Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25, 2007

Eπί τού πιεστηρίου η είδησις! Γαργαλάκος σπήκινγκ!

7 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger Menexenos είπε...

Επιτέλους τέλος με δαύτο.

25/9/07, 1:47 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger Φειδίας είπε...

ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ!

Το μεγαλύτερο ψέμμα της Γιαννάκου και των υποστηρικτών του ρυπαρογραφήματος Ρεπούση ήταν οι υποκριτικές κραυγές, με ύφος χιλίων καρδιναλίων, περί «σεβασμού των θεσμών». Όπως απεδείχθη πλέον, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο είχε από καιρό κρίνει ανεπαρκείς τις «διορθώσεις» του βιβλίου. Και όμως η Γιαννάκου απέκρυψε την γνωμοδότηση του Π.Ι. και με δική της πολιτική απόφαση επεχείρησε να περάσει το βιβλίο στα κλεφτά. Αλλά η άνομη πλεκτάνη κατέρρευσε, με τον ίδιο τρόπο που κατέρρευσε και η πλεκτάνη Αννάν• το ΟΧΙ των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι ύψωναν ανάστημα ευθύνης, ξεσκέπασαν τις ανομίες, εξουδετέρωσαν την πλεκτάνη, έδωσαν στην κυβέρνηση την δύναμη έστω και με καθυστέρηση να αποκαταστήσει την συνταγματική νομιμότητα και να προστατεύσει το μέλλον των παιδιών μας.

Η μεγάλη αυτή ΗΘΙΚΗ προ παντός νίκη, μάς γέμισε σήμερα όλους μας χαρά. Όλους όσοι δώσαμε τον μικρό ο καθένας ή μεγαλύτερο αγώνα μας, όσοι θυμώσαμε, κλάψαμε, ξεσηκωθήκαμε, φωνάξαμε, μελετήσαμε και κοπιάσαμε, επιμείναμε, νιώσαμε την αγωνία και την απογοήτευση, την αποφασιστικότητα και την ελπίδα• το Χρέος.

Γνωρίζουμε βεβαίως ότι μετά το «νενικήκαμεν» του Μαραθώνος χρειάστηκαν οι Θερμοπύλες. Αν έρθουν -τό ξέρουμε ότι θα έρθουν-, θα μάς βρουν εκεί. Έτοιμους από καιρό• από χιλιάδες χρόνια.

25/9/07, 10:00 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Στόν αγύριστο λέμε!

26/9/07, 9:37 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vetdino είπε...

έεετσι έεετσι... και κλάαααααμ στο ΣΥΡΙΖΑ... πολύ κλάμα λέμε!!!

26/9/07, 12:44 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger kaltsovrako είπε...

O hoş bir kitaptı.
:(

27/9/07, 6:29 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Δηλαδής, μαστρο Καλτσό;

28/9/07, 11:25 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger kaltsovrako είπε...

"ήταν καλό βιβλίο"

28/9/07, 5:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats