Πέμπτη, Μαρτίου 20, 2008

Συμμείκτου


4 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger Nativist είπε...

Αναφέρεσαι προφανώς στο ιστορικό (my ass) πόνημα του μέγιστου ιστορικού του ορθού (όχι λόγου) και εκ των συνιδρυτών του πατριωτικού μακεδονικού double my ass) «ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ», Δ. Λιθοξόου, «Σύμμικτος λαός». Έτσι μας φαντάζεται κάπως, αφού δεν δέχεται την ύπαρξη ελληνικού έθνους, αλλά δέχεται αυτή του «μακεδονικού» (δια τρίτην δεν το επαναλάμβάνω!).

20/3/08, 1:09 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger dgalanis είπε...

πάντως όλα αυτά με την διάψευση των μύθων μου φαίνονται κουλά

πως είναι δυνατόν να διαψεύσεις έναν μύθο?

αφούυ είναι μύθος ...

20/3/08, 3:09 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger demetrat είπε...

Homo Cretensis Εχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται.
Τί είναι Δ.Λιθοξόου (θα τόλεγα εγώ διά τρίτην , αλλα θέλω να το δω ιδίοις όμμασιν);
δ

20/3/08, 6:57 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger Nativist είπε...

Απ’ όσο ξέρω, ο Δημήτρης Λιθοξόου είναι εκ των συνιδρυτών του «ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ» και γράφει ... ιστορικά βιβλία που παρουσιάζουν τον Π. Μελά συμμορίτη και του μακεδονομάχους μισθοφόρους τύπου UCK, αποφαίνεται ότι δεν υπάρχει ελληνικό έθνος (καλά, αυτό και η Ρεπούση το δέχεται), αλλά υπάρχει ... μακεδονικό. Ξέρεις εκείνο το γέρικο σίχαμα τον Νακρατζά (πριν λίγο τον ανέφερα στης ανζέττας το βλογ); Ε, ο αγαπημένος μαθητής του είναι.
Άσε καλύτερα, μην τα ανακατεύεις. Βρωμούν πολύ και δεν φταίει κανείς, παρά το ελληνικό κωλόκρατος που επιτρέπει σε τέτοιους αλήτες να ρυπαίνουν με την παρουσία τους και τον χώρο και τον χώρο του βιβλίου. Διότι, αν τα εμέσματά τους πέσουν σε χέρια μεγάλου, τα χρησιμοποιεί για softex, αλλά υπάρχουν και μικρά παιδιά, των οποίων δηλητηριάζουν την ψυχή με μίσος για την Ελλάδα.

21/3/08, 10:49 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats