασφάλεια είχε δυνατότητα τυποποίησης δέκα τόνων ναρκωτικών και για πρώτη φορά κατάσχεται στην Ελλάδα τέτοιο μηχάνημα.


Ελπίζω νά έγινα κατανοητός.

Αλλά καί νά μήν έγινα.............


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats