Πέμπτη, Οκτωβρίου 08, 2009

κλεφταράδες ἀποεξαπανέκαθεν.

Ὁ Θόδωρας ὁ Τσουκάτος ποιὸ τεταρτημόριο κάλυψε στὸ νέο ὑπουργικὸ συμβούλιο;

6 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Δεν είναι ακόμα η ώρα του -στο πρώτο υπουργικό μίλησε ο Συνήγορος του Πολίτη. Σε επόμενο υπουργικό θα υπάρξει ομιλία περί δημοσίων προμηθειών. Μη βιάζεσαι!

9/10/09, 10:37 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Μήπως εἶδες τὸν πάγκαλο καθόλη τήν διάρκεια τῆς ὁμιλίας τοῦ ἐπικεφαλὴς τοῦ συνηγόρου;

9/10/09, 3:56 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Τι να κάνει αυτός εκεί ρε; Αυτός τα ξέρει -για τα νεούδια ήταν η ομιλία!

Υ.Γ.: Πάντως ωραίο εφέ ο Συνήγορος -αλλά αν διαβάσεις την έκθεσή του, τον πρώτο χρόνο θα φρικάρεις, τον δεύτερο θα απογοητευτείς και τον τρίτο θα βαρεθείς. Όλο τα ίδια λέει! Τουτέστιν, είμαστε χώρα με σταθερότητα.

9/10/09, 6:56 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

καλέ είχε τό βιβλίο όχι απλά στό ύψος τού προσώπου, ελάχιστα πιό ψηλά καί τό ξεφύλλιζε βενταλοειδώς. Τό είδα μία, τό είδα δύο... Πολύ προκλητικό, μάλλον δέν τόν είχε ειδοποιήσει ο πρωθυπουργός του καί αιφνιδιάστηκε.

ΥΓ: Μά τί μαλακία ο συνήγορος. Σέ λίγο θά ζητήσουν από τούς τραπεζίτες νά ορίσουν οι ίδιοι, συνήγορο τού καμένου από τίς πιστωτικές.

10/10/09, 11:48 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Χαχα, σωστό το Πάγκαλο -είχε και ζέστα η μέρα... Τι να ασχοληθεί με τον Συνήγορο; Αφού τα μισά απ΄αυτά που έλεγε ο Συνήγορος, τα είχε κάνει κι αυτός σαν Υπουργός Πολ-Ιτισμού.

Υ.Γ.: Καλό πράγμα είναι ο Συνήγορος για τις Ευρώπες που παραιτήθηκε Υπουργός επειδή της βρήκαν χρεώση στην πιστωτική 1,5 λίρα για νοίκιασμα βιντεοταινίας και η πιστωτική ήταν η επίσημη, του κράτους. Εδώ πέρα -ότι και να λέει ο Συνήγορος, στον πούτσο τους. Εδώ βγήκαν χτες Υπουργοί της προηγουμένης και ειπαν οτι στον υπηρεσιακό τους υπολογιστή είχαν προσωπικά στοιχεία γι΄αυτό σήκωσαν ολόκληρο το κομπιούτερ! Δηλαδή, κι εγώ που δουλεύω στο Δημόσιο να γεμίσω τσόντες το πισί μου και μέιλ από γκόμενες (σε ώρα εργασίας όλα αυτά φυσικά!) και αν μου αλλάξουν θέση να πάρω το πισί σπίτι μου! Ρε τι άλλο θ΄ακούσουμε!

10/10/09, 1:30 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Ρέ μάστορα, γιατί είμαστε τόσο μπουρδέλο καί τόσο ξεφτίλες; Τί φταίει-τί έφταιξε;

16/10/09, 2:48 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats