Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 20, 2010

Πορφυρογέννητος Γωνιὰ



ΑΕΚ - Ἀστὴρ Τριπ. 2-2 (ΟΑΚΑ) 19/9/2010
Πρωτάθλημα - 3η Ἀγωνιστικὴ
22 Ἀραμπατζῆς, 2 Πατσατζόγλου, 19 Λαγός (63' 33 Λυμπερόπουλος), 3 Νασούτι, 4 Μανωλᾶς, 14 Μάκος, 90 Γκέντσογλου, 18 Μπλάνκο (77' 20 Ἔντερ), 24 Μπὲρνς (55' 9 Λεονάρντο), 32 Σκόκκο, 10 Τζιμποῦρ
Σκόρερ: 83΄ Τζιμποῦρ 87΄ Σκόκκο
Κίτρινες: Νασούτι
Διαιτητής: Κουκουλάκης

11 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Συγνώμη -εσύ ως ΑΕΚ ίσως να μπορείς να μου λύσεις την απορία: γιατί φοράει κόκκινα γυαλιά ο Κουκουλάκης; Δηλαδή πάλι ο γάβρος φταίει;

20/9/10, 1:12 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

χαχαχαχα!

ὄχι βρέ, ποιός εἶπε κάτι τέτοιο;

ἁπλά, τά παλληκάρια, πάνω στήν βιασύνη γιά νά κλείσῃ ἡ ἐφημερίδα (μή ξεχνᾷς ὅτι τελείωσε ἀργά τό μάτς) εἶπαν νά βάλουν ἕνα τυχαῖο χρῶμα - τό κόνονο ἐν προκειμένῳ!

20/9/10, 1:31 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Ένα τυχαίο χρώμα -χαχαχαχαχα. Είναι κι αντικομμουνιστές ας πούμε!

Πάντως, τώρα που το είδα καλύτερα (ευτυχώς που τις μαζεύεις σε καλή ανάλυση τις φυλλάδες) συσχετίζουν τα μπενάλντια που δεν σας έδωσε με τα όργια που γίνανε στας Σέρρας για να νικήσει ο γάβρος! Τέτοια όργια πού ούτε οι Σερραίοι δεν διαμαρτυρήθηκαν (βγάλε τα μαλακιστήρια που πετάξανε μπουκάλι σε Ριέρα και Νικοπολίδη και έφαγε κίτρινη ο Νικοπόλ επειδή τους χειροκρότησε!)

20/9/10, 1:52 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

έδωσε με τα όργια που γίνανε στας Σέρρας για να νικήσει ο γάβρος!

τί μαλάκες, ἐκεῖ εἶναι τὸ θέμα;Τέσπα...

20/9/10, 8:06 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Kοίτα -από τη στιγμή που οι θεοφώτιστοι πρόεδροι παύλα πατερούληδες των δύο μεγάλων ομάδων (Βαρδινογιάννης παλιότερα -Μαρινάκης τώρα) έριξαν το σύρμα περί διαιτητικών εγκλημάτων, πάει, εγαμήθη το ζήτημα.
Και δε βρίσκεται ένας να ρωτήσει: καλά, ας πούμε οτι δεν πήρε 1 πέναλτυ ο γάβρος και 2 η ΑΕΚ. Αυτό τους έφταιξε και δεν νικήσανε τον ΗΡΑ που οι ποδοσφαιριστές του πουλάνε σάμαλι στις κερκίδες για να ζουν τις οικογένειές τους ή την Τρίπολη (της οποίας ο πιο επικίνδυνος παίκτης έχει αλογουρά και φαλάκρα ταυτοχρόνως!) εντός έδρας;
Με κάτι τέτοιες παπαριές επιπέδου άσκησης εθνικής πολιτικής από τον Χατζηνικολάου και τον Φράγκα παραμυθιάζεται ο μάλαξ και πιστεύει οτι θα πάει μέσα στη Μπάρτσα για να πάρει αποτέλεσμα ή οτι κάτι ομάδες τύπου Χάυντουκ, ή Μακάμπι τις έχουμε για προπόνηση!

21/9/10, 12:41 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

ἔχεις δίκιο, δικαιολογίες καί ἄλλοθι περί τῆς διαιτησίας δέν χωροῦν - ποιός θά μποροῦσε νά ἐπικαλεστῇ στήν περυσινή ΑΕΚ τά περί διαιτησίας;
Ἀλλά φέτος, τώρα πού εἶναι ἀρχή, πού ἀκόμη δέν ἔχει φανῇ ἄν θά σερνόμαστε ὅπως πέρυσι, ἔ ῥέ πούστη μου, ὄχι καί ἔτσι!

22/9/10, 10:29 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Γιατρέ μου, κι εσείς κι εμείς και οι άλλοι οι πρέσβεις με τα σοκολατάκια θα σουρνώμαστε χειρότερα από πέρυσι. Εσείς επειδή όχι μόνο δεν κάνατε μεταγραφές αλλά χάνετε και παίκτες, εμείς επειδή έχουμε μαζέψει ένα κάρο ακριβούς παίκτες που δεν ταιριάζουν στον προπονητή (κι έχουμε τροχονόμο τον Αντωνάκη στο τέρμα) κι ο βάζελος επειδή νομίζει οτι ο Νιόμπλιας μπορεί να σταδιοδρομήσει σαν προπονητής του Σισέ, του Γκοβού και του Λέτο.

Τώρα, το παιχνίδι σας δεν το είδα για να βγάλω συμπέρασμα πόσο σας ξέσκισε το κοράκι και πόσο μπάζα ήσασταν εσείς αλλά ρε παιδί μου έχω μονίμως αυτή την εντύπωση: αν μια ομάδα του ΠΟΚ παίζει με ομάδα της περιφέρειας και η ομάδα του ΠΟΚ φωνάζει για τη διαιτησία τότε είναι σαν εμένα που έπαιζα μπάσκετ τις προάλλες μαζί μ΄ένα φίλο κόντρα σε 3 εξάχρονα και τσίριζα για φάουλ όταν ένα εξάρχρονο πέρασε κάτω από την παλάμη μου, μού έκλεψε την μπάλα και μού πήρε τον αντίχειρα με το κεφάλι! Δε λέω -είχα δίκιο να φωνάζω, αλλά ρε παιδί μου...

22/9/10, 12:36 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Συμφωνῶ μάστορα γιὰ τὰ περὶ ΠΟΚ ἀλλὰ εἰδικὰ γιὰ τὸ μάτς αὐτό, τί νὰ σὲ πῶ... Ἄσε ἐμένα, ῥώτα κἄναν γαῦρο γιὰ τὸ πῶς τσούλησε! (Τὸν πεσετέρο π.χ.!)

24/9/10, 12:54 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Πάντως λίγο που είδα προς το τέλος του Α ημιχρόνου σας πηγαίνανε πίπα κώλο οι Τριπολιτσώτες!

Τέλος πάντων, εγώ δεν πρέπει να μιλάω επειδή έχω αναπτύξει αυτόν τον γαβροελιτισμό και πιστεύω οτι πρέπει να ρίχνει η ομάδα 5 γκολ σε κάθε ελληνική ακόμα κι αν ο διαιτητής παίζει μπακότερμα στους αντιπάλους. Είναι θέμα μπάτζετ.

24/9/10, 6:44 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

ἔμ, ἄν δἐν εἶχαν τό μάτς στά ἴσα, θά εἴχαμε κερδίσει καί δέν θά γινόταν αὐτός ὁ θόρυβας!

25/9/10, 10:28 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Αν το είχαν στα ίσα εννοείς! Πάντως άκουσα οτι το 50-50 που ζητάνε όλες οι ομάδες ερμηνεύεται με δυο τρόπους:
1. 50 ο γάβρος, 50 ο βάζελος και όλοι οι υπόλοιποι 0.
2. 50 εγώ, 50 ο αντίπαλός μου και για τους άλλους αδιαφορώ. Δηλαδή να παίζονται ισότιμα όσοι έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα (εγώ κι ο βάζελος, εσύ κι ο Πάοκ, η Κέρκυρα και η Τρίπολη...) Κανένας από την Κέρκυρα δεν θα φωνάξει αν αδικηθεί η ΑΕΚ και κανένας από το ΠΟΚ δεν θα διαμαρτυρηθεί αν αδικηθούν οι Σέρρες.

25/9/10, 10:49 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats