Πέμπτη, Ιουνίου 11, 2009

Ἔξοχο.

Η χώρα μας είναι το σπίτι μας. Ο λαός μας, το Έθνος μας είναι η οικογένεια μας. Στο σπίτι μας μπορούμε να φιλοξενήσουμε ένα ορισμένο αριθμό ανθρώπων, όσων μας επιτρέπουν οι δυνάμεις μας. Όταν χρειαστεί το κάνουμε. Από παράδοση φιλοξενίας, πολιτισμό, χριστιανικό πνεύμα, από την φυσική συμπάθεια μας προς τον αδύνατο. Όμως δεν θα ριψοκινδυνέψουμε την ασφάλεια των παιδιών μας, δεν θα επιτρέψουμε στον φιλοξενούμενο ν’ ανεβεί στο κρεβάτι μας, να μας αλλάξει συνήθειες, να φορέσει φερετζέ στις γυναίκες μας, δεν θα του επιτρέψουμε να θεωρήσει ότι μπορεί ν’ ανάψει φωτιά μες το σαλόνι μας, δεν θα του επιτρέψουμε να μας ζητήσει και τα ρέστα.

Χιλιάδες χιλιάδων λαθρομεταναστών συρρέουν στην χώρα μας. Η μεγάλη πλειοψηφία τους είναι δυστυχείς φυγάδες, άνθρωποι που θα ήθελαν μια τίμια δουλειά, ψωμί, στέγη, ασφάλεια για τους ίδιους και τα παιδιά τους και φύγανε από τόπους ρημαγμένους από τον πόλεμο και την πείνα. Ένα κομμάτι τους είναι νταβαντζήδες, πρεζέμποροι, λαθρέμποροι. Κάντε μια βόλτα στην Ομόνοια και θα τους δείτε. Κάντε μια βόλτα στα Τριμελή και Πενταμελή Εφετεία Κακουργημάτων και διαβάστε τα ονόματα των κατηγορουμένων στα εκθέματα. Τεράστιο ποσοστό των κατηγορουμένων, συχνά η πλειοψηφία, στην εμπορία ναρκωτικών, στις ένοπλες ληστείες, τις διαρρήξεις και στην σωματεμπορία είναι αλλοδαποί. Οι «στατιστικές» που αθροίζουν στην εγκληματικότητα τις ακάλυπτες επιταγές και την μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών είναι για τα πανηγύρια. Αυτές οι τρίχες απευθύνονται σε νεοταξικούς πιθήκους. Έχετε δει Αλβανό, Αφγανό, Σομαλό ή Ρουμάνο με μπλοκ επιταγών; Ούτε κι εγώ. Δείτε την βαριά εγκληματικότητα, την συμμετοχή των αλλοδαπών σε αυτήν και τα λέμε.

Σχεδόν όλοι όμως, πλην των Αλβανών και των λοιπών βαλκάνιων, ερχόντουσαν κι έρχονται μέσω Τουρκίας. Οι Τούρκοι, κεμαλικοί πρωτοφασίστες ή νεοοθωμανοί ισλαμοφασίστες, έχουν στήσει μια τεράστια μηχανή προωθώντας αλλεπάλληλα κύματα λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, χρεώνοντας κάθε ταλαίπωρο χιλιάδες δολάρια το κεφάλι. Μιλάμε για βιομηχανία. Ο πρώτος δουλέμπορος είναι η ρατσιστική καμόρα που κυβερνάει την Άγκυρα. Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, ΜΙΤ, δουλέμποροι, στρατοχωροφύλακες, αστυνομία, λιμενικό, στρατός, όλοι στην Τουρκία συνεργάζονται για να γδάρουν τους δύστυχους κι ύστερα να τους πετάξουν στις ακτές μας ή στην από δω όχθη του Έβρου. Έτσι από την μια κερδίζουν αμύθητα ποσά κι από την άλλη υπονομεύουν την οικονομία, την κοινωνία μας, την Εθνική μας Ασφάλεια.

Το κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σε προάστιο του Ισλαμαμπάντ ή του Μογκαντίσου. Λαθρέμποροι, ντίλερ ηρωίνης, νταβαντζήδες «δουλεύουν» νυχθημερόν, οι νιγηριανές πόρνες τους φτάνουν ως τον Κηφισό. Ενίοτε συμπλέκονται μέρα μεσημέρι με τσεκούρια και μαχαίρια. Κοπάδια μαύρων με ζεμπίλια πουλάνε τσάντες, ζώνες, ότι φανταστείς. Συνήθως είναι «μαϊμούδες» κι οι πωλητές είναι το τελευταίο κομμάτι του πλοκαμιού που ξεκινά από την ναπολιτάνικη μαφία. Διαβάστε τα «Γόμμορα». Αξίζει. Οι Έλληνες μαγαζάτορες φεύγουν, οι τιμές της γης καταβαραθρώθηκαν. Περιμένετε να δούμε ποιοι θα αγοράσουν κι ύστερα θα διώξουν του γαβριάδες και θα πουλάνε ή θα νοικιάζουν με χρυσάφι. Ότι έγινε με του Ψυρρή και το Γκάζι. Φτιάξανε περιουσίες κάτι «σοσιαλιστές» υπουργοί και κάτι αδερφές τιμητές των πάντων από τηλοψίας. Είχανε βλέπετε την κατάλληλη πληροφόρηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι μαϊμού φιλοκεμαλικοί και από ολίγον Γκότσε Ντέλτσεφ «οικολόγοι» και διάφοροι άλλοι «ιαχωβάδες» της πολιτικής ορθότητας είναι υπέρ του μέσα όλοι και να ‘ρθούνε κι άλλοι. Θέλουνε «πολυπολιτισμό» οι αβανταδόροι του κεμαλικού φασισμού, τα εγχώρια τσανάκια των πάλαι ποτέ «μακεδονικών» ταγμάτων των SS του Μιχαήλοφ, του πολιτικού «μπαμπά» του Γκρούεφσκι και κολλητού του Χάινριχ Χίμλερ και του Ουστάσι χασάπη Άντε Πάβελιτς. Ως γνωστόν όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη κι αυτές οι συμπάθειες είναι φυσικές ανάμεσα σε μισέλληνες ολοκληρωτικούς και τους γείτονες σωβινιστές. Κατά την κοψιά και η περπατησιά. Σκυφτοί. Ένεκα και του γνωστού πάθους.

Λοιπόν, εμείς δεν θέλουμε το σπίτι μας να γίνει έτσι. Δεν θέλουμε τζαμί. Δεν θέλουμε μιναρέδες να διακόπτουν τον αττικό ορίζοντα. Δεν θέλουμε αγέλες Σομαλών κι Αφγανών ναρκεμπόρων να μαχαιρώνονται ντάλα μεσημέρι για τον έλεγχο της πιάτσας. Να κλείσουμε την πόρτα μας. Να πετάξουμε έξω όποιον παρανομεί. Καμία ανοχή. Πουθενά και σε τίποτα. Καμία ανοχή στην πορνεία, την επαιτεία, το παράνομο εμπόριο. Τα στρώνουν και πουλάνε έξω από τις πόρτες των καταστημάτων των Ελλήνων εμπόρων που τους σκίζει η εφορία, το ΤΕΒΕ, το ΙΚΑ. Να τους στείλουμε πεσκέσι σε αυτούς που τα κονομήσανε για να τους σπρώξουν στην αυλή μας. Να τους μαζέψουμε, όποιους μπήκαν παράνομα, σε στρατόπεδα και να ξεσκαρτάρουμε τους τίμιους ανθρώπους, τους πραγματικούς πρόσφυγες από τους νταβαντζήδες, τα παράσιτα και τους πρεζέμπορους. Βίαιη επαναπροώθηση και σ’ όποιον αρέσει. Παρά τις μπούρδες που παπαγαλίζει η καθεστωτική ροζ «Αριστερά», οι Έλληνες πουθενά δεν πήγανε ως ακρίδες, άναρχα, ως επιδρομείς. Στην Γερμανία, στο Βέλγιο, στην Αυστραλία, στις ΗΠΑ πήγανε οργανωμένα, συχνά τους περίμενε η δουλειά από πριν. Λίγοι ήταν αυτοί που ξεμπάρκαραν από βαπόρια στην Αμερική. Στην ουρά μήνες και χρόνια για να μεταναστεύσουν μετά από διαδικασίες επίπονες. Καμία ανοχή σε όσους απασχολούν παράνομους μετανάστες. Ο νόμος υπάρχει αλλά ποιος τον εφαρμόζει; Στην Ισπανία για να νοικιάσεις σπίτι πρέπει να έχεις νόμιμη παραμονή και πας μαζί με τον ιδιοκτήτη στην Αστυνομία να δηλώσεις την κατοικία σου αλλιώς σας κόβουν και των δυο τα πόδια.

Θα προστατεύσουμε την χώρα μας, το σπίτι μας, τα παιδιά μας, την αισθητική μας; Ποιος θέλει 300.000 μουσουλμάνους στην Αθήνα; Ποιος μας ρώτησε αν θέλουμε άλλη μια τεράστια μειονότητα που θεωρεί τις μανάδες και τις κόρες μας πουτάνες γιατί δεν φοράνε μαντίλα και κυκλοφορούν με παντελόνια; Ποιος μας ρώτησε εάν θέλουμε ν’ ακούμε το κάλεσμα του μουεζίνη μέσα στην πόλη που πέθανε ο Καραϊσκάκης για την ελευθερία της;

Η πολιτική ορθότητα είναι κοινωνική αρρώστια, είναι η σύφιλη του δημόσιου λόγου. Αντιμετωπίστε τους φορείς της αναλόγως. Σίγουρα ενοχληθούν ορισμένοι από τα παραπάνω. Ε, θα το πω του σκύλου μου να κλάψει, που ‘ναι κι αλλοδαπός από την Ροδεσία.

9 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger Άρτεμις είπε...

Είναι απλό:όσοι υποστηρίζουν αυτήν την κατάσταση είτε έχουν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, είτε είναι βαθιά συμπλεγματικοί.

11/6/09, 7:55 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Πωπω ρε παιδί μου επιστημονική φαντασία! Δηλαδή οι μουσουλμάνοι της Θράκης που δεν θέλουν εκκλησίες στις περιοχές τους και είναι και πλειοψηφία (στα γκέτο τους) θα πρέπει να λένε τα ίδια;

Πάντως, μόνο οργανωμένα δεν πήγαν οι Έλληνες στο Αμέρικα -οι περισσότεροι έμπαιναν με τουριστική βίζα και παντρεύονταν με λευκό γάμο για να παραμείνουν. Κι ο κολλητός μου που πήγε να σπουδάσει και τα έφτιαξε με αμερικάνα μου έλεγε οτι οι φίλες της την προειδοποιούσαν: "Έλληνα θα πάρεις; Αυτοί είναι ζώα. Θα σε δέρνει και θα σε κερατώνει!"

Υ.Γ.: Εγώ έχω δει αλλοδαπούς με μπλοκ επιταγών. Κάτι Ρώσσους και Ουκρανούς νταβατζήδες -αλλά αυτοί τυγχάνουν λευκοί και αδερφές φυλές, οπότε δεν μας πειράζει -ε;

12/6/09, 9:46 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

άρτεμις, ἀλήθεια, δὲν μπορῶ νὰ τὸ ἐξηγήσω...


Πῶς; Οἱ μουσουλμάνοι δὲν κεφάρουν τὶς ἐκκλησιές; Δὲν τὸ πιστεύω, ἔχω ἀφεθῇ στὸ ὅτι συζοῦμε ἁρμονικά ἐκεῖ πάνω ὅπως μᾶς ἔχει πλειστακισπεῖ οἱ πολιτικοί.

Ἀκόμα κι ἔτσι νά μπῆκαν ὄχι οἱ περισσότεροι ἀλλὰ ὅλοι οἱ ἕλληνες στίς ΕΠΑ, αὐτὸ δὲν ἀλλάζει τὸ ὅτι υπῆρχε μεταναστευτική πολιτική

Ζῶα; Μά αὐτὸς ποὺ δέρνει καὶ ἀπατᾷ τὴν γυναίκα του, δὲν καλεῖται...ἄντρας;

Κωλοαμερικάναααανοι!

ΥΓ: Σαφῶς καὶ μετράει. Ἐδῶ μέ πιάνει ῥατσισμός μέ ἕναν καριόλη γερμανό γείτονα πού ἔχει καβατζώσει τό κάλλιστο οἰκόπεδο.

12/6/09, 12:44 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Και οι μουσουλμάνοι δεν γουστάρουν εκκλησίες και οι χριστιανοί δεν γουστάρουν τζαμιά -γιατί δεν τα καίμε όλα αυτά να ησυχάσουμε, αυτό δεν το καταλαβαίνω. Δεν θες να τα κάψεις καθότι σέβεσαι τις ελευθερίες του ατόμου; Κάντο σαν τον Μπέκαμ -συγνώμη, όπως Αμερική ήθελα να πω. "Το θρησκευτικό δικαίωμα είναι ατομικό δικαίωμα και πρέπει να ασκείται σε ιδιωτικό χώρο με σεβασμό για τους δίπλα". Προ Μπους αυτά. Θες να κάνεις εκκλησία; Τρίτος όροφος, κουδούνι "Τζίζους δε σέιβιορ". Θες τζαμί; Δεύτερος όροφος, κουδούνι "Αλαχ μπαρ". Θες να ανοίξεις σαϊντελογάδικο; Πέμπτος όροφος, κουδούνι "Τομ Κρουζ".

Θα μου πεις, "εμείς εδώ χριστιανοί ορθόδοξοι κι αυτοί ήρθαν, εμείς εδώ ήμασταν". Θα σου απαντήσω "κι εγώ εδώ ήμουνα, αλλά ούτε χριστιανός, ούτε ορθόδοξος. Τι φταίω να με ξυπνάει ο τράγος κάθε μέρα 7 το πρωί επειδή έβαλε καινούργιες καμπάνες;"

Τα Αμερικανά είχαν μεταναστευτική πολιτική κι εμείς έχουμε! Ο στρατός φυλάει τα σύνορα κι απαγορεύεται η είσοδος στους παράνομους. Αν ο στρατός παίζει το πουλί του, βάλτα με το στρατό και τους γαλονάδες -τι δουλειά έχουμε εμείς;

Αν τύχει να πάρεις γραμμή τις ελληνικές γειτονιές στο Αμέρικα θα βγάλεις τ΄άντερά σου φίλε! Χρυσή καδένα, αλυσσίδα, ανοιχτό πουκάμισο και σκαρπίνι -το αμέσως ανώτερο στάδιο στην εξελικτική γραμμή είναι οι μεταξοσκώληκες.

Υ.Γ.: Κι εγώ είμαι ρατσιστής στους Ευρωπαίους τουρίστες, αλλά ως αριστερός είμαι εντελώς ανοιχτός, φιλόξενος και φιλικά προσκείμενος προς τις Ευρωπαίες τουρίστριες. Εσύ να κάτσεις να σκάσεις με τις Ελληνίδες γκόμενες, όσο εγώ θα γλεντάω διεθνιστικά.

12/6/09, 1:08 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger newManifesto είπε...

"Το κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σε προάστιο του Ισλαμαμπάντ ή του Μογκαντίσου"

κάνεις λάθος

τα προάστια του ισλαμαμπαντ και του μογκαντίσου είναι καλύτερα από το κέντρο της Αθήνας

αλλά γι αυτό δεν φταίνε οι μετανάστες

φταίει ο κακλαμάνης

12/6/09, 1:45 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Άρα, μήπως η λύση είναι να διώξουμε τους αυτόχθονες και να αφήσουμε τους μετανάστες στην ησυχία τους, μπας και δει άσπρη μέρα αυτός ο τόπος; Επειδή δεν είναι Πακιστανοί αυτοί που χτίζουν αυθαίρετα στον αιγιαλό, ούτε Αλβανοί αυτοί που με μαζεύουν κάτω από τις ρόδες των Καγιέν κάθε φορά που χτυπάει το κινητό τους. Λέω τώρα εγώ δυο τυχαία παραδείγματα.

12/6/09, 2:28 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger vangelakas είπε...

Συγγνώμη μότορ, ἀπὸ ποιό θέμα ξεκινήσαμε; Ἔχω χαθῇ! Λοοοολ.

(ἄσε μας ῥέ μάστορα πού σέ λίγο θά μᾶς ζητήξῃς νά ἀνάβουμε κηρίον νοερῶς!)

Μάνι, φταίνε όλοι οι δήμαρχοι οι οποίοι 7-8 μήνες πρό εκλογών θά αρχίσουν πάαααααααλι νά σκάβουν τίς πλατείες νομίζοντες ότι έτσι όλα «νταξ». Δέν μπορώ όμως νά πιστέψω ότι σέ αυτήν τήν φάση δέν έχει συνεισφέρει καί ο ανεξέλεγκτος αριθμός λαθρομεταναστών. Μέ όλο τό θάρρος.

Μότορ, τί διαβάζουν οι ματάρες μου; μπας και δει άσπρη μέρα αυτός ο τόπος;
Tί πάει νά πεί νά δῇ ἄσπρη μέρα αὐτός ὁ τόπος;Γιατί τέτοιο κόλλημα νὰ δῇ ἄσπρη μέρα αὐτός ὁ τόπος ; Γιατί ἡ διάκριση σέ τόπους, πατρίδες, χῶρες; Τόποι χωρίς συρμάτινα σύνορα, πέτρες χωρίς διάκριση καί κατατάξεις! :-p

12/6/09, 3:21 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger The Motorcycle boy είπε...

Νοερώς βεβαίως να ανάβεις κερί! Δεν είναι πνευματική διαδικασία η προσευχή;
Από που είχαμε ξεκινήσει; Από τις μαλακίες που κάνατε στα πλέι οφ -γι΄αυτό δε μιλάγαμε;

Κατά πρώτον δεν έχεις ματάρες ρε παλιοκουμπότρυπα! Κατά δεύτερον βεβαίως -οι άσπροι μας έχουν μαυρίσει τη ζωή, να σηκωθούν να φύγουν μπας και μας την ασπρίσουν οι μαύροι. Και βεβαίως να υπάρξουν σύνορα. Αυτά που δεν θα μπορούν να παραβιάζουν οι ελληναράδες για να ξαναμπούν. (Εγώ είναι τουρκόγυφτος, δεν πιάνομαι).

12/6/09, 3:38 μ.μ.  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉

25/7/09, 7:12 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα

blog stats