Τετάρτη, Φεβρουαρίου 17, 2010

ἐξάρθρωσε τὴν 17Ν!

Γκαφαδόρος μὲ γκέλ, σκέτος Φέθρυ, Φραγκίσκος Μανελλίζων ὁ ὑπουργὸς ΠΡΟ.ΠΟ.

Καὶ λογοκριτὴς βεβαίως βεβαίως!

8 Φεβρουαρίου 2010

ΜΙΧΑΗΛ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ (Υπουργός ΠΡΟΠΟ):«Κύριε Πρόεδρε, ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού νομίζω ότι στην προσπάθειά του να λαϊκίσει, ορισμένες φορές υπερβαίνει τα εσκαμμένα και την ευπρέπεια μέσα εδώ στο Κοινοβούλιο.Ακούστε να σας πω κάτι: Δεν ξέρω τι γράφουν οι εφημερίδες. Εγώ την πατρίδα μου έχω υπηρετήσει. Την πατρίδα μου υπηρετώ και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Και τίποτα άλλο. Και μην το ξαναπείτε αυτό, σας παρακαλώ, εδώ μέσα!(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.)Κάτι άλλο θέλετε να πείτε προφανώς.Θέλω, επίσης, να σας πω το εξής: Αν οι Αμερικάνοι θεωρούν ότι εμείς έχουμε πεντακόσιες χιλιάδες μουσουλμάνους στη χώρα, προφανώς το ακούνε από εσάς. Διότι εμείς έχουμε κάπου πενήντα, εξήντα χιλιάδες μουσουλμάνους σε αυτή τη χώρα. Εσείς λέτε ότι έχουμε πεντακόσιες χιλιάδες και δυσφημείτε τη χώρα.(Θόρυβος στην Αίθουσα)Τρίτον, ως γνωστόν οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μουσουλμάνο Πρόεδρο. Σε τι συνίσταται, λοιπόν, η δυσφήμιση της χώρας και η απαγόρευση να μη δώσουν βίζα;»(Θόρυβος από την πτέρυγα του ΛΑ.Ο.Σ.)

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΑΝΤΗΣ: «Μουσουλμάνο; Για πείτε στον Ομπάμα ότι είναι μουσουλμάνος!»

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού):«Δεν θα χρειαστώ τα δέκα λεπτά του κυρίου Υπουργού.Κύριε Υπουργέ, εάν με τόση επιπολαιότητα αντιμετωπίζετε τα πράγματα, καταλαβαίνετε πόσο επικίνδυνος είστε. «Ο Αμερικανός Πρόεδρος, είναι μουσουλμάνος».Επιπολαιότητα που δεν συγχωρείται σε Υπουργό και μάλιστα σε Υπουργό που έχει κάνει πολλά ταξίδια στην Αμερική. Εν πάση περιπτώσει, δεν είναι και τόσο έγκλημα να είσαι φίλος των Αμερικανών και νομίζω αυτό μπορεί να ομολογηθεί και εκ του Προέδρου του Κινήματος. Δεν είναι τόσο κακό που διαμαρτυρηθήκατε.Όσον αφορά, επιτέλους, το θέμα που σας είπα ότι είστε Υπουργός Προστασίας του αριστερού πολίτη. Πήγε στα Χανιά να μιλήσει Βουλευτής Κοινοβουλευτικού Κόμματος μέσα στο δημαρχείο και απαγορεύτηκε από κάποιους της Αριστεράς και δεν κάνατε τίποτα. Ενώ, στην Πανόρμου που βρέθηκε μια αντισυγκέντρωση, τους κλείσατε όλους μέσα. Και ως προς το δεύτερο, δεν ξέρω τι κάνατε. Ως προς το πρώτο, όμως, δεν κάνατε καθόλου καλά, γιατί δίνετε δικαίωμα να πιστεύουν αντιεξουσιαστές ότι μπορούν να υποκαταστήσουν το Κοινοβούλιο και το δημόσιο διάλογο. Κάνετε σωστά τη δουλειά σας και μετά να αυθαδιάζετε μέσα στη Βουλή».





ΥΓ: ὄχι φυσικὰ ὅτι ἡ 17 Νοέμβρη ποὺ σκότωνε ἐπὶ 22 συναπτὰ ἔτη ἐν ἐνεργείᾳ ἕλληνες βουλευτές, στρατιωτικούς τῶν ΗΠΑ, τούρκους διπλωμάτες, ἐκδότες (ἀστικῶν) ἐφημερίδων μεγάλης κυκλοφορίας, ὑψηλόβαθμους ἀστυνομικούς, ἐφοπλιστές, διπλωμάτες τῶν ΗΠΑ, διοικητὲς μειζώνων τραπεζῶν, μεγαλοκαπιταλιστές, βρετανοὺς στρατιωτικούς, ἀποτελεῖτο ἀπὸ μπουζουκτζήδες καὶ μαντολινάδες, φλώρους μποὲμ wannabe ἐμιγκρέδες, ἐπαρχιῶτες καλουπατζῆδες, ῥομαντικοὺς χαχόλους ἀναρχικούς. Ἀλλὰ ἔστω, ὅτι αὐτοὶ ἦσαν ἡ 17Ν, εἶναι δυνατὸν νὰ τὴν ἐξάρθρωσε αὐτὸς ὁ μάγος τῆς γκάφας;

10 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Δίκιο έχει ο Χρυσοχοϊδης απλώς τα μπέρδεψε χρονικά. Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν φονταμενταλιστής και καθολικώς συνεργαζόμενος με τους φανατικούς μουσουλμάνους. Ο τωρινός πρόεδρος είναι απλώς ποπ σταρ. Αλλά, επειδή η πολιτική των ΗΠΑ δεν έχει αλλάξει, δικαιούται να σκέφτεται ο Χρυσοχό οτι ακόμα μουσουλμάνο πρόεδρο έχουν εκεί πέρα. Δες το και αλλιώς -ξέρουν στις ΗΠΑ τι πρωθυπουργό έχουμε εμείς; Γιατί να ξέρουμε εμείς τι έχουν αυτοί δηλαδή; Εθνική υπερηφάνια και πάνω τούρλα.

Άκουσα πάντως τον Αδωναϊ να λέει οτι οι Γερμανοί δεν μπορούν να μας κουνάνε το δάχτυλο επιτιμητικά, επειδή μας χρωστάνε ακόμα τις αποζημιώσεις από την Κατοχή! Μάστορας στην εξωτερική πολιτική το παλικάρι! Τέτοιες σάχλες ούτε ο Πάγκαλος δεν τις έλεγε όταν είχε φάει πολύ τζατζίκι και είχε χτυπήσει τιλτ!

Υ.Γ.: Η 17Ν ήταν παράρτημα κρατικής υπηρεσίας -όταν ήρθε η ώρα τη διαλύσανε μετά βαϊών και Σύρων.

17/2/10, 10:42 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger petr είπε...

Τι να εξαρθρώσει μωρέ ο παπάρας; Ήρθαν οι Βρετανοί κι έγινε ό,τι έγινε.
Αυτή ήταν η γκάφα της δεκαετίας όχι της ημέρας.

18/2/10, 2:42 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Τί εἶπε ὁ Γεωργιάδης γιά τίς ἀποζημιώσεις;

Πέτρο, φαντάσου τέτοιες μαλακίες νά τίς ἔκαναν ὑπουργοί τῆς ΝΔ τί θά τραγουδοῦσαν οἱ γνωστοί δημοσιογράφοι/καλλιτέχναι!

22/2/10, 11:10 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Αυτό βρε χρυσό μου -να μη μας κατηγορούν και να μας το παίζουν κάποιοι οι Γερμανοί, επειδή κι εκείνοι μας χρωστάνε ακόμα τις αποζημιώσεις από τον Β' Παγκόσμιο! Δηλαδή, αφού δεν μας πληρώσανε για τις καταστροφές που κάνανε τότε (κάτι το οποίο δεν υποχρεούνται να κάνουν από κάποια δικαστική απόφαση κ.λ.π.) θα πρέπει να κάνουν μόκο που λαμογέψαμε τα στοιχεία και να μας δώσουν τζάμπα δάνεια! Ρε συ, πολύ θα ήθελα να αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση της χώρας εκ περιτροπής όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου ανάλογα με τη δυναμή τους (ας πούμε 6 μήνες το Πασόκ, 3 μήνες η ΝΔ κι από 1 μήνα τα υπόλοιπα). Να δω τον Άδωνη να λέει τέτοιες παπαριές στην Ε.Ε. κι ας πεθάνω μιλάμε!

22/2/10, 11:25 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

πάντως τὸ αὐτὸ ὑπεστήριξαν καὶ οἱ καλλιεργημένοι τοῦ Σύριζα.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=315931&dt=19/02/2010

23/2/10, 1:15 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Δηλαδή το κόμμα σου έφτασε να είναι εξίσου σούργελο με τον Σύριζα; Χαχαχαχα.Ρε, ότι και να ΄σαι η Βουλή σε κάνει μια από τα ίδια!

Υ.Γ.: Οι πολεμικές αποζημιώσεις (για να τελειώνει πια αυτή η σαχλαμάρα) δώθηκαν στην Ελλάδα μετά την "απελευθέρωση" και δώθηκαν από τους Αμερικάνους που είχαν αναλάβει την κηδεμονία της Δυτικής Γερμανίας (αναλόγως, φυσικά δώθηκαν και στην Δυτική Γερμανία για την ανοικοδόμησή της). Αν οι Πλαστήρες και οι λοιποί τότε πρωθυπουργοί προτίμησαν να παντελονιάσουν τις μίζες και να εξανεμίσουν τις αποζημιώσεις (την ώρα που οι Γερμανοί ξανανοίγανε τις φάμπρικες και παίρνανε εργάτες μετανάστες για φτηνά χέρια) αυτό δε σημαίνει οτι τώρα οι Γερμανοί θα ξαναπληρώνουν εξοφλημένα χρέη επειδή ο Χ πολίτης πήγε σε κάποιο διεθνές δικαστήριο! Θέμα αποζημιώσων υπάρχει μόνο στην Κύπρο όπου το ζήτημα δεν έχει ρυθμιστεί από διεθνείς συνθήκες.

23/2/10, 9:26 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger petr είπε...

Αν τό'καναν της ΝΔ θα είχε ήδη γίνει επιθεώρηση. Αλλά ο Μιχαλάκης έχει και φίλους αντιεξουσιαστές, φυλακίζει αστυνομικούς και δεξιούς δημοσιογράφους, οπότε όπως καταλαβαίνεις, παρότι μπουνταλάς και περιορισμένης ευθύνης, κατά βάθος είναι "δικός τους".

Οι Γερμανοί έδωσαν το '60 100εκατ. μάρκα για "θύματα φυλετικών διακρίσεων", ιφ γιου νόου γουάτ άι μιν, ούτε οι καταστροφές ούτε τα χωριά που κάηκαν μετρούσαν.
Τρίχες κατσαρές δηλαδή, να σκεφτείς απ'το σχέδιο Μάρσαλ αυτοί πήραν 1,5 δις δολάρια κι η Ελλάδα 350εκατ. Τώρα βέβαια λένε ότι δώσαν πολλά μέσω Ε.Ε., αλλά κι αυτό είναι η μισή αλήθεια γιατί τα δίνουν για να τα πάρουν πίσω. Οι Γερμανοί πήραν το αεροδρόμιο, οι Γάλλοι τη γέφυρα, όλοι μαζί πουλάνε γιουροφάιτερ, υποβρύχια, φρεγάτες, άρματα, ελικόπτερα κοκ.
Χώρια Carrefour, Lidl, Aldi, Praktiker και δε συμμαζεύεται.

Καλύτερο παράδειγμα είναι οι εβραίοι που ζητάνε σήμερα αποζημιώσεις ακόμη κι απ'τα τρένα που τους μετέφεραν.
Μην ανησυχείς όμως, εδώ έχει αναλάβει επιτροπή εθνικής σωτηρίας υπό τον Γλέζο, το γνωστό αντιστασιακό που όχι μόνο βρήκε νύχτα σημαία στον ιστό της, αλλά την κατέβασε κιόλας το θηρίο! Μιλάμε για αποτέλεσμα εγγύηση, όχι αστεία.

23/2/10, 2:10 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Δέν ἔχω εὔκαιρο τό σουργελόμετρο! Ἁπλά, ἔτσι ὅπως εἶδα νά κράζῃς τόν ἄδωνι νόμισα ὅτι εἶπε κάτι πού ἐξτρῆμ, ἄγνωστο καί ξένο πρός τά ἄλλα κόμματα. Δέν εἶχα ἰδέα πάντως ὅτι τά πράγματα εἶναι τόσο ξεκάθαρα! (Στὸ θέμα ὅτι ὁ ποῦλος μᾶς πρέπει γιὰ ἀποζημίωση!)

Ῥὲ Πέτρο γιὰ ξῆγα ναοῦμε γιὰ τὰ ἄι νόου γουὼτ γιοῦ μῆν! ἐκεῖ πού λές γιὰ φυλετικὲς διακρίσεις! Ἄραγε δὲν μποροῦμε νὰ δώσουμε τὸν ὑπουργό μας σὲ κἄνα σάιτ τοῦ στέητ ντηπάρτμεντ, cia, nsa γιὰ τὶς πεφωτισμένες του δηλώσεις του; Δηλαδὴ γιατὶ νὰ ῥουφιανεύεται μόνο κάποιος κακόμοιρος ἀφγανός, ἰρακινός, αἰγύπτιος κλπ κλπ ὅταν ἐκφράζῃ μιὰν ἀπέχθεια πρὸς τὸν στρατό κατοχῆς στὴν καμποῦλ καὶ ὄχι κάποιος Φέθρυ ὑπουργός; ἀαααχαχαχα!

23/2/10, 8:40 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger petr είπε...

Ε ξέρεις τώρα οι περιούσιοι. [Χώρια τα κερατιάτικά που πλήρωσε η Ελλάδα στο Ισραήλ για απωλεσθείσες εβραϊκές περιουσίες επί κατοχής.] Όχι παίζουNε.

Δε νομίζω να χρειάζεται να τον δώσεις. Είναι τόσο βλάκας που δίνεται μόνος του.

25/2/10, 1:17 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

βλάκας ξέ-βλάκας, κύττα ἐδῶ:

http://www.thermopilai.org/content/e-khounta-tou-khrusokhoide

25/2/10, 1:32 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats