Δευτέρα, Μαΐου 31, 2010

bad religion

Περίπου 70 καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων και αναλύσεις από 40 βίντεο καμερών περιλαμβάνονται στον ογκώδη φάκελο που έχει σχηματίσει η Κρατική Ασφάλεια για τον εμπρησμό της Marfin στις 5 Μαΐου, που στοίχισε τη ζωή σε τρεις τραπεζικούς υπαλλήλους.Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με «Tο Βήμα», έχουν αναγνωρίσει τέσσερις εκ των δραστών των επεισοδίων, ηλικίας 20-25 ετών, με βάση βίντεο και μαρτυρίες από προηγούμενες επιθέσεις. Ωστόσο, δεν μπορούν να τεκμηριώσουν την εμπλοκή τους στην πυρπόληση της Marfin.Σχεδόν όλοι εξ αυτών έχουν προσαχθεί στο παρελθόν για συμμετοχή σε άλλα επεισόδια. Φαίνεται να συνδέονται με συγκεκριμένο στέκι στα Εξάρχεια, γι' αυτό και εξετάζεται το ενδεχόμενο να ασκηθούν διώξεις για ηθική αυτουργία στις εμπρηστικές ενέργειες.

Γιὰ νὰ δοῦμε… Θὰ προχωρήσῃ τὸ πράμμα ἢ μπάτσοι καὶ ναζὶ τὸ ἴδιο μαγαζί;

17 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Κάτσε ρε γιατρέ μου!
"Έχουν αναγνωρίσει τέσσερις εκ των δραστών των επεισοδίων, ηλικίας 20-25 ετών, με βάση βίντεο και μαρτυρίες από προηγούμενες επιθέσεις. Ωστόσο, δεν μπορούν να τεκμηριώσουν την εμπλοκή τους στην πυρπόληση της Marfin"

Δηλαδή, πώς αναγνώρισαν ΔΡΑΣΤΕΣ χωρίς να τεκμηριώσουν εμπλοκή; Περνάγανε απέξω 4 με στάμπα στο κούτελο "Δράστης" και καταγράφηκαν -αλλά δεν τους είδαν να ρίχουν τις μολότωφ και να καίνε την τράπεζα;
Αμ το άλλο! Τους αναγνώρισαν με βάση βίντεο (ποια βίντεο; της επίθεσης στη Μαρφίν; Όχι -γιατί τότε θα τεκμηριωνόταν η εμπλοκή. Άρα, με βάση άλλα βίντεο, "Τα Τσακάλια", τη "Γκομενάρα από το Κιλκίς" το "Ράκος 13 και ο πρώτος μπουνάκιας" ξέρω ΄γω) και με βάση μαρτυρίες ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ! Δηλαδή, όποιος έριξε μολότωφ π.χ. στη Στουρνάρη και πέρναγε έξω από τη Μαρφίν κάποια στιγμή κοντά στο περιστατικό, έριξε και μολότωφ στη Μαρφίν! Σα να λέμε, ο Βορίδης που έχει φωτογραφία με ένα λοστάρι όταν ήταν πιτσιρής αν τύχει και περάσει κοντά από ξυλοδαρμό αλλοδαπού ή αναρχικού θα είμαστε σίγουροι οτι συμμετείχε -έτσι;

Ρε Βαγγέλη θα μας τρελάνεις!

31/5/10, 12:06 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

ἐγώ θά σέ τρελλάνω; Τό in.gr τό ἔγραψε!

Ὅσο γιά τήν περιπτωση τοῦ Βορίδη, τό κράξιμο πού ἔφαγε ἀπό τό μπλόγκ πού σκοπό ἔχει βάλει νά μήν μπῇ ἡ λάος στήν βουλή ἦταν ἀκριβῶς (ποσοτικά καί ποιοτικά) ὅπως τό περιγράφεις.

1/6/10, 8:16 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Καλά το ιν.γκρ ότι θέλει γράφει -Συγκρότημα Λαμπράκη κι έτσι, οι άνθρωποι που γράφανε οτι ο Τσιρώνης ήταν επικίνδυνος δολοφόνος που αποσκοπούσε στην βίαιη κατάλυση του κράτους. Αλλά κι εσύ ρε παιδί μου, σοβαρός, διανοούμενος, με ένα κάρο λουλούδια στο μπαλκόνι να μεταφέρεις τέτοιες αηδίες;

Σαφώς ο Βορίδης έφαγε κράξιμο (όχι μόνο από το μπλογκ που λες και δεν το ξέρω καν) αλλά απ΄όλους και σαφέστατα εσύ που είσαι δημοκρατικός άνθρωπος (της 4ης ελληνικής δημοκρατίας χαχαχα) θα ρίξεις το κράξιμό σου στον τάδε αναρχικό ρίπτη μολότωφ. Δεν διαφωνώ.
Αλλά θα απαιτήσεις να συλληφθεί ο τάδε ρίπτης μολότωφ και να καταδικαστεί για ΚΑΘΕ μολότωφ που έσκασε στην Αθήνα; Αν ναι -να απαιτήσω κι εγώ να συλληφθεί ο Μαυρουδής για ΚΑΘΕ ανοιγμένο κεφάλι μετανάστη. Έτσι θα το πάμε;

1/6/10, 10:41 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger demetrat είπε...

αν τους είχαν αναγνωρίσει , τώρα θα ήταν μπαγλαρωμένοι.
αν εννοείς ,νομίζουν πως τους έχουν αναγνωρίσει, και συ ρε χαμένο μου μοιάζεις με έναν που είχα πετύχει να πετάει πέτρες σε μιά βιτρίνα αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρη.Τι λες, να σε χώσουμε και σένα μέσα;
δ

1/6/10, 7:47 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Τό βῆμα ἦταν πού εἶχε δεῖ ἐπίσκεψη Ἐρντογάν καί παγωμένα χαμόγελα σέ ἐπίσκεψη πού ποτέ δέν ἔγινε; χαχαχα! παρά ταῦτα τό συγκεκριμένο ῥεπορτάζ τό πιστεύω. ὄχι μόνο ἐπειδή μέ βολεύει, ἀλλά ἐπειδή σέ μιά σκοτεινή ὑπόθεση αὐτή ἡ ἑρμηνεία αὐτή ἡ πιό κοντινή στήν πραγματικότητα. Κάποιος τό ἔκανε, συγκεκριμένης ταυτότητας καί θά πρέπει μέ κάποιο τρόπο (ἔστω τσακώνοντας λανθασμένα ἄτομα κατ'ἀρχάς) νά φθάσουν οἱ ἀρχές σέ κάποιο ἀποτέλεσμα.




δήμητρα, ὅσο καιρό θυμᾶμαι τόν ἑαυτό μου πού ξεχορταριάζει (στήν σαλαμίνα) θυμᾶμαι καί ἕνα ἀγριόχορτο. Ἐχθές, σέ ἕνα τέτοιο πού κάπως μοῦ εἶχε ξεφύγει, τό εἶχα εἶδα νά ἔχῃ ἕνα ὑπέροχο λουλουδάκι! ὑπέροχο ὅμως!

2/6/10, 4:28 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

"Κάποιος τό ἔκανε, συγκεκριμένης ταυτότητας καί θά πρέπει μέ κάποιο τρόπο (ἔστω τσακώνοντας λανθασμένα ἄτομα κατ'ἀρχάς) νά φθάσουν οἱ ἀρχές σέ κάποιο ἀποτέλεσμα." Ωραία! Κι επειδή αυτοί που το έκαναν ανήκαν, κατά 98%, στον αντιεξουσιαστικό χώρο, να μπουζουριάσουμε όποιους ανήκουν σ΄αυτό το χώρο αδιάκριτα, πού θα πάει; Στο τέλος θα πιάσουμε και τους φταίχτες!

Πέρα από τη φασιστική προέκταση αυτής της λογικής την οποία αντιλαμβάνεσαι θα σου πω κάτι ακόμα, εντελώς χρηστικό. Όσες φορές είχε τύχει, προ αμνημονεύτων (άρα έχει επέλθει παραγραφή), να βρεθώ μπροστά σε καταστροφή οι υπαίτιοι επειδή ακριβώς ήξεραν τι πάνε να κάνουν λειτουργούσαν με τρομερές προφυλάξεις (έχω τύχει μπροστά σε βιτρίνα που μπουρλουτιάζει και ψαχνόμουν ποιος την άναψε -δεν κάνω πλάκα) και μετά ΕΞΑΕΡΩΝΟΝΤΑΝ. Όποιοι πιάνονταν ήταν περαστικοί άσχετοι, ή μαλάκες σαν και την παρέα μου που μαγεύονταν από το θέαμα της φωτιάς και κάθονταν να χαζέψουν.
Η μόνη εξαίρεση στο παραπάνω είναι να έγινε η δουλειά εν βρασμώ και κατά λάθος.
Με αντιλαμβάνεσαι.

3/6/10, 8:57 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

ἐδῶ ῥέ μότορ φασίστες ἔχουν γίνει οἱ τῶν κεντροαριστερῶν ἐφημερίδων, δέν θά "ἐπιρρωστῶ" πρός φασισμό ἐγώ;


προ αμνημονεύτων (άρα έχει επέλθει παραγραφή)


χαχαχαχα, τσάααααακαλεεεεεεεεεεε!

3/6/10, 9:17 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Φίλε, ο θεσμικός ολοκληρωτισμός κι ο φασισμός του θεάματος είναι για τον απλό φασισμό ότι ακριβώς είναι η πνευμονία για το απλό κρυολόγημα. Μπορείς σίγουρα να κυλήσεις προς τα κει αλλά είναι αδύνατο να επιστρέψεις. Και η κύληση προς την συγκεκριμένη υποτροπή είναι η μοναδική θετική προοπτική που έχεις.

Υ.Γ.: Ε, μη με πάρει κάνας μυστήριος τηλέφωνο και με ρωτάει ποιος έκαψε τον Παπασωτηρίου στη Στουρνάρη το 85! Αφού το είπα ήδη -μπροστά ήμουνα αλλά δεν πήρα χαμπάρι!

3/6/10, 11:43 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger demetrat είπε...

είδες ρε ζαβό, άμα αφήσεις να σου ξεφύγει κανά αγριόχορτο τι όμορφο μπορεί γίνει;
αμ δε τα ξερρίζωνουμε όλα τα ..αγριόχορτα ..
που θα μας πας ..
δ

3/6/10, 1:13 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger demetrat είπε...

ναι μότορα, τέτοια λέγε εσύ, και μετά να πλακωνόμαστε με τους εγκαταλελειμμένους μεσκαλινέρος.
δ

3/6/10, 1:15 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Τι! Λες να το μασήσει το αγριόχορτο;

Υ.Γ.: Τα ξεραίνουμε πρώτα ρε!

3/6/10, 1:52 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

μότορ ἄν κατάλαβα καλά, ἀμφισβητεῖς τήν μέθοδο, τήν ὅλη πορεία κάποιων ἀνακρίσεων. Δέν εἶναι ἡ μόνη ὑπόθεση πού οἱ διωκτικές ἀρχές δἐν ἔχουν φωτογραφία τοῦ τύπου πού βιάζει, κλέβει, παρανομεῖ. Ἔ πῶς νά γίνῃ τώρα;Ἔτσι εἶναι ἡ φάση!

Δήμητρα, ἔβρεξε πολύ!

5/6/10, 12:16 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Ποιων ανακρίσεων; Γίνονται ανακρίσεις; Αυτά που διάβασα (αυτά που έβαλες δηλαδή!) μιλάνε για ύποπτους που δεν μπορούν να τους συνδέσουν με το περιστατικό!

Εντάξει τώρα, άμα τους μπουζουριάσουν και τους αρχίσουν στις φάπες μέχρι και τη δολοφονία του Καποδίστρια θα ομολογήσουν. Δεν είδες τον άλλο τον Κουντουρδά που τον αποτρελάνανε και πήγε κι ομολόγησε δολοφονία για την οποία όπλισε το χέρι του ο Σαβαώθ;

7/6/10, 10:42 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

τό προτσές κάποιων ἀνακρίσεων ἔ, δέν μεταφέρεται μέ κάααααθε λεπτομέρεια στά ΜΜΕ!


ἄ! ὁ κουντουρδᾶς τρελλάθηκε τελικά;

8/6/10, 2:55 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Καλά, όταν υπάρχει ανάκριση (και συνήθω ομολογία) τότε, στο 90% των περιπτώσεων, μιλάμε για φόρτωμα κατηγοριών δια της μεθόδου του γκολ και ξύλο και ψυχοφάρμακα (βάλε και ολίγη εκβίαση να βρίσκεται). Έχουμε ως χώρα και μια συνεργασία με τας Αμερικάς -τι νόμισες;

Ναι, τρελάθηκε. Τώρα... τρελάθηκε, αποτρελάθηκε, τον τρέλαναν... Μπροστά δεν ήμουνα για να ξέρω. Πάντως τώρα ακούει φωνές σαν την Άννα Βίσση.

9/6/10, 10:37 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

αὐτὴ λοιπὸν ἡ ἀνάκριση ἐφαρμόζεται παντοῦ ὄχι ὅμως μόνον στὴν περίπτωσή μας!

Ἄ, ὥστε τρελλάθηκε… Κι αὐτὸ πρὶν τὶς καταγγελίες του γιὰ τὰ κόζα στοὺς αὐτόνομους;

9/6/10, 8:46 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Τι εννοείς "παντού" στα περί ανάκρισης; Εννοείς οτι έτσι ανακρίνανε και τον Βαγιωνή που την είχε δει προ αμνημονεύτων Κέβιν Κόστνερ και ξεκοίλιασε τη γκόμενά του ο ηλίθιος; Ή οτι έτσι ανακρίνανε τον Κορκονέα ας πούμε; Ε, δε νομίζω...

Άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα του Μητσοτάκη, που λέει κι ο θυμόσοφος λαός.
Βέβαια, αν δεν έχεις περάσει πιτσιρικάς από την Ασφάλεια ως ύποπτος για κανιβάλισμα περιπτέρου (έχει παραγραφεί επίσης) δεν είναι εύκολο να συλλάβεις την λεπτή διαφοροποίηση των δυο αυτών διαφορετικών τύπων ανάκρισης.

Εκείνος εκεί τρελάθηκε αμέσως με το που τον αφήσανε μετά την απεργία πείνας -πήγε και πήδηξε από κάτι ακάλυπτους και λαχτάρισε έναν σκοπό Α.Τ. όταν του την έπεσε από τα πλάγια σε στυλ Νιμπελούγκεν μέσα στη νύχτα με σκοπό να ομολογήσει κάτι δολοφονίες αστυνομικών και να παραδωθεί. Ποια είναι τα κόζα που λες;

10/6/10, 2:56 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats