Τρίτη, Ιανουαρίου 27, 2009

Σύριζα_στόν_ξύριζα μωρή τρώγλη!

Στό syriza watch διάβαζα ἕνα ἀπόσπασμα ἀπό μιά συνέντευξη τοῦ Ψαριανοῦ στό Κλίκ τό 2001:

Eπειδή το θεωρώ τελείως απολίτικο και μαλακισμένο να ρίξω λευκό και άκυρο, ψηφίζω αυτούς τους μαλάκες του Συνασπισμού, οι οποίοι είναι πάρ' τον έναν και χτύπα τον άλλο. Πέντε άτομα σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο και δεν ξέρουνε πού τους πάνε τα τέσσερα. Άλλοι θέλουν να γίνουν Πασόκοι, άλλοι γλείφουν το ΠAΣOK, άλλοι είναι δεξιοί, άλλοι αριστεροί και δεν ξέρουν τι να κάνουν.

Ὡραῖο πρᾶγμα ἡ αποδελτίωσις, ἔεεεε;

Κι ἄν θεωρῆτε ὅτι ἀπό τό 2001 μέχρι τά σήμερα, πολλά ἀλλάζουν, συνεπῶς ἄκαιρη ἡ τώρα ἀνάσυρσις τοῦ ἄρθρου, μήν εἶστε τόσο ἀπόλυτοι! Δέν παίζει μόνο ἡ φάση ο μαλάκας τοῦ 2001, νά εἶναι τώρα ἕνας σοφός μέ μεστό πολιτικό πνεῦμα καί νεστορικῶς φέρεσθαι.

Παίζει επίσης τό ἐνδεχόμενο, ὁ μαλάκας ἐν ἔτει 2001, μπορεῖ νά ἔχη γίνει πολύ μαλάκας τό 2009.

5 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Κάτι έχει απαντήσει σχετικά ο Γρηγόριος ο Μικροφωνοπνίχτης, κάτι του στυλ οτι ακόμα τα ίδια πιστεύει, αλλά ο ΣΥΝ είναι η μόνη ελπίδα, ξέρω ΄γω...

Πάντως, απαραχαιωμένο σε βρίσκω -εδώ έχει προσφάτως πει ο άνθρωπος παπάδες, αυτό που βάζεις δεν είναι τίποτα! Για ομοφυλόφιλους θες; Για τα τελευταία γεονότα θες; Για το γήπεδο του βάζελου θες; Για τις τρομοκρατικές οργανώσεις θες;
Περιβόλι σου λέω ο τύπος -κανονική μπουρδομηχανή!

Υ.Γ.1: Βέβαια, τα διαψεύδει μετά -καθότι είναι και άντρας με μπέσα ο βουλευτής!
Υ.Γ.2: Ένα καλό ανεκδοτάκι-δήλωση Ψαριανού, αφού είσαι και ΑΕΚ: "Όλοι ξέρουμε οτι το γήπεδο της ΑΕΚ το γκρέμισε ο Γρανίτσας για να χτιστεί το Καραϊσκάκη! Βγάλανε από το φάκελο υποψηφιότητας το γήπεδο της ΑΕΚ που ήταν έτοιμο και βάλανε του Ολυμπιακού!" Εγώ προσκυνώ τέτοιες φωτισμένες δηλώσεις πάντως.

27/1/09, 12:15 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

αααα! Όλα κι όλα! Όσο αποκρουστικός στά πολιτικά του, τόσο γιούπιιιιιιιιιιι στά αθλητικά!

Θεός!

28/1/09, 1:52 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Χαχα, ναι καλά τα λες! Είχε, λέει, συμμετάσχει και σε κίνηση να μη γίνει εμπορικό κέντρο και γύρω από το δικό σας γήπεδο, χαχαχαχα (σε καλό μου σήμερα!)

Πάντως, πέρα από την πλάκα -ο βάζελος έβγαλε στις φυλλάδες του και γενικότερα, τα ονόματα ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ όλων όσων υπέγραψαν εναντίον του εμπορικού κέντρου στον Ελαιώνα. Σωστοί οι τραμπούκοι;

28/1/09, 12:41 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Τά πάντα στήν φόρα; Καί κλαίγονταν οι τύποι μέ τήν φάση τού Φιλόπουλου π.χ....

28/1/09, 8:35 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Ναι, στη φόρα, "τα πάντα-όλα, τούτο-κείνο, πες το κι έτσι!"
Όμως -άλλο αυτό, μην τα μπερδεύεις! Ο Φιλόπουλος ήταν δικός τους, άρα καλός. Οιαντιδρώντες είναι αντιδρώντες, άρα κακοί.

29/1/09, 10:30 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats