Κυριακή, Ιουνίου 10, 2012

καταδικαστέα ὅταν ἀποτυγχάνῃ.






Στὰ τόσα ποὺ εἰπώθηκαν ὅλες αὐτὲς τὶς ἡμέρες γύρω ἀπὸ τὴν ἐπίθεση ὑποψηφίου βουλευτῆ σὲ συναδέλφους του, προσπάθησα νὰ βουλώσω αὐτιὰ καὶ νὰ μὴν ἀκούω τοῦ καθενὸς κωλοτρυπίδη ἀριστεροῦ ὑποκριτῆ τὴν μαλακία περὶ καταδίκης τῆς βίας, ὅταν ξερόχυναν εἴτε τὸν δεκέμβριο τοῦ 08, εἴτε τὴν ἄνοιξη τοῦ 10 (μαρφὶν) εἵτε τὸν δεκέμβριο τοῦ 10 (ξυλοδαρμὸς Χατζηδάκη). Τὸ φαινόμενο τῆς ἐπιλεκτικῆς εὐαισθησίας ἀπὸ τοὺς ἀριστεροὺς ἔχει στηλιτευθῇ ἐδῶ πολλάκις κι ἂς μὴν φαίνεται νὰ τὸ καταλαβαίνουν κάποιοι wannabe ἐπαγγελματίες ῥουφιάνοι αντινάτσι ποὺ ἔχουν ἐπισκεφθῇ καὶ τὸ ἐδῶ βλόγ...

Τὸ μόνο ποὺ κρατῶ ἀπὸ τὴν φάση μπουγελακίου καὶ τῆς σφαλιάρας εἶναι τὸ σχόλιο τοῦ Δ. Ζαφειρόπουλου, πολιτευτοῦ μὲ τὸν Λαός, τέως μέλους τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς.

Μπορεῖ νὰ μὴν ἀναφέρεται ὁ ὁρος προβοκάτσια ἀλλὰ εἶναι ξεκάθαρο ὅτι κάτι τέτοιο συμβαίνει μὲ τὴν δράση τῆς Χ.Α.

5 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Άκουσες υποθέτω και τη δήλωση γερο-Πλεύρη ο οποίος θεωρεί την πράξη Κασσιδιάρη σταλινική (!!!) επειδή αυτή ήταν η τακτική των κομμουνιστών, η βία και οι μαζικές δολοφονίες! Μόνο των κομμουνιστών του Στάλιν -έτσι; Όχι των εθνικοσοσιαλιστών του Χίτλερ! Δηλαδή, "όποιος κοροϊδεύει, κοροϊδεύει τα μούτρα του -καθρεφτάκι!" χαχαχαχαχα

11/6/12, 9:40 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

ἔλα μωρέ, πῶς κάνεις ἔτσι, ἐν τῇ ῥύμῃ τοῦ λόγου του, τόν πίεζε κι ὁ χρόνος!

Δέν τό εἶδα πάντως, ποῦ λές; Σηκώθηκε ἕνα 50λεπτο βίντεο ἀπό μιά του ἐκπομπή στό τηλεάστυ ὅπου ἔχωνε στόν μικρό ἐκεῖ ἦταν;

Καί.......... ὅπως τόν κράζεις τώρα γιά ἐπιλεκτικοῦ τύπου κρίση, σέ κράζω κι ἐσένα διότι σέ αὐτό τό βίντεο πού λέω (9/6) λέει τόσα καλά γιά τήν Παπαρήγα καί γιά τούς καλούς τρόπους τῶν κομμουνιστῶν! Γιατί δέν τ’ἀναφέρεις; Ἔκλασα στό γέλιο, λέει σέ μιά στιγμή : «καὶ ξέρετε πόσο ἀντικομμουνιστής εἶμαι ἀλλά πρέπει νά τό παραδεχτῶ γιά τήν παπαρήγα/ΚΚΕ!» Χαχαχα! Ποτέ δέν τό περίμενα νά μᾶς κάνει τέτοια ζημιά ἡ ΧΑ!

ΥΓ: Τό bwgt ἀνέβασε βιβλίο τοῦ Τσιρώνη, καλά ὄχι πώς δέν θά τό ἔχεις ἀλλά εἶπα νά στό πῶ, πειράζει;

11/6/12, 9:56 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Δεν πιάνω ΤΗΛΕΑΣΤΥ -έχω Νόβα. Εγώ τον άκουσα το Σάββατο στο ράδιο, στον ΑΛΦΑ (Ράδιο 9 -πώς το λένε!) Όπου τα έχωσε στον Κασσιδιάρη επειδή είναι άνανδρος και χρησιμοποιεί μεθόδους των κομμουνιστών -είχαν εκεί και μια μπαλότσα του ΚΚΕ που απάντησε κι αντί να τον ρωτήσει αν σκότωνε μόνο ο Στάλιν κι όχι ο Χίτλερ τον "βοήθησε" ρίχνοντας έναν δεκάρικο με γενικολογίες. Διότι, ως γνωστόν, τα "μαγαζιά" με διαφορετικές πελατείες αλληλοστηρίζονται -νόμος απαράβατος του εκλογικού εμπορίου!
Το να λέει καλά λόγια για την Παπαρήγα πάντως μού κάνει το ίδιο με το να λέει καλά λόγια για τον Παπαδόπουλο με το σκεπτικό οτι πρόκειται για άτομα των οποίων η θεωρητική τεκμηρίωση και η πρακτική εφαρμογή είναι για κοτέτσια και βγάλε. Άρα, τον καταγγέλω, χεχεχεχε.
Ο Τσιρώνης ο γιατρός λες; Συμπαθής ήταν ο γεράκος και είχε μια αξιοσέβαστη στάση η οποία ξεβράκωσε τον κοινοβουλευτισμό αλλά όχι και να διαβάσω βιβλίο του! Επειδή τον φάγανε με εντολή ΔΟΛ δεν πάει να πει οτι έγινε και κάποιος θεωρητικός!
Αν θέλεις πάντως να πάρεις μια καλή ιδέα για τα "τότε" από κάποιους που το πάλεψαν όσο μπόρεσαν (δεν μιλάμε για θεωρίες, αλλά για καταγραφές) θα σου πρότεινα το καταπληκτικό βιβλίο του Τάσου Δαρβέρη "Μια ιστορία της νύχτας" (θα το καταδιασκεδάσεις) και του Στέργιου Κατσαρού που είναι πιο γνωστό το "Εγώ, ο προβοκάτορας, ο τρομοκράτης" (που είναι βέβαια πιο "ρομαντικό")

11/6/12, 11:38 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Ο Τσιρώνης ο γιατρός λες; Συμπαθής ήταν ο γεράκος και είχε μια αξιοσέβαστη στάση η οποία ξεβράκωσε τον κοινοβουλευτισμό αλλά όχι και να διαβάσω βιβλίο του! Επειδή τον φάγανε με εντολή ΔΟΛ δεν πάει να πει οτι έγινε και κάποιος θεωρητικός!
σὲ θυμᾶμαι πιὸ συμπαθοῦντα!

24/6/12, 11:27 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Συμπαθούσα τον άνθρωπο, όχι τόσο τις ιδέες του! Και θαυμάζω ακόμα τη στάση του.
Ας πούμε, και τον Παναγούλη (τον κανονικό, όχι τον αδερφό του τον σαχλαμάρα) τον θαυμάζω σαν στάση ζωής όπως και τον Μουστακλή αλλά ιδεολογικά δεν είμαστε καθόλου κοντά με κανέναν από τους δυο τους.

25/6/12, 11:00 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats